Premier og konkurranser desember!

En tråd i 'Januar 2012' startet av Moderator Tonje, 5 Des 2012.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Denne måneden har vi premier fra: Timezz.no, motehus.no og lovebaby.no.

  [IMG] [IMG][IMG]


  - 1 stk nydelig dåpsgave verdi 794 kr (Grunnsett 549 kr + 5 begivenheter 245 kr.). Ta en titt på www.timezz.no

  [IMG]

  - 1 stk gavekort på 1000 kr og 2 stk gavekort på 500 kr fra motehus.no - din motebutikk på nett.

  Om Motehus: Vårt mål er at vi skal være Nordens ledende motebutikk!
  Vi tar derfor inn mellom 200 og 1000 nyheter pr uke. Finnes det noen som kan måle seg med dette? Ikke som vi kjenner til!
  Vi skal også være best på service og har en behandlingstid på ordrene som vi selv mener er best på markedet! Målet er at ordrene som kommer inn dag en, senest skal være pakket og sendt ut dag to. Med ekstremt trøkk kan det ta noe lengre tid, men vit at vi alltid gjør vårt ytterste for at du skal få din bestilling så fort som overhodet mulig.

  - 2 stk gavekort på 500 kr fra nettbutikken lovebaby.no. Lovebaby.no har alt til barn fra 0 - 7 år. Sjekk dem ut! I tillegg gir lovebaby.no 10% på alle varer til våre forumbrukere i HELE desember. Bruk rabattkode: lovebaby12

  Slik kan du vinne en av disse flotte premiene:

  Konkurranse 1: 3 brukere på topp 100 får en premie hver, 1 dåpsgave fra timezz.no, 1 gavekort fra motehus, 1 gavekort fra lovebaby.no

  Konkurranse 2: Last opp et bilde av julepynt du har laget, julebakst eller bordpynt og vær med trekningen om 1 gavekort fra motehus, 1 gavekort fra lovebaby. KLIKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN!


  Konkurranse 3: - Ta en tur innom www.motehus.no og fortell oss hva du har mest lyst på og vær med i trekningen om et gavekort på 1000 kr fra motehus.no. KLIKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN!

  Alle vinnere annonseres i denne tråden onsdag 2.januar!
   

Del denne siden