Prøvere ved St.Olavs

En tråd i 'Assistert befruktning' startet av MammatilMia, 8 Jun 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Frk.Dott Glad i forumet Marshmallows 2022

  Bare hyggelig! Det er absolutt ikke noe å grue seg til! Gjør ikke vondt, og er egentlig bare litt telling og måling:)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. hani94 Gift med forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️ Januargull 2023

  Vi tenker søsken snart, men vi har bare ett egg på frys så de vil nok ha nytt uttak når vi skal prøve igjen (ville ha nytt uttak om jeg ikke ble gravid på første innsett, da jeg er ung med få egg). Gjelder det samme søknadskjema for søskenforsøk da også, håper jeg? :nailbiting:
   
 3. Bruker56ki Flørter med forumet

  Jeg går på cetrotide og tar det kl 10:00 hver dag - men i morgen skal jeg på ultralyd da. Kan jeg ta den kl 09:30 tro? Glemte å spørre :(
   
 4. cyberkeley Flørter med forumet Assistert-jentene

  Tror det skal gå bra, viktigst er å ta den på morgenen. Jeg tok Fyremadel (gjør det samme som Cetrotide) litt senere på helg enn man-fre og det var OK
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. cyberkeley Flørter med forumet Assistert-jentene

  Noen spm til dere som har hatt innsett - hvor/hvordan foregår det (er det i samme rom som uttak)? Får man se embryo på bilde eller skjerm?

  Skal ha innsett mandag :nailbiting: og de har nylig åpnet for at partner kan bli med. Min mann er veldig engasjert i prosessen, men han har en del dårlige minner og har (tidligere) sagt at han håper å aldri besøke Fertilitetsseksjonen igjen :( skjønner ham veldig godt, men kanskje spesielt mtp bruk av donorsæd tenker jeg at det å ikke gripe sjansen til å være med "helt fra starten" kan bli noe han kommer til å angre på etterhvert. Derfor lurer jeg på om det skjer noe "interessant" som jeg kan fortelle om for å oppfordre ham til å bli med :cat:
   
  • Vinner Vinner x 1
  Last edited: 13 Okt 2021
 6. Signy- Elsker forumet Marshmallows 2022 Assistert-jentene

  Ja, det er i samme rom som uttak. :)
  De har sluttet å gi bilde av embryo, men man får følge med på skjerm når de setter inn.
  Har selv aldri hatt med partner pga lang reisevei, men det er jo alltid koselig å være begge to. Det er jo egentlig et litt koselig øyeblikk, som er fint å dele ❤️ Masse lykke til!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Sjof Glad i forumet Assistert-jentene Juliknøttene 2022

  @Frk.Dott - Fikk du vite hva hinnen var når du satt inn sist? Det er ikke ønskelig å øke min dose. Tror de sier seg tilfreds med samme som deg at den ikke vil vokse særlig mer. Gjorde du noe med kosthold o.l. også?
   
 8. Bruker56ki Flørter med forumet

  Noen som har måttet fjerne eggleder? Fikk plutselig beskjed i dag om at den ene egglederen min var skadet :-(
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Frk.Dott Glad i forumet Marshmallows 2022

  Nei, nå sist ble den ikke sjekket før innsett. Før første innsett hadde den fortsatt å vokse og var faktisk oppe på 7mm på innsettdagen.

  Gjorde ikke noe spesielt med mat, men jeg kuttet ut koffein helt for å prøve å øke blodsirkulasjonen. Gikk også på noen kosttilskudd jeg leste kunne hjelpe (silicea-gel og noe som het L-arginin, som er en aminosyre som skal øke blodsirkulasjon noe). Men usikker på om det var utslagsgivende, gikk vel på de to også under det siste avbrutte forsøket…
   
 10. Frk.Dott Glad i forumet Marshmallows 2022

  De viser alltid på skjermen hvor embryoet sitter etter at de har plassert det, det synes jeg iallefall var ganske koselig!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. Sjof Glad i forumet Assistert-jentene Juliknøttene 2022

  Bare lurer på om det er vits å tro på at alt annet vi gjør er utslagsgivende. De mener dosene er høye nok
   
 12. Høsteple Elsker forumet Himmelbarn Assistert-jentene

  De har gitt meg innsett på slimhinne ned på 6.1 mm :) og blitt gravid på det også.
   
  • Informativ Informativ x 2
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Frk.Dott Glad i forumet Marshmallows 2022

  Jeg har hatt både gjennomførte og avbrutte forsøk med samme kosthold tror jeg, med unntak av silicea-gel, det har jeg faktisk kun tatt ved gjennomførte forsøk! I tillegg har jeg vært mye fysisk aktiv for å ha god blodsirkulasjon, ikke trent hardt liksom, men gått en fin tur hver dag for å gjøre opp for stillesittende jobb. Men tror nok mest handler om medisinene.

  Har de besluttet innsett hos deg nå? Hva var den på? Det er jo som du ser fullt mulig å bli gravid på tynnere hinne enn 7!
   
 14. Sjof Glad i forumet Assistert-jentene Juliknøttene 2022

  Den ligger på mellom 6.1-6.5.
  innsett torsdag neste uke..
   
  • Vinner Vinner x 2
 15. Frk.Dott Glad i forumet Marshmallows 2022

  Jeg har trua på det! Masse lykke til!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. cyberkeley Flørter med forumet Assistert-jentene

  Takk for svar dere :) mannen blir med
   
 17. cyberkeley Flørter med forumet Assistert-jentene

  Ikke opplevd nei :( ❤️ Hvordan fant de ut av det?
   
 18. Bruker56ki Flørter med forumet

  Helt vanlig ultralyd.. skjønner ingenting :( Har vært på 3 ultralyd tidligere og fått beskjed om at alt ser fint ut - står i journalen min at det ikke er noe væske i tubene. Så skulle jeg bare inn å se hvor mange egg osv så fant hun væske i egglederen min :’( Alt så kjempe bra ut, men så fant hun litt væske. Hun sa jeg måtte fjerne den ene/begge før innsett så blir totalfrys også må jeg operere . Er helt knust! Har prøvd å ringe call up for å få spurt om det jeg lurer på for i går ble jeg bare sendt hjem
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 19. cyberkeley Flørter med forumet Assistert-jentene

  Stor klem til deg :Heartpink :Heartred :Heartpink skjønner det må være en stor skuffelse og sjokk når du trodde alt var fint. Callback er nok en bedre mulighet for å få sendt inn dine spørsmål, de har virkelig ikke tid under kontrollene til å svare på slikt.

  Var dere uforklarlig barnløse? Isåfall er det kanskje mulig dette var årsaken?

  Har ikke hatt væske i egglederne men har under 3 stimuleringsrunder hatt væskesjikt i livmor (blant faktorene for totalfrys). SIst det skjedde sa legen at de ser av og til at væske/slim samler seg under stimulering og ikke under naturlig syklus. Tenker og gjetter at det kanskje ikke var tydelig at egglederne var blokkerte før det var litt ekstra væske i området (forårsaket av stimulering)? Var det tidligere gjort noe utredning spesielt for egglederne, tenker vannscanning?

  Skjønner godt det er tøft med totalfrys :Heartpink men, det er virkelig ikke lurt å sette inn embryo når man vet at det er uoptimale forhold. Håper du kan trøste deg selv men tanken at totalfrys + operasjon skal øke sjansene dine betydelig
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 20. Bruker56ki Flørter med forumet


  Håper de ringer i dag, er helt i fra meg.. Vi var uforklarlige barnløse ja, så dette var et sjokk for oss begge to. Men har hele tiden hatt en magefølelse på at de har oversett noe, som sa tydeligvis stemte :(

  Kan godt være det kom bedre frem nå ja, kjenner jo at eggstokkene er store. Og jeg hadde jo en del egg heldigvis, håper bare disse vokser seg fine!!

  Men jeg skjønner ikke at hun sa jeg kanskje måtte fjerne begge egglederne, og ikke bare den ene. Det er det som gjør at jeg blir så lei meg, hadde det «bare» vært den ene, så hadde vi kanskje hatt en sjans å fått det til selv senere. Er også så livredd for at mannen skal forlate meg å finne seg noen andre som blir fort gravid :-(
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden