Prøve på førstemann

En tråd i 'Dagbøker' startet av Miniknøttet, 17 Jan 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Miniknøttet Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Jeg har endelig bestemt meg for å lage egen dagbok.

  Litt om meg:

  Jeg er 37 år og samboeren min er 33 år. Da vi ble sammen for et år siden, bestemte vi at jeg skulle kutte p-pillene med en gang. Vi har ikke gått inn for å prøve å bli gravid. Overraskelsen var stor da det viste seg at jeg hadde blitt gravid i oktober. Jeg hadde en liten mistanke siden jeg hadde kastet opp pga at jeg var kjempesulten, og at jeg reagerte på lukt. Graviditetstesten viste at jeg hadde rett.

  Vi begynte å planlegge framtida for oss og babyen; diskuterte navn, hva vi skulle kjøpe, bestilte legetime og time hos jordmor. På legetimen fikk jeg henvisning til endokrinolog pga at jeg har lavt stoffskifte + henvisning til OUL. Vi rakk også en time hos jordmor.

  1. januar oppdaget jeg litt rosa på papiret. Dette skjedde to ganger. Dagen etter snakket jeg med legen, og fikk beskjed om at dette ikke var alvorlig. På ettermiddagen kom det mer rosa på papiret, og det ga seg ikke. Da jeg våknet neste dag hadde det fortsatt ikke gitt seg. Jeg ringte legevakta. De sa også at det ikke var noe alvorlig, men at jeg kunne skaffe en TUL om jeg var bekymret. Jeg fikk time til TUL samme dag. Der viste det seg at babyen var 8+4, mens jeg var 13+0. Det ble konstatert MA. Jeg fikk time på sykehuset dagen etter. Der fikk jeg tablett som skulle tas neste dag. Jeg tok tabletten på morgenen. På ettermiddagen satte aborten i gang. Jeg lå på sofaen og kjente jeg plutselig ble klissvåt mellom beina. Jeg fossblødde og måtte på sykehus. Der ble fostersekken og morkaka dratt ut uten bedøvelse. Resten hadde kommet ut hjemme. Dette var en helt forferdelig opplevelse! Heldigvis har jeg blitt lovt enda tettere oppfølging neste gang.

  Nå venter jeg på at blødningen skal gi seg, slik at vi prøve på ny baby. Vi venter nok til jeg har fått tilbake mensen. Jeg har kjøpt eggløsningstest, slik at prøvinga ikke tar altfor lang tid.
   
 2. Kristinawe Elsker forumet Høsthjerter 2017

  Jippi, da kan jeg følge med :D
  Men så utrolig trist å lese om opplevelsen din med MA :( det må være helt forferdelig.. superbra at du får tett oppfølging ved neste svangerskap. Og håper at det ikke blir lenge å vente! :)
   
 3. Miniknøttet Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Det var helt forferdelig. Jeg trodde jo at alt var bra siden jeg var mer enn 12 uker på vei.
  Vi får satse på at det sitter om ikke så lenge :)
   
 4. Jolanda Forumet er livet Desemberlykke2017

  Så trist med MA! :(

  Håper du blir gravid igjen raskt og at det går bedre ❤️ Lykke til!
   
 5. Majaflyfly Betatt av forumet

  Utrolig trist å lese om din opplevelse med MA. Godt å lese at du for tett oppfølgning ved neste svangerskap.
  Ellers håper jeg at du blir raskt gravid igjen og det går bedre da. Må i hvertfall ha lykke til med å prøve å bli gravid igjen.
   
 6. Miniknøttet Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Takk for det! Jeg krysser fingrene :)
   
 7. Miniknøttet Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Det er det verste jeg har opplevd! Jeg håper jeg blir raskt gravid igjen :)
   
 8. Majaflyfly Betatt av forumet

  Uten at jeg har opplevd MA kan jeg godt forstå at det er verste du har opplevd i livet ditt.
  Krysser fingrene mine for at du blir raskt gravid igjen.
   
 9. Miniknøttet Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Det gjør jeg også!
   
 10. Miniknøttet Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Nå ser det ut som om blødningen etter MAen har gitt seg. 13 døgn etter den medisinske aborten. Nå er det bare å vente på mensen. Deretter starter første PP. I mellomtida kommer vi nok ikke til å vente med sex :p
   
  • Liker Liker x 1
 11. Miniknøttet Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Det kan du! :)
   
 12. Asdfklmno Guest

  Masse lykke til!
  Jeg hadde også MA sist, som ble oppdaget 13+4, foster var 8/9 uker. Men hadde da allerede blødd noen dager, så aborten startet av seg selv. Blødde i ca 14 dager etterpå, og fikk mensen 30 dager etter aborten.
  Ble gravid etter å ha hatt mensen en gang, så i pp2 etter MA. Håper dere er heldige med at det går like raskt :) <3
   
 13. Miniknøttet Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Hos meg startet nok aborten litt av seg selv, og den kom skikkelig i gang etter bare en tablett. Håper jeg er like heldig som deg [emoji4]
   
 14. Miniknøttet Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Jeg blødde litt igjen i går, men nå er det borte. Bare å sette i gang prøvinga, selv om legene anbefalte å vente til etter en mens :p
   
 15. Miniknøttet Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Det er herlig når kjæresten sier at vi snart må klare å lage ny baby. Han vil at jeg snart skal begynne EL-testinga, men jeg må vente til jeg har fått tilbake mensen. Den kan komme om tidligst et par uker.
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Miniknøttet Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Jeg håper vi er like heldige :)
   
  • Liker Liker x 1
 17. Miniknøttet Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Første mens etter MAen har ikke kommet. I dag hadde vi første babydans. Aner ikke om EL har vært eller ikke. Det får tiden vise :p
   
 18. Miniknøttet Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Nå tror jeg kanskje EL er på vei. I går kveld og i dag tidlig gjorde det vondt i venstre side av magen. I stad var det mye slim. Kjære mannen; kom fort hjem! :p :p :p
   
 19. Miniknøttet Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  På fredag skjedde det ikkeno selv om mannen lovte sex. Lørdagen kjeftet jeg på han pga det. Resten av helga tok han seg sammen, og det ble lagt inn aksjer. Må bare se om mensen kommer eller ikke.

  Jeg jubler for at det har ordnet seg med jobb ut skoleåret :)
   
 20. Miniknøttet Gift med forumet ❤ Aprilbarna19 ❤

  Den siste uka har det vært mye utflod. I dag tok jeg en graviditetstest, men den var negativ. Nå håper jeg at mensen snart kommer, slik at jeg får testet etter EL.
   

Del denne siden