Positiv test og blødning :/

En tråd i 'April 2017' startet av Tussi_lussi, 28 Jul 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tussi_lussi Elsker forumet Oktoberskattene 2015 Snøkrystallene2021❄️

  Setter en liten fot inn her da jeg testet positivt i går kveld :)
  Har dessverre hatt litt brunlig utflod og friskt blod noen dager nå. Da mensen aldri kom helt i gang tok jeg en test i går bare for å sjekke så dette ble en overraskelse.
  Har mistet 2ganger før vi fikk gutten vår som nå er 9mnd. Håper så jeg får bli her inne hos dere.
   
 2. Mummitrollspiren Elsker forumet

  Gratulerer med positiv test å velkommen hit!
  Krysser alt jeg har for at spiren din klamrer seg fast:happy:
   
  • Liker Liker x 1
 3. FrøkenB* Forelsket i forumet

  Veklommen inn hit og grattis med positiv test. Jeg har også blødd litt og føler med deg. Ikke noe gøy! Krysser fingre og tær for at det går bra! Bestill en time hos pegen for hcg-prøve :) Slik jeg har forstått det er sterke smerter, klomper og mye blod et dårlig tegn. Ellers opplever mange blødninger ila svangerskapet som kan skylles mye forskjellig, bla sprukne blodkar. Så det er fortsatt håp :)
   
  • Liker Liker x 1
 4. Enkefalos Forumet er livet VIP Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene Aprillykke 2017

  Oi, så hyggelig å se deg her, Tussi_lussi :D :D Håper det bare var en uskyldig blødning og at vi kan følge hverandre helt til april ❤
   
 5. Tussi_lussi Elsker forumet Oktoberskattene 2015 Snøkrystallene2021❄️

  Takk for gode ord :) det som er så bra med sånne forumer. At en kan dele sine bekymringer å få noen gode trøstende ord :) lurer litt på om jeg skal se hvordan det barker i vei i løpet av helgen før jeg bestiller hcg. Har du vært å målt hcg? Så lenge en ikke har smerter må jo det være et godt tegn. Krysser fingrene for oss begge.
   
  • Liker Liker x 1
 6. Tussi_lussi Elsker forumet Oktoberskattene 2015 Snøkrystallene2021❄️

  Hihi :) takk, i like måte! Så glad på dine vegne :)
  Får håpe det, men bar dessverre litt dårlig erfaring med det :/
  Men har ikke vært noe blod i går eller dag. Kanskje litt brunt på papiret bare. Går du forresten på progresteronstøtte? Jeg gikk på det ved sist graviditet når jeg fikk gutten min. Så usikker på om jeg burde ta det nå også. Eller om det har noe å si nå som jeg må være ca 12-14dpo.
   
 7. Enkefalos Forumet er livet VIP Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene Aprillykke 2017

  Ja, jeg forstår veldig godt at du ikke tør å hoppe i taket enda. Jeg har nettopp vært i det moduset selv, og det tar tid å bli trygg :rolleyes: Har du tatt flere tester så du kan se om HCG øker?

  Jeg går på progesteron, ja :) Ville jo kanskje tenkt at du burde det nå også, men jeg aner ikke hvilke rutiner de har for det når man prøver på søsken. Om du på en måte nesten automatisk får de samme medisinene som førstemann ;) Jeg fikk opprinnelig beskjed av gyn om å begynne med progesteron først når jeg hadde fått positiv test, så det er ikke sikkert det er for sent for deg altså. Ring og hør! :)
   
 8. Tussi_lussi Elsker forumet Oktoberskattene 2015 Snøkrystallene2021❄️

  Bare tatt en test i går ettermiddag og i dag tidlig. Kanskje litt sterkere i dag. Bestilt flere tester i dag så kommer nok til å svi av noen :) ringte gyn, men han hadde ferie i 2uker til. Er privat gyn som jobber alene :/ Får evt høre med fastlegen i morgen. Slenger med bilde av de to testene mine. ImageUploadedByBV Forum1469722589.503997.jpg
   
 9. FrøkenB* Forelsket i forumet

  Nei jeg har ikke det. Dette skjedde mandag morgen - akkurat da vi var på vei til hytta. Siden det var lite og avtok fort tenkte jeg å se det an. Jeg har hatt småsmerter som forsvant i går - nå vurderer jeg å senke skuldrene litt.
  Hvordan er det nå - fortsatt blødning?
  Krysser også fingrene for begge!
   
 10. Attpåklatt2017 Glad i forumet

 11. Enkefalos Forumet er livet VIP Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Assistert-jentene Aprillykke 2017

  Uten tvil sterkere i dag :) Krysser fingrene for at du får bli!!
   
  • Liker Liker x 1
 12. Tussi_lussi Elsker forumet Oktoberskattene 2015 Snøkrystallene2021❄️

  Tror nok du kan senke skuldrene så lenge det var bare en dag å du ikke har hatt noe blødning etterpå. Her har jeg spottet både brunt og friskt blod i ca 6dager :/ de 2siste dagene har det bare vært bittelitt brunt på papiret. Tror jeg ringer i morgen å spør om å få målt hcg bare for å sjekke om hcg stiger normalt.
   

Del denne siden