Planlagt keisersnitt

En tråd i 'April 2022' startet av Lille hjerte, 11 Okt 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lille hjerte Elsker forumet Sommerfuglene VIP Påskeliljene 2022 ❤️

  Flere som skal igjennom keisersnitt?

  Skal få datoen i slutten av november samtidig som oul blir tatt, denne graviditeten ble ganske virkelig nå :)
   
 2. Noddy86 Andre møte med forumet

  Jeg er henvist til vurdering med tanke på planlagt keisersnitt. Har ikke fått time enda, men håper på å få det snart. :)
   
 3. Hattifnatt♡ Elsker forumet Marshmallows 2022

  Sniker (termin i slutten av mars). Jeg skal på samtale for vurdering midt i november. Vet ikke om det kommer til å bli bestemt da og om jeg kommer til å få datoen da, men jeg håper det. Det har tidligere blitt anbefalt pga en sykdom jeg har, men syns stadig det er ulike synspunkt, så er spent!

  Vil du dele hvorfor du skal ha keisersnitt? :) har du allerede vært til samtale eller blir det første da i november?
   
 4. Atziri Forelsket i forumet Marshmallows 2022

  Sniker fra slutten av mars her også :greet025 Jeg skal mest sannsynligvis ha planlagt keisersnitt. Sier mest sannsynlig fordi det ikke er avtalt på samtale enda, men det er ikke noe grunn til at jeg ikke skulle få det. Fikk innvilga planlagt keisersnitt med forrige, og ingenting har endra seg siden det. Jordmor skulle sende henvisning på kontroll i uke 24. Forrige gang hadde jeg samtale i uke 28, og fikk dato ganske kort tid etter det.

  For min del var planlagt snitt en veldig fin opplevelse. Klart det var tungt etterpå, men ingenting i sammenligning med hvor store smerter og plager jeg fikk etter første vaginale fødsel. Så jeg gleder meg denne gangen :happy: Er sikkert ikke rett for alle, men for meg var planlagt snitt desidert beste løsning.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 5. Hattifnatt♡ Elsker forumet Marshmallows 2022

  Takk for at du deler erfaringen din :) jeg skjønner at jeg er litt utålmodig for timen min, ha ha. Fastlegen ba om time «snarest mulig» i henvisningen, men har ikke time før i uke 21-22. Husker ikke helt nøyaktig. Men det er jo egentlig i veldig god tid før termin. Har bare litt behov for kontroll og forutsigbarhet, så føles så lenge!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Atziri Forelsket i forumet Marshmallows 2022

  Jeg ville også ha time før, men det var visst ikke vanlig :p Det er jo deilig med litt forutsigbarhet i en graviditet der det meste er uforutsigbart.
   
  • Enig Enig x 1
 7. Blueheart Elsker forumet Tilgangsansvarlig Oktoberlykke2020❤ Påskeliljene 2022 ❤️

  Jeg skal ha planlagt keisersnitt denne gangen da jeg har hatt 2 keisersnitt fra før av så da blir det planlagt denne gang!:happy:
   
 8. Lille hjerte Elsker forumet Sommerfuglene VIP Påskeliljene 2022 ❤️

  Jeg har ei datter på snart 5 år, den fødselen endte med haste keisersnitt med narkose da hun satt fast. Så jeg har det klassiske bikini snittet, men også T-snitt (fra navlen og ned). Så jeg kan tydeligvis ikke få rier eller sterke kynnere da livmoren kan sprekke.
  Jeg hadde samtale med legen etter TUL som sa det blir mye oppfølging osv.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 9. Hattifnatt♡ Elsker forumet Marshmallows 2022

  Da er det jo ingen tvil nei om at det blir slik denne gangen også :) fint å få det bekreftet tidlig da, og at de vil følge godt opp!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden