Pinlig å handle med bestemor.

En tråd i 'September 2020' startet av Høstbarn i vente, 27 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Høstbarn i vente Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Januarlykke 2019

  Sukk
  Vi har en bestemor som er helt utrolig slitsom å forholde seg til. Min tante har hatt hoved ansvar for henne for bestemor nekter hjemmehjelp men pga corona så måtte jeg overta og hjelpe med ærend m.m idag.

  og hun er så ekstremt rasistisk! Det er så forferdelig, og stopper ikke. Hun vil «kospiratorisk» dele sine tanker med en fremmed ala «kjøper aldor druer fra Afrika, er jo sånne svartinger som plukker og de besjer rett hvor de står!Vet aldri hvor hendene har vært» det er så pinlig. Dette er et av sikkert 30 utsagn hun kommer med.

  hun har alltid vært veldig selvopptatt og har ingen interesse i andre enn seg selv og sitt liv. Dette er jo greit nok men å gå offentlig hvor hun sier slike forferdelige ting er så flaut.


  Aah ville bare dele frustrasjonen min med noen xD
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Tufso86 Elsker forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Å Guri, skjønner godt at du ble flau:wideyed::nailbiting:
   
 3. Høstbarn i vente Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Januarlykke 2019

  Ja og det er ikke det verste. Snakker høyt og deler disse tankene sine med alle, som om det er allmenn akseptert og har null sensur. Jeg tenkte jeg må få meg et kort eller noe hvor det står "ledsager"på sånn at de som hører ikke tror jeg deler hennes syn :wacky:
   
  • Morsom Morsom x 1
 4. Miss_30 Forumet er livet Septembergull'17

  «Ledsager- og ikke rasist»:p
   
  • Morsom Morsom x 4
 5. Høstbarn i vente Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Januarlykke 2019

  Haha ja!
  Skulle nesten ønske hun hadde en eller annen sånn dement sykdom så vi værtfall hadde noe å skylde på men det er bare personligheten hennes som har blomstret fullt ut de siste 5 årene :confused:
   
 6. Vela❤️ Elsker forumet Marsipanene 2019 ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Hjelpes. :nailbiting::bored:
   
 7. Rybia Elsker forumet Marsipanene 2019

  Hm, kjenner typen. Ikke gøy altså :(
   
 8. Snykvit Elsker forumet

  Fantastisk med bestemødre! De har null filter.
   
 9. Magespiren Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Hun har ikke hatt slag eller noe sånt da?
  Mange mister ofte filteret sitt når de blir eldre, men jeg tror ofte det er pga sykdom og ikke «nå er jeg gammel så nå skal jeg ikke holde igjen på meningene mine lenger»-tankegang :p

  Skjønner godt at det er ubehagelig å gå med henne i butikken da. Tror du må være føre var og ikke la henne få komme til ordet på den måten, eller aller helst; få en handleliste og handle for henne :D
   
  • Liker Liker x 2
 10. Kabakaba Elsker forumet Julegavene 2019

  Jeg ville beklaget bak ryggen på henne og skyldt på Alzheimers eller noe.
   
  • Morsom Morsom x 2
 11. Høstbarn i vente Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ Januarlykke 2019

  Jeg skulle ønske vi hadde en unnskyldning men dessverre så er hun bare sånn. Hun har alltid vært ulikelig for mange; hun er veldig selvopptatt og har ingen interesse i andre. Eksempel så ringte hun meg dagen etter fødselen min og uten å engang spørre om det gikk bra fortalte meg om hennes fire fødsler og hvor grusomt det var før i tiden og hvor heldige vi er per idag... da hadde jeg mistet over en liter blod, og hadde såvidt unngått hastekeisersnitt blant annet. Jeg tror faktisk jeg la på xD

  Dysfunksjonell familie rett og slett.
  Hehe tror faktisk det er det som må til xD
   
 12. Snykvit Elsker forumet

  Minner meg litt om mormora til mannen min. Da vi nå fortalte at vi skulle ha et barn til sa hun bare "at dere gidder? Hadde jeg kunne velge sånn som dere kan, hadde jeg aldri fått barn!" Litt merkelig å si når man forteller at hun skal få et oldebarn til... Tror vi bare må holde ut med de eldre.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Rybia Elsker forumet Marsipanene 2019

  Farmor til min mann sa hun ikke ville ha et olderbarn til. Og at jeg var smart som ikke hadde barn. (Den røyk jo i mars i fjor kan du si.) Men jeg tror kanskje livet med barn for disse damene på den tiden var veldig tøft. Og at de ikke ser helt hvordan det kan være å få barn i dag. Jeg vet ikke, tenkte bare det kunne være en årsak?
   

Del denne siden