Permisjonsøknaden

En tråd i 'September 2019' startet av Denkommendemamma, 6 Sep 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Denkommendemamma Andre møte med forumet

  Er det flere her som ikke har fått godkjent permisjonsøknaden enda? Kjenner jeg blir stressa og en smule oppgitt. Går ut i permisjon den 11 September og det er bare kluss med inntektsopplysningene.
   
 2. Lovesome Forumet er livet Septemberbarna 2019 VIP

  Jeg opplevde at nav behandlet søknaden ganske fort når de hadde fått mottatt inntektsopplysninger fra arbeidsgiver. Hvis atbeidsgiver ikke har sendt inn inntektsmeldingen til nav må du bare purre til arbeidsgiver.
   
 3. Iva82 Glad i forumet Himmelbarn

  Min ble godkjent en dag etter termin,da jeg ringte de sa at det haster ikke fordi jeg får lønn fra arbeidsgiver som vanlig :)
   
 4. Caroline2809 Betatt av forumet Septemberbarna 2019

  Her tok det sirka en og en halv mnd. Fikk godkjent da jeg allerede hadde starta permisjon da jeg var litt sent ute. Fine er at de etterbetaler uansett. Så for min del var det ingen stress. Men godt å få det i orden.
   
 5. Myrtell Flørter med forumet Septemberbarna 2019

  I fylket mitt har de fire ukers behandlingstid etter at ALLE opplysninger er kommet inn, altså inntektsopplysningene. Min søknad var ferdig behandlet etter tre uker.
  Men de begynner ikke å behandle søknaden før arbeidsgiver har gjort sitt.
   
 6. Lynna19 Flørter med forumet

  Hos meg gikk det fort når arbeidsgiver hadde sent inn opplysningene.. Hvis de er trege får du sikkert etterbetalt.
   
 7. Mary84 Andre møte med forumet

  Jeg gikk ut i permisjon forrige fredag og har fortsatt ikke fått svar på søknaden :(
   
 8. Stolt mamma Forumet er livet Septemberbarna 2019

  Her har også arbeidsgiver vært sen, men stresser ikke for jeg får penger utbetalt av arbeidsgiver.
   
 9. Lizzy78 Elsker forumet Septemberbarna 2019

  Nav er min «arbeidsgiver» og har ikke fått svar på søknaden.. evigheter siden den ble sendt.. for jeg skulle være i god tid.. håper jeg får svar rett over helga.. «permisjon» starter den 10.. har ikke råd til noe kluss
   
 10. Småsild Blir kjent med forumet

  Jeg har fått avslag fordi arbeidsgiver ikke har sendt opplysninger , så må purre på dem. Har allerede purret en gang tidligere. Skikkelig irriterende! :mad:
   
 11. Iva82 Glad i forumet Himmelbarn

  Utrolig! Det er veldig dårlig gjort!!! Håper det ordner seg fort!
   
  • Enig Enig x 1
 12. Mary84 Andre møte med forumet

  Jeg fikk faktisk svar med innvilgelse av permisjon i går via Digipost. Antar at det ble sendt på fredag, men at det er lagt inn forsinkelse. Første utbetaling blir ikke før 25. så hadde jo ikke vært krise om jeg hadde fått svar senere hemmer.
   
 13. Småsild Blir kjent med forumet

  Takk!! :)Skulle tro det ikke tar så lang tid å få sendt avgårde dokumentasjon.
   
 14. Jusom Forelsket i forumet Septemberbarna 2019

  Noenganger lurer jeg på hvor sykt vanskelig det er på nav. . Først sender jeg inn søknad den får avslag pga manglende inntekstmelding. Så står det at jeg ikke tenger så søke igjen vis inntekstmelding kommer inne 6uker. Inntekstmelding kommer etter 1 uke. Men får da beskjed å søke på nytt! Søker på nytt og får nå beskjed at de må ha inntekstmelding. Jeg syntes nav er så vaneklig uansett ha jeg skal ha hjelp til. Sykemelding osv... Fy faen, sorry men nå er jeg missfornøyd med etaten. Sjerpings NAV! :mad::angry1
   
 15. Lizzy78 Elsker forumet Septemberbarna 2019

  Er det mulig???
  Jaggu sa de enklere system.. alt er helt på tryne hos Nav til tider...
  Jeg fikk innvilget samme dag som permisjonen startet.. syns det er nok påkjenning å gå gravid om mann ikke skal bekymre seg for det økonomiske i tillegg :sour:
   
 16. Jusom Forelsket i forumet Septemberbarna 2019

  Ja nå må jeg ringe på mandag. (termindato) og spørre hva som skjer egentlig, Pappirene ligger inne når jeg går inn på saken min. Helt utrolig! Tenk om jeg går i fødsel nå og Skal drive å Styre med det her mens jeg er i barsel.. Uff. . :mad::confused:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 17. BK92 Flørter med forumet

  Det tok litt tid hos meg også, men det var fordi arbeidsgiver ikke sendte inntektsmelding. Når den ble sendt så gikk det gjennom omtrent på dagen, så for min del har jeg heldigvis unngått å bli kjent med hvor vanskelig NAV er.. men jeg skulle ønske at NAV selv innhentet inntektsmelding ved å kontakte arbeidsgiver, og så fikk vi bare kopi av purringer og sånn slik at vi kan bistå dersom ingenting skjer. Rart at vi skal holde i den prosessen.
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1

Del denne siden