Passer det egentlig noen gang å få barn?

En tråd i 'Januar 2014' startet av Helle, 14 Apr 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Helle Forelsket i forumet

  Egentlig passer det ikke så veldig bra å få barn nå mtp at jeg nesten nylig starta i jobben min. Jeg vet heller ikke om jeg er så klar til å få barn. I det siste har jeg tenkt at det er bare å hoppe i det, har vendt meg litt til tanken på å bli en mor. Men når det kommer til om det passer eller ei er det i hvertfall bare til å gi gass! Vi henger faktisk etter mtp alle andre i gjengen… hehe!

  Hvordan synes dere det passer inn?
   
 2. Mummmimamma Elsker forumet Oktoberskatter 2014

  Her passer det nok så bra som det kan passe. Jeg har vært i jobben i to år (fast 100%), fullfører mastergraden min (ved siden av jobb) nå i mai, vi kjøpte hus for halvannet år siden og vi har vært sammen i over 7 år. Men jeg kjenner fortsatt på samvittigheten i forhold til å være borte fra jobb. Planen er dessuten at jeg skal være hjemme helt til august 2015. Så jeg blir ute av jobb i halvannet år om det klaffer med januarbaby.

  Men Helle, det vil aldri passe å være borte fra jobb. Men skal man ha barn så må det bare gå. :) Men du må ikke få barn fordi alle andre gjør det. Det er deres valg :)
   
 3. Helle Forelsket i forumet

  Selvsagt skal vi ikke ha barn kun fordi resten i gjengen får barn. Hehe! Egentlig er det "kun" jobben jeg tenker på, men må bare ikke tenke slikt...
  Vi har også vært sammen i ca 7 år og gift 1/2 år, samt nytt hus for 1/2 år
  Jeg tenker også at jeg kommer til å ville bli hjemme til august 2015. (Barnehageåret starter jo da, hehe)
   
 4. Hormonfrøkna I full hormoni! Februar 2014 - Skjult forum

  Vi har bestemt oss for å gi blanke i alle passer/passer ikke argumenter og bare kjøre på. Det vil alltid være noen argumenter for eller i mot at det passer da eller da. En eller annen gang ønsker jeg å bli ferdig med spebarnsperioden (som jeg personlig syns var mye pes og mas med førstemann som aldri sov og som har vært veldig krevende frem til nå) og da kan det ikke være evigheter opp til storebror.
   
 5. lurelure Guest

  Jeg syns det høres ut som om du er klar for det jeg :) Hopp i det. Å ha fast jobb er jo bare ett pluss! (Nesten ett must syns jeg, så kan det være det samme om man leier/eier er gift eller ikke ;) )
   
 6. Helle Forelsket i forumet

  Det er så sant! Følte vell bare i grunn at jeg måtte få det ut, hehe. Føler meg mer og mer klar når jeg tenker tanken på å bli gravid Hihi
   
 7. lurelure Guest

  Da håper jeg dere slipper å vente så lenge.
  Når vi planla førsteman var ingen ting "i boks" - men alt ordnet seg. Nå håper vi på at det blir en nr 3 i første kvartal av 2014 :)
   
 8. Helle Forelsket i forumet

  Alt er i grunn i boks ja. Gått på folat og diverse fra januar. Hus, mann og jobb er jo også i boks… syklussen er også komt skikkelig i gang etter pilleslutt
   
 9. febbaby Elsker forumet Septembermødre <3

  Jeg er fortsatt i prøvetiden på ny jobb, har planer om å overta nytt hus om et par år (som betyr at vi må ha større lån) og bhg begynner ikke før aug:p spørs hvordan dette skal gå men shit au! Det ordner seg alltid :)
   
 10. Bruker99ni Andre møte med forumet

  Hos oss ligger ikke alt til rette heller, men ønsket er veldig stort
   
 11. Y_lill Glad i forumet

  Er vanskelig å planlegga alt, tar det som det kjem. Skal alt passa så skjer det nok aldri :) men hadde vore kos med ein januarbaby...
   
 12. Medulla spinalis Glad i forumet

  Jeg begynner i et vikariat som nyutdannet i juni, og da er jeg forhåpentligvis gravid. Selvfølgelig burde jeg jobbet en stund før jeg blir gravid, men nå har jeg ventet lenge nok, så vi kjører på!! har en sønn født aug 09, så jeg vil gjerne få barn til så snart som mulig :)
   
 13. Y_lill Glad i forumet

  Då når du jo akkurat 6mnd :) så slik passar det jo heilt supert :)
   
 14. Momofmany Forumet er livet

  Innom å sniker ;)

  og NEI.. det passer aldri perfekt å få barn :)
   
 15. Medulla spinalis Glad i forumet

  Ja, jeg har timet det noelunde, men skulle nok kanskje hatt en fast jobb først ;-)) Men men, er myyye mer interessert i en liten en til <3
   

Del denne siden