Parkering ved fødsel

En tråd i 'Mai 2015' startet av Bkno0543472, 26 Mar 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bkno0543472 Andre møte med forumet

  Hei

  Jeg lurte på om noen vet hvordan det er med parkering når fødselen er i gang. Jeg har fødeplass på Drammen sykehus og samboer go jeg har ikke mulighet til å komme oss dit uten bil... Det kan jo ende opp med å bli veldig dyrt og ikke minst upraktisk hvis han må løpe ut og inn hele tiden mens fødselen er i gang... Det er jo ikke akkurat noe vi kan forutse hvor lang tid tar og litt kjedelig er det jo om jeg presser ut babyen akkurat når han er å legger penger på parkeringen... :p hehe. Er førstegangsfødende.
   
 2. Femtenårmellom Forelsket i forumet

  Vet ikke hvordan det er i Drammen, men på Ringerike er parkeringa koblet opp mot easypark. Da kan man betale med en app på telefonen, og bare utvide parkeringa når det måtte passe ;)
  Men det blir jo veeeeeldig dyrt da :(
   
 3. LilleSpetakkel Elsker forumet It's gonna be May 2019 ♡ Maibarna ♡

  Er veeldig dårlig med parkeringsplasser på sykehuset i Drammen! Er for så vidt mange plasser, men alltid stappfullt. Da vi måtte inn dit på sjekk i uke 24 pga kynnere, så fikk vi beskjed om å parkere utenfor akuttmottaket (opp den rampen) frem til vi visste om vi evt måtte bli eller kunne reise hjem igjen hvertfall :) Det er ganske nærme å løpe ut for evt å fylle på parkeringen. Men er jo betalingsparkering overalt i Drammen, så dyrt blir det nok å stå der :( med mindre de har noe parkeringsbevis eller lignende for fødeavdelingen, det vet jeg ikke..

  Edit: som Femtenårmellom sier så er det easypark i Drammen også, så kan betale via mobilen om man husker nummeret på automaten :)
   
  • Liker Liker x 1
 4. Azu Nurk i mors mage <3 Tilgangsansvarlig Novemberbarna 2021 Junibarna 2015 Sommerfuglene 2017 ♡ Maibarna ♡

  Litt avhengig av liggetid og reiselengde så kan det jo være en løsning å ta taxi frem og tilbake?
   
 5. FrøkenParanoid Blir kjent med forumet

  På Elverum sykehus må man betale boten man evt får, også må man spørre om bekreftelse av sykehuset om at fødsel var igang på det tidspunktet det gjelder - også sender man klagebrev til de som har utstedt bot og får tilbakebetalt summen :) ettersom jeg har fått med meg ;)
   
 6. Mimmimarie Forelsket i forumet ♡ Maibarna ♡

  På Ringerike er det jo døgnpris, så det er jo ikke noe stress tenker jeg.
   
  • Liker Liker x 1
 7. cakegirl84 Betatt av forumet

  Hvis du klarer å vente er det lurt at han event setter av deg ved inngangen og så parkerer helt nederst, der er det kommunalparkering. Blir billigere og det er ikke så langt å gå for en som ikke har rier. Jeg er usikker på om det er noe begrensing der, men tror ikke det. Eneste er at det kan være fullt der, men vi har alltid fått plass.

  Skal føde der selv og bor i Asker, så blir en dyr fornøyelse, men må man så må man..

  Lite tips, dra dit på forhånd og sjekk ut terrenget, se hvor det er kommunalparkering og slikt. Det er noen plasser bak sykehuset og langs med veien opp mot legevakta vet jeg..
   
 8. Lykkelig eple Glad i forumet

  På sus registrerer vi bankkortet når vi kjører inn i parkeringen, og igjen når vi kjører ut så blir vi trekt for den summen for antall timer/ dager bilen er der. Koster litt, men slipper og springe frem og tilbake og hive på penger;)
   
 9. is Blir kjent med forumet

  Jeg skal føde på SUS og vi betaler slik som Lykkelig eple nevner, men det blir jo dyrt da om bilen skal stå der i tre døgn :p
   
 10. Septembergull2011 Forelsket i forumet

  Noen som vet hvordan det fungerer ved St.Olavs? Sist fødsel var det ambulanse inn så tenkte ikke på parkering da... Satser på at vi kjører selv denne gangen ;P
   
 11. Snorkfrøken1982 Betatt av forumet

  Fødte på St.olavs og vi glemte å betale sist.. stod der leeenge før vi kom på det (2 dager!).. Ingen bot.. Tenkte de var vant med det utenfor kvinnebarn ;)
   
 12. Draapen Flørter med forumet

  I Fredrikstad så kan vi betalte max 100 kr døgnet og evt flere døgn av gangen. Å bare sette inn korte hvis vi drar før tida har gått ut
  .
   
 13. Sazzaz Flørter med forumet Aprilbarna`15

  Sniker fra April her nå men :p men på sykehuset som jeg skal på, står det at når du kommer på grunn av fødsel så kan du gå i skranken å få lapp at du kan stå gratis parkert i tiden fødselen tar. Kanskje det er noe sånt hos dere og.
   
 14. Tutta89 Forelsket i forumet

  På sykehuset her får vi parkerings lapp under fødselen slik at vi parkerer gratis, heldigvis :) Problemet er at det ofte er fult der parkerings lappene gjelder :-/
   
 15. Bkno2687852 venter nr 3

  Jeg fødte der for 6 år siden og da måtte det løpes inn å ut for å legges på penger på den hersens parkeringa!!!!!!! Nå skal jeg føde der igjen (27 mai), så håper det har blitt bedre
   
 16. Lykkeligfargeklatt <3 lillegutt i magen Aprilbarna`15

  på st.olavs har de jo parkeringskjeller, der betaler du etter hvor lenge du står neddi der :) slepper man å tenke på å pakke på en automat - tørr er bilen også..
  mulig det finnes unntak for parkering ifht fødsel.. det vet jeg ikke..
   
 17. Bkno2687852 venter nr 3

  Har du funnet ut av parkeringa???
   
 18. LilleSpetakkel Elsker forumet It's gonna be May 2019 ♡ Maibarna ♡

  Jeg var på omvisning på sykehuset idag (Drammen), og spurte om parkeringa! De sa at det er ingen lapp ellernoe sånt å få for parkering, og at hele greia egentlig var litt håpløs. Men drar du kortet når du betaler parkeringen kan du betale i good tid, også hvis du ikke står der så lenge er det bare å dra kortet igjen så stopper pengebruken etter den tida du har stått tror jeg! Eventuelt er det noen gratisparkeringer i smågatene rundt sykehuset, men ofte fullt på dagtid. Billigst å stå på den nederste parkeringen til sykehuset (nærmest elva). Ellers er det jo også easypark så man kan betale via mobilen om man laster ned appen og skriver opp automat-nummeret! Men ja, dyrt kan det bli :p Håper det ga deg litt svar hvertfall :)
   
 19. Jedimama Glad i forumet Junibarna 2015 ♡ Maibarna ♡

  Lurer på det samme! Skal også føde på Drammen sykehus. Sannsynligvis får vi noen til å kjøre bilen hjem til mamma. Feks mamma :p
   
 20. BitiLiten ❤️ mamma til 2 maiskatter ❤️ ♡ Maibarna ♡

  Nå fødte jeg på Ullevål sist, og det gikk fint å parkere der. Ikke så alt for dyrt heller, i alle fall klaget ikke gubben!

  Meeeen, må si at jeg blir opprørt og irritert når jeg leser at det skal være så ufattelig vanskelig og dyrt enkelte steder! Hallo, vi skal føde og er da pasienter i en ganske så akutt situasjon, hvorfor tilrettelegges ikke dette på sykehusene?? Grrr! Dagens lille frustrasjon utblåst :hilarious:
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden