Overnight oatmeal

En tråd i 'Nettmøter med KIWI' startet av Kakemonster88, 16 Aug 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
  1. Kakemonster88 Trives på forumet :) jentene i juni13 VIP Januar 2017

    Har du noen forslag til hva jeg kan ha i den kalde grøten for å gjøre den mer spennende? :)
     
  2. Hanne Buxrud Andre møte med forumet

    Hei Kakemonster88:) Ja! Der har jeg maaange forslag. Det kommer jo an på hva du liker - men en av mine favoritter er yoghurt naturell blandet med sitronsaft og litt skall. Og så spiser jeg den med kokos på toppen. Eller i selve grøten. Jeg er mer enn middels glad i både grøt og kokos - så jeg lager også en med hvor jeg blander kokosmelk og vann sammen med fryste blåbær. Mannen som opprinnelig "fant opp" overnight oats - eller Bircher Muesli, som denne måten å lage grøt på, blir kalt, laget grøten med revet eple, vann og sitronsaft, servert med litt nøtter på toppen. Mulig det var litt melk inne i bildet også. AXA har en blanding med havre, rug og quinoa - prøv med andre korn også. Jeg drysser også på granola, ristede nøtter og frø. Jeg har alltid en frøblanding som består av sesamfrø, solsikkefrø og gresskarkjerner. Disse rister jeg i en tørr og varm panne, avkjøler og oppbevarer under lokk. Har du tørt dansk rugbrød er det supert å kjøre det til smuler i blenderen, riste det i en langpanne i ovnen sammen med bittelitt brunt sukker. dette er supergod og smakfull krønsj som passer som topping både på grøt og yoghurt.
     
    • Liker Liker x 3

Del denne siden