Overgangsstønad..

En tråd i 'Alenegravid / Aleneforeldre' startet av Bkno8980692, 16 Nov 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bkno8980692 Blir kjent med forumet

  Hei, fikk ei lita jente i september i fjor å har siden da hatt overgangsstønad. Etter sommeren fortsatte jeg med studiene og jeg sendte inn til nav, da man må være i yrkesrettet aktivitet. Hørte ikke noen ting på nesten 2 mnd å tenkte at det sikkert var i boks. Men nå for ca en uke siden ble jeg oppringt å jeg måtte sende inn masse dokumentasjon, og det hastet. De ville se over før utbetalingen denne måneden, som er på torsdag. Fikk idag melding om at utbetalingen står på vent til de er ferdig med å gå igjennom saken.

  nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, har regninger å betale, husleie som skal betales og mat som må handles. Om de plutselig bestemmer seg for å ikke godkjenne sitter vi plutselig hær, uten inntekt, og husleie på 10 000.

  vet egentlig ikke helt hvor jeg vil med dette, må bare få ut litt frustrasjon og redsel tror jeg. Er det kanskje noen som har vært i samme situasjon?
   
 2. Annemor93 Gift med forumet Desemberlykke 2018

  Er/har vært i lignende situasjon men min var at jeg nylig ble enslig med min datter etter samlivsbrudd der han flyttet ut men flyttemeldingen ikke har blitt registrert ennå.
  Fikk dermed avslag og måtte klage, fikk da 3 dager på meg til å ettersende masse informasjon.

  Om jeg forsto alt rett så har du hatt overgangsstønad siden September i fjor men det har blitt noe krøll etter at du begynte å studere etter sommeren, har jeg forstått det rett? Har de sendt deg en "liste" med dokumentasjon de vil du skal sende? Jeg fant min på Nav.no i innboksen.
  Kan være at de ønsket dokumentasjon på at studiene er 50% eller mer ettersom det er det som er "nytt"?

  Jeg kjenner meg veldig godt igjen i den frykten du kjenner med masse å betale og muligens ingen eller sen utbetaling. Sender deg en klem:Heartred
   
  Last edited: 17 Nov 2020
 3. Oktobermum39år Blir kjent med forumet Oktoberbarna 2021♡

  Husk du kan søke krisehjelp ved nav om du ikke har til daglig opphold... Bare ett lite tips
  Lykke til
   

Del denne siden