Oul :)

En tråd i 'Februar 2016' startet av Mammai2014, 10 Jul 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Hvis man får innkalling på en dag som ikke passer - tror dere det går an å ringe og få endret den da?
  Skal begynne i ny jobb rundt september - oktober forhåpentligvis. Vil helst slippe å måtte be om fri for å dra på ultralyd en av de aller første ukene i jobb liksom. Synes det er ille nok at jeg må fortelle at jeg er gravid før jeg starter, men vil helst slippe at de faktisk merker noe til det før jeg er litt mer "inne i det"..
   
 2. Leniiis Glad i forumet

  4 september er det oul ❤ Men har også en ul 5 august så får sikkert vite kjønn allerede da siden jeg da er 14+ 1 :D
   
 3. Gullnr5 Glad i forumet

  Ja selvfølgelig kan du det :) ta kontakt når brevet kommer :)
   
 4. Åh, perfekt! :) Nå ble jeg litt lettet. Hadde første svangerskapskontroll hos jordmor i går. Og hun ville sette opp ny time i uke 24 IGÅR liksom.. Spurte om ikke jeg heller kunne ringe henne når vi kom til august/september - så kanskje visste jeg når jeg startet i ny jobb osv. "Nei, da får du bare si til han nye sjefen din at den fredagen der kan du ikke jobbe dagvakt", også bare satt hun opp time. Så sa jeg at jeg kom nok til å ringe for å bytte den. Neimen hun jobbet bare fredager, så det måtte bli DEN fredagen.

  Djizes. Er jo andre jordmødre på den helsestasjonen, ikke minst fastlegen min lever jo fortsatt. For å si det sånn. Jeg kommer IKKE til å bli borte fra jobb om det der blir første arbeidsuka mi eller noe sånn. Da får de enten flytte den, eller så får det bare vente litt. Ja, barnet kommer først altså - men det er jo ikke som om det bokstavelig talt "dør" av å vente litt, om det ikke blir AKKURAT den fredagen. Kjære vene. Tror hun tror hun er verdens viktigste dame hun jordmora.

  Hun var kanskje nesten 70. Og hun stusset litt på at jeg ikke var medlem av noe trossamfunn når hun skulle fylle ut det helsekortet (snakker vi bibelbeltet eller.. :) ). Og rett etterpå så spurte hun og gravde skikkelig mye om alkoholvanene. Lurte på hvo rmye jeg drakk til vanlig. Sa at til VANLIG kaaaanskje jeg drakk litt alkohol en gang annenhver måned eller hvis jeg var litt "gæærn" kanskje 1 gang i måneden. Lurte på hvor mye som skulle til før jeg "kjente det". Som jeg sa, jeg kjenner det etter 2 øl - og etter ei flaske vin er jeg long gone. Sa at jeg ikke hadde trukket alkohol i månedene før jeg ble gravid, grunnet at jeg ønsket å bli grav - at jeg aldri røyke teller snuste, og selvsagt ikke drakk nå eller når jeg skulle amme når spiren forhåpentligvis er hel og ute av kroppen. Ja, men hva med ETTER jeg var ferdig å amme da. Ja, hva da? spurte jeg liksom. Ja om jeg hadde tenkt noe over hva slags hjem barnet mitt skulle vokse opp i - at det ikke var et alkoholisert hjem.

  Sa at vi kunne egentlig bare droppe den praten der, at både jeg og min samboer var svært reflekterte når det kom til hvordan vi ønsker at barnet vårt skal vokse opp og ha det rundt seg - og at det ikke ble noe problem med alkohol hvertfall. Ja, men hun ville ikke droppe det og likevel høre hva jeg tenkte å gjøre med alkoholen etter ammingen var slutt. HERREGUD LISKOM??

  Ja, jeg SKJØNNER jo at hun må passe på - og at folk kanskje bare lever som de gjorde før, jeg vet ikke hva andre folk gjør i grunnen. Trodde de fleste var såpass modne når de ønsket å etablere familie, at man satte barn og familieliv foran - og at hvis man ønsker å ta seg en fest eller noen glass "for mye" så gjør man faktisk det når det ikke er barn til stede. Ble litt "trekt" kjente jeg, når hun bare pushet og pushet.

  Flere som har hatt sånne opplevelser? :eek:


  Kjente jeg datt litt ut av det EGENTLIGE temaet her... Sorry :(
   
 5. Maian Gift med forumet Augustmødrene 2014 Junilykke2018

  Har ikke sullet meg til verken jm eller lege enda :p får ringe på mandag.
   
 6. Mamsemoms Forumet er livet Februarlykke 2016

  Hadde fått time i posten nå! 15. September. Men har en ul før det også siden gynekologen min er så himla søt:p når er man ganske sikker på å se kjønn tidlig a? Har egentlig time når jeg er 12 uker, men da ser man cel ikke noe. Tenkte å flytte timen litt. Er så spent at hjelp!:p
   
 7. skrapa Forelsket i forumet

  Jeg skal på OUL 7. september, termin 7. februar :) gleder meg veldig :)

  Skal også på kontroll til fastlegen 12. august og får se spira på ul da, men apparatet hans er ikke så godt så tviler på at vi ser kjønn og sånt da med mindre vi er veldig heldige.. :)
   
 8. Timo Flørter med forumet Februarlykke 2016

  Ultralyd 9 september, termin 6 februar <3 Tok bare noen dager fra legetimen til det havnet brev i postkassen :)
   
 9. Okt13feb16 Oktober -13 <3 Oktobermirakler 2013

  Jeg er litt treg ser jeg. Har ikke somlet meg til å bestille legetim enda. 10 uker på mandag... får ringe da kanskje.
   
 10. LitenKnøtt90 Andre møte med forumet

  Fått time til OUL 27 august Iiik, dette er sååå spennende!!! Håper tiden går fort fremover :)
   
 11. Enogenertre Forumet er livet Junilykke2018 Februarlykke 2016

  Time 23/9 :) Timen lå i posten dagen etter at henvisningen var sendt fra legen ;)
   
 12. babylykke25 Betatt av forumet Oktoberskatter 2014

  Da har jeg og endelig fått det etterlengte brevet i posten:) 4 sep får jeg møte lille gull igjen. Må si at jeg er veldig spent på kjønn og:) da dette er det siste barnet jeg skal ha
   
  • Liker Liker x 1
 13. Mamsemoms Forumet er livet Februarlykke 2016

  Dere har jo snart jo:p Ikke før 15. September jeg! En halv evighet til!
   
 14. Bkno6464922 Første møte med forumet

  Den jordmora hadde jeg byttet ut ;) Du må jo ikke gå til JM, holder med legen?

  Selv har jeg ikke kommet meg til noen av dem, skal til 1.gangsbesøk 10.august, da er jeg 12+1, vet ikke om jeg ser noe behov for jm denne gangen, skal tenke litt på det!
   
 15. Bezzz Flørter med forumet

  Skal på ultralyd i neste uke :) er kjempe spent
   
 16. *lindaen12.juli* Elsker forumet

  Eg har fått OUL 28.7 .... Vart super overrasket, er kjempe tidlig!
  Sikkert fordi legen lure på om eg e lenger på veg enn antatt!

  Men er på ferie, så må prøva å gå bytta den!
   
 17. Karma27 Forumet er livet

  Oul??
   
 18. Bezzz Flørter med forumet

  Hva er egentlig oul ?
   
 19. Ordinær ultralyd :)
   
 20. Chacha24 Gift med forumet Oktoberlykke2020❤

  Jeg hadde bytta jordmor for å si det sånn! Hun er der for å passe på og følge deg opp under graviditeten og hjelpe deg med det du lurer på. Ikke være barnevakt for deg om hvordan du skal leve livet ditt senere:p
   
  • Enig Enig x 1

Del denne siden