OUL ❤️

En tråd i 'November 2021' startet av Nessa85, 9 Jun 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Nessa85 Flørter med forumet Novemberbarna 2021

  Lager en egen tråd der vi kan oppdaterer hverandre etter vi har vært på OUL :joyful:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. Persillebrille Elsker forumet Himmelbarn Septemberbarna 2019 Novemberbarna 2021 Assistert-jentene

  Var på OUL i går. Bestemt jordmor som var rett på sak:hungover: Men da stolte jeg på at hun var helt ærlig. Det hun så var en tilsynelatende frisk gutt, og morkaken er festet i toppen av livmoren. At morkaken er festet i toppen kan forklare hematomene. Jeg har hjerteformet livmor med et 1cm tapp øverst på livmor som er et slags arr. Hvis det har vært bevegelse i denne når livmor har vokst så kan det ha forårsaket brudd i blodkar. Hematomet har koagulert, det kan hende det blir der helt til fødsel, som jeg håper blir i november og ikke før.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 9
 3. Mamacita Gift med forumet Novemberbarna 2021

  Så godt å få en slags forklaring på dette i deg minste! Og bra hun gjorde en grundig sjekk:) Håper du slipper mer komplikasjoner rundt hematomet, og at du får en bra siste-halvdel av svangerskapet! :joyful:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Persillebrille Elsker forumet Himmelbarn Septemberbarna 2019 Novemberbarna 2021 Assistert-jentene

  Tenk halvveis:love7 Halvveis til søvnmangel, gulp, gul bæsj og såre pupper:hilarious:
   
  • Morsom Morsom x 4
 5. Mirakler Flørter med forumet

  Var på ul forrige uke, venter ei lita jente skal hete Gabriella
   

  Vedlagte filer:

  • Hjertelig Hjertelig x 6
 6. Mamacita Gift med forumet Novemberbarna 2021

  Halvveis til en bylt som ligger på brystet og bare vil ha nærhet, kos & mat:Heartred Jeg elsker nyfødttiden jeg- de magiske timene mellom natt&morgen hvor det føles som man er de eneste to som er våkne, og følelsen av å bli kjent med et helt nytt menneske:love7 De første ukene går jo så fort, så selv om det er slitsomt er den tiden så fin synes jeg:Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 3
 7. Persillebrille Elsker forumet Himmelbarn Septemberbarna 2019 Novemberbarna 2021 Assistert-jentene

  Jeg syns det var helt grusomt:rolleyes: Slet med angst og fikk en skikkelig krise:(
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Kitty2019 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberbarna 2021 Novemberbarna 19 ♡Julekulene 2021♡ Julegavene 2019

  Vi hadde de første 15 dagene på sykehuset, siden mini var prematur. Men følelsen når vi kom hjem var fantastisk, selv om det var skummelt å plutselig ikke lenger ha overvåking etv
   
 9. Mamacita Gift med forumet Novemberbarna 2021

  Skjønner det blir litt annerledes da:Heartred Førstemann var innlagt på nyfødtintensiv pga infeksjon i 5 dager, så kom først hjem etter det- ble ikke helt startet jeg hadde håpet på, pga sugeforvirrig etter sondemating der etc, men ordnet seg etterhvert da vi kom hjem:) Alles opplevelse av svangerskap og spedbarnstid er jo veldig forskjellig, uansett om man har komplikasjoner eller ikke:Heartred Håper vi alle får en flott nyfødtid jeg- får både mor, mini og familien:joyful:
   
 10. Mamacita Gift med forumet Novemberbarna 2021

  Huff- håper virkelig du får en fin fødsel og nyfødttid denne gangen! :Heartred Er det noe du kan prate med jordmor om ila svangerskapet? Har du en god jordmor? Kanskje det kan hjelpe til å forebygge? :Heartred Hvis man ikke er fornøyd med den offentlige jordmoren på helsestasjonen kan man evt gå privat for tettere oppfølging?
   
 11. Persillebrille Elsker forumet Himmelbarn Septemberbarna 2019 Novemberbarna 2021 Assistert-jentene

  Jeg skal til jordmor neste uke. Jeg tror uansett det blir bedre nå. Jeg vet hva jeg kan forvente, er tryggere i rollen-jeg var veldig utrygg og usikker med første, samboer og jeg har en avtale om arbeidsfordeling-det hadde vi ikke med første så alt falt på meg, kanskje fødselen med nummer to går litt fortere. Med første sov jeg ikke på over et døgn. Og sov 4 timer usammenhengende den første natten. Så jeg fikk aldri tatt meg inn igjen. Og nå så har vi en blid liten gledesspreder som sprer rundt seg med positivitet. Livet blir ikke snudd på hodet nå. Det skjede med første:hilarious: regner ikke med det samme sjokket
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. Mamacita Gift med forumet Novemberbarna 2021

  Enig i at fra 0-1 barn er den største omveltningen! Alt er jo nytt, og det er mye å sette seg inn i:Heartred Min første fødsel var 33t, mens nr.2 bare 2,5t (og de siste tre etter det har også vært korte), så er ofte lettere når man har født før siden kroppen har vært gjennom det allerede:) Men ta en prat med jordmor hvis du har tanker eller bekymringer, det hjelper iaf meg masse! :joyful:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Persillebrille Elsker forumet Himmelbarn Septemberbarna 2019 Novemberbarna 2021 Assistert-jentene

  Det er så bra å høre at det er første som tar lengst tid! Hvordan følte du deg energimessig etter andre fødsel kontra første? Og Hvordan var forskjellen med baby på barsel?
  Det blir en god samtale med jm på tirsdag:)
   
 14. Mamacita Gift med forumet Novemberbarna 2021

  Under første fødsel skjedde mye rart underveis- jeg fikk feber på 40, så fikk en hestekur med antibiotika rett i åra, epiduralen kom først etter 22t, og da satt de den feil så den virket ikke etc;) Babyen ble født led infeksjon (muligens fordi jeg hadde feber under fødselen eller fordi de tok vannet tidlig i forløpet så ble mer enn 18t fra vannavgang til fødsel). Han lå 5 døgn på nyfødtintensiv pga infeksjon, og jeg hentet meg vel ikke inn på søvn før vi kom hjem fra sh etter 1 uke det totalt så var utslitt! :wideyed: Men det gikk fint med oss begge, og det var på en måte en fin fødsel på tross av mye greier:rolleyes: Med nr.2 og 3 følte jeg meg kvikk og rask etterpå, følte meg knapt svett etterpå liksom, og dro hjem etter noen få timer:) Kom raskt til hektene og fikk energien tilbake:joyful: Var veldig intensive fødsler siden de var SÅ raske (2,5t på nr.2 og 1t15min på nr.3), men fine absolutt fine fødsler! Begge de var skikkelig sove-babyer, så jeg fikk hvilt mye innimellom ammingene:) Nr.4&5 ble jeg satt igang med (pga styrfødsler, men fine fødsler de også:happy: Ammingen har gått supert med alle, men litt startvansker med førstemann pga sugeforvirring etter sondemating på sh, men gikk seg fort til:)

  Det ble langt! Sorry:hilarious:
   
 15. Persillebrille Elsker forumet Himmelbarn Septemberbarna 2019 Novemberbarna 2021 Assistert-jentene

  Så fantastisk med sovebabyer! Det ønsker jeg meg! Og å føle seg kvikk og rask med energi hørtes veldig nyttig ut da:p Tror jeg skal lage en egen tråd med soving og ro her for å høre flere erfaringer for jeg var alltid stressa og fikk ikke sove med første.
  Dramatisk førstefødsel du hadde da! Jeg fikk aldri pressrier og hun jm ventet og ventet på at hodet hennes skulle rotere riktig, jeg endte med å måtte presse uten pressrier og selv om hun ikke lå helt riktig enda. Veldig rart å presse uten å kjenne at det faktisk er noe der nede (bare smerte selvfølgelig)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Mamacita Gift med forumet Novemberbarna 2021

  Huff, det skjønner jeg må ha vært hardt! Det blir sikkert bedre denne gangen- ingen fødsel er lik!:Heartred Jeg føler iaf selv at jeg har blitt mer avslappet etter førstemann- hadde nok ikke orket å få seks barn ellers, for første gang var jeg ganske bekymret og urolig! Litt bekymring hører jo med foreldrerollen uansett, men føler jeg er mer laid- back og tar ting som de kommer :) Og man vet jo at alle faser går over, så det gjelder å nyte de gode periodene og bite tennene sammen i de vanskelige- for de går over til slutt:rolleyes: Sikkert lurt med en søvn-tråd, alle har jo forskjellige måter å gjøre ting på, så kanskje man får noen tips:)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 17. Persillebrille Elsker forumet Himmelbarn Septemberbarna 2019 Novemberbarna 2021 Assistert-jentene

  Det er noe med det å vite at det blir bedre:)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. Lillemy__ Betatt av forumet ❤ Juliskattene 2018 ❤

  Vell overstått oul, det skjulte seg en lillebror og en lillesøster :Heartred alt bra med tvillingene!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 13
 19. Fru.86 Elsker forumet Novemberbarna 2021 Januarlykke 2019

  Var på OUL forrige uke. 3.juni.

  Alt så veldig fint ut med vesle knøttet i magen. :HeartredVi ønsker ikke å vite kjønn.

  F6007ADB-4638-4EC1-B9C6-C091321E0480.jpeg
   
  • Hjertelig Hjertelig x 11
 20. Sommermamma2020 Forelsket i forumet Novemberbarna 2021

  Var på OUL torsdagen som var (10. juni). Fremdeles ei frisk lita jente (fikk vite kjønnet via privat UL i uke 12+5)!
  Målingene viste at jeg i dag er 19+3, noe som stemmer 100% i forhold til eggløsningstidspunkt!

  Alt i skjønneste orden, morkake foran denne gangen. Får time til fødselssamtale for å avgjøre pks eller igangssettelse pga traumatisk akutt keisersnitt med storebror født juni 2020.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 8
  • Vinner Vinner x 1

Del denne siden