Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hørtes godt ut Jeg er og fan av å ta litt pesto og blandet med den creme fraiche. Enten grønn eller den med tomat og chiliOppskrift og oppskrift, men jeg spiser mye salat som følger:
- En dæsj grønn bladsalat/isberg/romano eller det man liker
- Cherrytomater
- Agurk
- Squash
- Gulost
- Spekeskinke/Strandaskinke
- Evt hardkokt egg
- Creme fraiche
Lager salat av grønnsakene og dressing av en SS Creme fraiche med litt salt og pepper. Kutter en tykk skive gulost som jeg igjen kutter opp i 5-6 staver, og disse surres inn i en spekeskinke hver. Så spiser jeg salaten med ostepinnene til. Metter og er veldig godt - og lavkarbo for de som i tillegg verdsetter det.
Hørtes godt ut Jeg er og fan av å ta litt pesto og blandet med den creme fraiche. Enten grønn eller den med tomat og chili
Tips til å redusere karbohydrater. Når jeg lager spaghetti bolognese skifter jeg pasta ut med squash. Kjøpt sånn ting som får det til å se ut som spagetti. Og skifter ut ris med blomkålris. Bruker da rivjern
God og enkel (og ikke alt for usunn!) fiskegrateng tilpasset barn
Oppskrift passer 2 voksne og 2 barn
Ingredienser:
- 500g torsk
- 3 mellomstore poteter
- 3 gulerøtter
- 1/2 boks makaroni fullkorn
- 100g smør
- 5dl melk
- 2 ss hvetemel
- 1 neve lett hvitost
1: skjær gulerøtter små biter og kok sammen med makaronien i kokende vann.
2: krydre torskefilet med sitronpepper, og stek ca 2 min på hver side til den såvidt er gjennomstekt. Del opp i små biter.
3: smelt smør, tilsett hvetemel og surr på middels varme i noen minutter. Tilsett melk, og la koke opp under omrøring.
4: ha makaroni og gulerøtter, samt torsken over i en ildfast form. Hell over saus, vend litt så det blander seg.
5: dekk med et lite lag ost, og stek på 200c i ca 10-15 minutter til osten får farge.
Megagodt! Og de små ser ikke en gang fisken
Server gjerne med litt flatbrød, og raspet gulerot!
Den må jeg prøveThaisalat med kylling og peanøttsaus
Salaten:
Gulrot kuttet julienne
Agurk kuttet julienne
Nykål i tynne strimler
Fersk koriander
Limesaft
Kylling:
Gjerne på spyd på grillen, men går også fint i panna. Krydres med karri og salt.
(Veldig godt å putte fersk ananas på spydene også)
Peanøttsaus:
2 ss peanøttsmør
4 ss hoisinsaus
1 ts sriracha
Kokt vann etter ønske for konsistens
Peanøttsausen er farlig godDen må jeg prøve