Nå er riktignok ikke jeg tidenes husmoremne, men siden snupp helst ikke vil ha middagsglass lenger så må jeg lage mye av middagsmat fra bunnen av. Mi er veldig glad i "rene" matvarer som hun kan sitte og plukke selv, ikke så happy for sausemat som jeg kaller det. Men tipptopptommeloppmiddager for snuppa vår er:
- Pasta med pesto, stekt gulrot og brokkoli, kyllingbiter (evt kalkunkjøttboller eller skinke) (favoritt nr 1!)
- Spaghetti med kjøttdeig og tomatsaus (rett i badebaljen etter middag....!)
- Fiskekaker/fiskeboller med litt karrisaus og poteter+gulrot
- Renskåret kjøtt (storfe, lam, svin) med fløtepoteter/ovnsbakte poteter og grønnsaker
- Pytt i panne (hjemmelaget, bruker det vi har av rester, eks kalkunpølse, potet, gulrot, løk)
- Wok av kylling eller svinefilet, grønnsaker og ris
Følger med å denne tråden for enda flere tips jeg også!