Oppskrift på stuffing til kalkun? *inspirert*

Ellen.

Forumet er livet
*MIA*
hva slags stuffing lager dere og hvor skal den på kalkuna??
Evnt fyller dere kalkuna inni skrotten med noe?


Tenkte epler og svisker kunne være godt jeg da, men gi meg gjerne andre forslag [:)]

(husker ikke fra tidligere, men skal den under skinnet eller tar jeg helt feil??)
 
Jeg lager stuffing av:

200 g bacon
250 g brødterninger
200 et eller annet g sopp
4 ss rømme
salt, pepper, persille og basilikum

Dette er bra til en kalkun på ca 5 kg

Stek sopp og bacon, tilsett rømme og så brødet til slutt. Krydre, og stuff kalkunen.

Jeg pleier å lage dobbel porsjon, for stuffingen er så god å spise ved siden av i seg selv. [:)]
 
Serverer kalkunen med fløtesaus, brokkolisalat og stekte poteter av noe slag.
 
ORIGINAL: Sjefsgaupa

Jeg lager stuffing av:

200 g bacon
250 g brødterninger
200 et eller annet g sopp
4 ss rømme
salt, pepper, persille og basilikum

Dette er bra til en kalkun på ca 5 kg

Stek sopp og bacon, tilsett rømme og så brødet til slutt. Krydre, og stuff kalkunen.

Jeg pleier å lage dobbel porsjon, for stuffingen er så god å spise ved siden av i seg selv. [:)]

Serverer kalkunen med fløtesaus, brokkolisalat og stekte poteter av noe slag.


Det hørtes veldig godt ut!!
 
ORIGINAL: jas

ORIGINAL: Sjefsgaupa

Jeg lager stuffing av:

200 g bacon
250 g brødterninger
200 et eller annet g sopp
4 ss rømme
salt, pepper, persille og basilikum

Dette er bra til en kalkun på ca 5 kg

Stek sopp og bacon, tilsett rømme og så brødet til slutt. Krydre, og stuff kalkunen.

Jeg pleier å lage dobbel porsjon, for stuffingen er så god å spise ved siden av i seg selv. [:)]

Serverer kalkunen med fløtesaus, brokkolisalat og stekte poteter av noe slag.


Det hørtes veldig godt ut!!

 
Det er det. Og jeg har enda litt igjen fra da vi hadde det 1.juledag! Tror jeg vil ha det til middag i dag. [:D]
 
Stuffing: 1 loff kuttes i terninger
               100g skinke kuttes i terninger
               halvparten av en bunt stangseleri
               alt dette blandes med ca 6 egg
 
dette er bare å stuffe inn i kalkunen og blir knall godt og setter litt smak i kalkunen[;)]
 
takk, blir sulten av slikt [:D][:D]

men hvor legger dere stuffingen? under skinnet eller inni skroget?

jeg tenkte at det var en selvfølge å legge det inni skroget, men hørte noen som
løsnet skinnet fra kroppen og stappet stuffingen der.
Gjør meg litt klokere er dere snille [:)]
 
Beste stuffingen som finnes er:

Brun kjøttdeig og baconterninger i pannen, ha det i en bolle og bland i terninger av grønne epler og svisker.

Stuff det inni skroget og sy sammen!!

Der er sinnsykt godt!!!!!!!!!!!![:D][:D]
 
ORIGINAL: ~Frøken Dings~

ORIGINAL: Ellen.

takk, blir sulten av slikt [:D][:D]

men hvor legger dere stuffingen? under skinnet eller inni skroget?

jeg tenkte at det var en selvfølge å legge det inni skroget, men hørte noen som
løsnet skinnet fra kroppen og stappet stuffingen der.
Gjør meg litt klokere er dere snille [:)]



Aldri hørt om å legge det under skinnet... Putt det inn i skroget du [:)]


yes, da følger jeg den opprinnelige idèen min, og lytter til ditt råd, stuffing i skroget it is then [:D][:D]
 
Skal vi sy sammen kalkunen etter den er stuffet??
Har ABSOLUTT ikke peiling på kalkun i det HELE TATT!!!
 
ORIGINAL: jas

Skal vi sy sammen kalkunen etter den er stuffet??
Har ABSOLUTT ikke peiling på kalkun i det HELE TATT!!!



Trenger svar på dette jeg!!!!
 
ORIGINAL: jas

ORIGINAL: jas

Skal vi sy sammen kalkunen etter den er stuffet??
Har ABSOLUTT ikke peiling på kalkun i det HELE TATT!!!



Trenger svar på dette jeg!!!!


neida, man tar bare bomulls-trå og binder sammen beina har jeg lært [:)]
og så binder man vingene inntil kroppen, dvs slå en halv runde rundt hver vinge og knyt bak på ryggen.
 
ORIGINAL: MyBell

Familien til faren min pleier alltid å lage noe de kaller cornbread dressing.

1 stangselleri
1 løk
1 stor boks sjampingnong
1 loff
1 egg
kraft fra kalkunen
salt og pepper

Loffen ristet i ovnen og brytes opp i biter. Stangselleri og løk hakkes opp og dampes i en kjele god blandet med smør og salt og pepper. Så blander man i sjamp. Deretter blander man loffen med dette i en ilfast form, blander inn egg og heller over kraft fra kalkunen. Deretter setter man det inn i ovnen på ca 220 grader i 15-20 min til det blir krispy på toppen.

Utrolig godt og det beste med hele kalkunen. Kan også brukes til stuffing.


hørtes også godt ut [:)]
 
Back
Topp