Oppskrift på grove bananmuffins

Oh Dear

Forumet er livet
VIP
Januar 2017
Tro om det er innenfor at jeg bare legger denne her? Noen spurte meg etter oppskrifta på disse. Jeg pleide å lage disse ofte en periode for noen år siden, i ulike variasjoner. Om man har dem i fryseren og tar opp til morgen, har de tint til lunsj. Passer også godt til "noe attåt" kaffen/teen, eller om man er litt sugen ellers. :) melet kan erstatte med hva enn man har, grovt eller fint, ulike typer korn, siktet eller ei. Det viktigste er at man evt har i ekstra melk eller vann, og lar røra svelle godt. Jeg pleier å ha i frosne blåbær rett før steking, men man kan sikkert bruke noe annet man liker, for eksempel eple og kanel. :) banan bør det være uansett, da den er en del av fukta, og det er den som søter muffinsene. Kan gjerne ha 3 bananer om man har, og jo modnere, jo bedre. Fremgangsmåten er litt "bland det tørre og tilsett det våte", og havregrynene lar jeg svelle i melka først.

Håper dere klarer å tyde skrifta mi da :)
45296940a725ff4db438b72d6eecd3d6.jpg
 
Last edited:
Det så godt ut, må prøves [emoji4]
 
Back
Topp