Oktober 2017 har fått skjult forum. Klikk her for å se hvordan du får tilgang

En tråd i 'Oktober 2017' startet av Forumansvarlig Tamara, 8 Feb 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Kjolejenta Betatt av forumet Høsthjerter 2017

  Hei.

  Jeg har bedt om tilgang til det skjulte forumet i dag til TGA som har vært fram til nå, men hvis det skal byttes TGA så må jeg kanskje skrive mail og be om det samme på nytt?
   
 2. Så fint at du kan bli ny TGA, vet jo du er aktiv her inne, så det hadde jo vært supert! :D Send Tamara en pm om at du ønsker å bli TGA, så gir hun deg tilgang. :)
   
 3. Hei Kjolejenta!

  Ja, nå blir det et bytte av TGA. Men i første omgang kan du sende en pm til forumansvarlig Tamara for tilgang før det blir innsatt en ny TGA. :)
   
  • Liker Liker x 1
 4. Kjolejenta Betatt av forumet Høsthjerter 2017

  Takk for svar, da gjør jeg det :)
   
  • Liker Liker x 1
 5. Ikke i bruk Forumet er livet

  • Liker Liker x 1
 6. Kristinanaa Flørter med forumet Høsthjerter 2017

  Takk! :)
   
 7. Miss B Forelsket i forumet Høsthjerter 2017

  Hvordan sender man melding til TGA? Ønsker å bli medlem av lukket gruppe, men finner ikke noe sted jeg kan sende melding til Ønskedrøm.
   
 8. onskedrom Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Høsthjerter 2017

  Er du på pc eller app? Trykker du på nicket mitt fra app er det en blå knapp øverst for det. På pc står det "start en samtale".
   
 9. Miss B Forelsket i forumet Høsthjerter 2017

  Takk! Tror jeg fant ut av det nå. Sendt deg pm :)
   
 10. onskedrom Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Høsthjerter 2017

  Jeg ser av listen over hvem som har tilgang til skjult at den er ganske lang, og jeg går igjennom den nå. Det er en del uten innlegg den siste 30 dager, disse vil bli fjernet! Kommer jeg over noen som har innlegg inne på skjult forum, men færre enn 10 sender jeg dere en pm så dere kan kommentere litt hvis dere vil :)

  Vi har vel ikke bestemt oss for hvordan man eventuelt kan få bli medlem i skjult igjen, så det burde vi bli enige om. Innspill fra moderatorteamet eller medlemmer?
   
 11. onskedrom Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Høsthjerter 2017

  Jeg vet Forumansvarlig Tamara har ferie nå, men det er fint om det kan bli oppdatert i første innlegget her med tilleggsinfo etter diskusjon i en annen tråd:

  For å beholde tilgang til skjult: aktivitetskravet til 20 innlegg siste 30 dager hvorav minst 5 må være inne på skjult (som totoro foreslo, eller misforsto jeg?) og resten på oktober eller 10 inne på skjult. Unntak er ved sykdom og terminmåneden vår, da må TGA få beskjed for å unngå at du mister tilgang.

  Hvis man har mistet tilgang til skjult, pga inaktivitet eller lite aktivitet er krav for å komme inn på nytt:
  10 innlegg i oktober-forumet siste 30 dager for å få tilbake tilgangen hvis man mister, gjelder kun de som har hat ttilgang før, for evnt nye tilganger gjelder selvsagt reglene over.
   
 12. Ikke i bruk Forumet er livet

  I`m back! Hva eksakt skal legges inn i hovedinnlegget?
  Dette?

  For å beholde tilgang til skjult: aktivitetskravet til 20 innlegg siste 30 dager hvorav minst 5 må være inne på skjult og resten på oktober eller 10 inne på skjult. Unntak er ved sykdom og terminmåneden vår, da må TGA få beskjed for å unngå at du mister tilgang.

  Hvis man har mistet tilgang til skjult, pga inaktivitet eller lite aktivitet er krav for å komme inn på nytt:
  10 innlegg i oktober-forumet siste 30 dager for å få tilbake tilgangen hvis man mister, gjelder kun de som har hatt tilgang før, for evnt nye tilganger gjelder selvsagt reglene over
   
 13. onskedrom Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Høsthjerter 2017

  Ja [emoji1]
   
  • Liker Liker x 1
 14. Miss B Forelsket i forumet Høsthjerter 2017

  Får man beskjed litt før hvis man ikke har skrevet nok innlegg eller blir man bare kastet ut? Skjult forum fungerer bare innimellom på app.
   
 15. Ikke i bruk Forumet er livet

  Det er opp til TGA å avgjøre. Men man klarer jo å ha en viss oversikt selv ;)

  Du har fortsatt tilgang :)
   
 16. onskedrom Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Høsthjerter 2017

  Da jeg overtok skrev jeg et innlegg i skjult for å advare, for det var så mange som hadde mellom 1-9 innlegg(ca15stk). Alle som ikke hadde aktivitet i det hele tatt siste 30dager, som også var mange(ca15), ble slettet uten advarsel. Det var rett og slett en for stor jobb å sjekke alle for så å sende ut private meldinger til alle. Jeg tror de fleste som hadde laber aktivitet kommenterte på tråden, og flere har nok sjekket segselv.

  Jeg tror jeg kommer til å gjøre det samme senere, lage en tråd inne på skjult som advarsel. Men jeg håper folk passer litt på selv siden de vet krava
   
 17. Miss B Forelsket i forumet Høsthjerter 2017

  Kanskje lettere om man ikke hadde hatt et krav om aktivitet. Eventuelt startet med krav om aktivitet etter at alle har fått baby. Nå har jo alle interesse av å være med selv om man kanskje ikke skriver så mye. I tillegg er det sommer og ferietid. Etter oktober daler vel interessen litt og kun de mest aktive kan eventuelt fortsette. Bare et forslag.
   
 18. Spent:) Betatt av forumet Høsthjerter 2017

  Tru jeg klarte å melde meg ut av *skjult gruppa? Hjelp!! [emoji50][emoji50]
   
 19. onskedrom Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Høsthjerter 2017

  Du kan ikke det så vidt jeg har skjønt. Det er moderatorene som gir/sletter tilgang. Men du kan ha fått fjernet "følger " hvis du bruker app?
   
 20. Spent:) Betatt av forumet Høsthjerter 2017

  Kanskje! Men finner ikke att gruppa, hvordan "følger" jeg igjen?
   

Del denne siden