Nye milepæler

En tråd i 'Premature og dysmatur' startet av endelig_vår_tur, 28 Des 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. endelig_vår_tur Forumet er livet Maiblomstene 2017

  Ikke rart snuppa har vært klengete og sutrete siste tiden. Det har nesten daglig vært nye ting hun har klart, og på julaften knakk hun koden for hvordan komme seg fremover. Så nå er ingenting trygt lenger. Hun er oppe i krabbe stilling og gynger daglig, dytter seg snart opp i sittende selv. Mye som skjer.

  Og det er ikke mange måneder siden at jeg satt bekymret for hvordan hennes motoriske utvikling skulle skje, og var dritt lei av alle fysio-øvelser vi måtte gjøre.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
  • Liker Liker x 1
 2. Stolt mamma Forumet er livet Septemberbarna 2019

  Det høres akkurat ut som storebror her hjemme. Vår erfaring er at når de små henger etter motorisk går ting veldig raskt når de knekker koden. Storebror kunne ikke sette seg opp selv før han var 15 mnd, tidligere kun ligget og ålet/krypet seg fremover. Men fra 15 til 18 har han lært seg å sitte, krabbe, stå på to bein med støtte og går nå rundt møbler med støtte.Akkurat nå er han super frustrert over å ikke klare å gå selv, men regner med at det skje i løpet av en mnds tid. Så vi får begge holde ut fysio øvelser som til tider kan virke uten mål og mening ;):p
   
  • Liker Liker x 2
 3. Endelig Elsker forumet Marsboerne2017 Novemberlykke 2020

  Full fart her også, gikk fra å øve på å snu seg med fysio til å komme seg fremover på en måned :woot: og nå kryper hun, går rundt møbler og med gåvogn, reiser seg etter alt, og øver på å stå uten å holde seg. 10,5 måned nå! :rolleyes:
   
  • Liker Liker x 2
 4. Jammen, går det fort når de først klekker den koden :p :)
   

Del denne siden