Nye krav for å opprettholde tilgang til skjult?

En tråd i 'Mai 2018' startet av Solstråle90, 15 Feb 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mammalicious Glad i forumet Mailykke 2018

  Nå syns jeg det kommer mye ueberettiget kritikk mot Solstråle90 i flere forskjellige tråder her inne.
  Solstråle90, du gjør en kjempeviktig jobb, og det er mange som er takknemlig for den innsatsen du legger ned helt frivillig. :)

  Personlig så skjønner jeg virkelig ikke at det er så vanskelig å legge igjen 10 innlegg på skjult forum i løpet av en måned. Et forum som dette er jo tuftet på at brukerne stiller spørsmål og får svar fra andre, eller generell skravling. Det blir jo gi-og-ta prinsippet.

  Brukere som bare bruker det skjulte forumet til å lese på, eller selv stille et spørsmål en gang i ny og ne, syns jeg ikke skal komme og stille krav til de som holder hjulene i forumet i gang. Hvis alle bidro like lite ville forumet dødd ut på sikt, slik som har skjedd med SnartMamma feks.

  Og hvis man virkelig har så liten tid til å være innom det skjulte forumet, så kan det jo ikke være noen krise om man er utestengt i en uke eller to. Det er jo da ikke slik at dere vil gå glipp av noe hvis dere uansett bare er der inne en gang i blant. Og det at man må være litt aktiv på åpent for å komme inn igjen er vel ikke så stor pris å betale? Jeg syns hele den «jeg gidder ikke skrive bare for å skrive»-holdningen viser litt lite interesse for andre enn en selv. Jeg skriver ofte svar til andre, selvom jeg egentlig ikke har så mye å si. Bare fordi jeg vet at det er trist å legge ut et innlegg som ingen gidder å svare på. Det handler ikke bare om hva jeg selv er personlig interessert i, men å svare andre slik at de får svar fra flere ulike hold. Samt at jeg lærer masse ved å diskutere med andre og få respons på mine meninger om ting.

  Litt strengt innlegg fra meg nå, men følte debatten i de forskjellige trådene begynte å bli litt ensidig, så jeg ville si min mening også.
   
  • Liker Liker x 12
 2. Blir dere enige her inne eller blir det bare diskusjon?o_O
   
 3. Mammalicious Glad i forumet Mailykke 2018

  Som du sikkert ser har vi en annen tråd, med en poll.
  Målet er å komme til enighet der, når alle har sagt sin mening. Denne tråden er en debatt.
   
  • Liker Liker x 1
 4. Spiren2018 Glad i forumet Mailykke 2018

  Denne har jeg følt litt på når dette har vært diskutert. "Tar 15 min å slenge inn de 10 innleggene " og kommentarer i den duren går ofte igjen. Har selv ikke hatt problemer med å holde meg innenfor (såvidt jeg vet?) men jeg skriver aldri bare for å skrive, og synes det er kjedelig om det skal bli slik at noen gjør det.

  Når det er sagt så vil jeg gi cred til hun som tar jobben med å holde styr på dette på dugnadsbasis. Det er ikke dit kritikken skal rettes. Vi skal i fellesskap bestemme kjørereglene. Vi må nok finne en middelvei alle kan leve med. Det jeg ikke liker, er oppfordringen om at man skal ta seg en ti-minutter og slenge inn de innleggene som skal til for å holde seg inne.
   
  • Liker Liker x 4
 5. C-tine Gift med forumet Mailykke 2018

  Words!![emoji8]
   
 6. Storkebaby Glad i forumet Sommerfuglene Mailykke 2018

  Må bare ha sagt at jeg synes det er spesielt å bli «angrepet» for å foreslå at TGA/admin sender pm til de som står i fare for å bli kastet ut, når jeg nå ser her at det blir foreslått (og godtatt) å skrive liste over de personene i et eget innlegg.
  Det kunne jeg ha blitt gjort oppmerksom på. Jeg hadde selvfølgelig ikke foreslått det jeg gjorde om jeg visste at noen hadde foreslått lignende løsning.
  Jeg også skjønner nå at det å være TGA er frivillig ‘arbeid’, men man trenger ikke snakke til folk som om alle vet alt, for slik er det ikke .
   
  • Liker Liker x 1
 7. Glapia18 Betatt av forumet

  Jg har aldri ment å være ufin mot deg solstråle90, ser at mine mobil smileys ikke er kommet Med innleggene.
  Bare sa min mening. (Finner en sånn annen smiley) :smiley-bounce016
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2

Del denne siden