ny her...

En tråd i '2008' startet av MamaLove, 25 Apr 2005.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. MamaLove Første møte med forumet

  Hei! Jeg har mens termin 27. oktober... Jeg er 21 år når skatten kommer til verden og er gift med ungdomskjæresten min! vi har vært sammen 6 år i mai... dette er vårt første barn og vi er begge overlykkelige![:D]
   
 2. Mercury Andre møte med forumet

  Hei, gratulerer, og velkommen i klubben! Siden dette er deres første barn, er dere sikkert like nervøse som oss, eller hva? Alt er jo så nytt, og man lurer på hva som er normalt. Vi trøster oss med at det heter at alle graviditeter er unike, og alt har jo vist seg å gå bra til nå, i hvert fall!

  Hilsen fra Marcury m/frue
  Stavanger
   
 3. jamas28 Blir kjent med forumet

  heisann Helene

  Gratulerer med graviditeten og det oppkommende bryllupet, så flott!
  Du får flere fine opplevelser på kort tid, kjempegøy!

  Må si jeg føler meg litt gammel her, men jeg skal jo ha nr. 2 så jeg får vel unskylde med det. Dere skal bare være glade for at dere er unge når dere får barn (jeg òg, da er jo ikke så gammel, bare 28) Men det anbefales jo av leger og helseorganisasjoner over hele verden å få barn tidlig, veldig mange venter til de er godt over 30 før de begynner og sjansene for å slite med å bli gravid og også eventuelt komplikasjoner ønsker jo med alderen, så jeg synes at det er bra at folk i stabile forhold får barn tidlig.
  Inbiller meg også at det er lettere å være aktive foreldre om man er yngre. Lykke til videre.[:)]
   

Del denne siden