Noen som vil fortelle litt om sin erfaring med ED?

En tråd i 'Prøver/gravid med hjelp av donasjon' startet av Strella, 3 Jan 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Strella Elsker forumet Marsipanene 2019

  Etter over 8 år som prøvere, og 3 mislykkede IVF-forsøk bak oss så har vi snakket litt om ED.
  Noen som vil fortelle litt om det? Hvordan gikk dere frem? Hvor mye reising ble det? Kostnader? Og har dere lykkes? Vært igjennom 2 EXU og 2 SA/MA og flere operasjoner og prøvingen har nesten kostet meg livet.
  Men nå er vi i gang med en siste runde før vi gir opp.
   
 2. Froggc86 Elsker forumet Oktoberfruene 2018

  Så trist å høre om den lange og tunge veien deres[emoji32] Vet dere hva som er «problemet» deres?

  Jeg har ikke så mye erfaring enda men jeg og mannen har bestemt oss for å gå over på ED om forsøket vårt nå i begynnelsen av februar også går til dundas.
  Jeg har dårlig eggkvalitet i tillegg liten eggreserve.

  Vi skal ha skype samtale med en klinikk i Spania nå på tirsdag [emoji4] gru gleder meg og er veldig spent!
  Denne klinikken har også graviditetsgaranti, så om du ikke blir gravid innen 18 mnd så får du tilbake 100% av pengene dine [emoji4] deg koster litt men vet at flere benytter seg av den muligheten. 200.000 for en baby er nok verdt hver eneste krone..

  Vi velger å gå for enkelt forsøk. Altså fersk forsøk fra donor, som garanterer et minimum på 8 egg. Det koster vel (om jeg ikke husker feil) 7900 euro. Så kommer nedfrysning av egg i tillegg på 400 euro(tror jeg)
  Vi har beregnet å bruke ca 100.000 KUN til ED. Reise kommer i tillegg. Da har vi beregnet å måtte sette inn ett frossent egg også. Det koster rundt 900-1000 euro. Husker ikke alle priser men er du interessert kan jeg sende deg info [emoji4]

  Hvor i landet hører du til?[emoji4]
   
 3. Strella Elsker forumet Marsipanene 2019

  Eggkvaliteten min er dårlig, og jeg har få egg. Måtte også fjerne eggleder pga EXU, samt at jeg responderer dårlig på hormonbehandling.
  Bor ikke så langt fra Vestby, en liten time fra Oslo.
  Skjønner at du er veldig spent!
   
 4. Froggc86 Elsker forumet Oktoberfruene 2018

  Da har vi lik «diagnose» [emoji4]
  Vi kom nettopp fra vestby nå vi faktisk, vært å kjøpt sofa på møblia [emoji4]

  Hvor har du vært i behandling tidligere? Har dere barn fra før? :)

  Vi har et barn fra før som kom til på normale måten på første forsøk for 7 år siden...
  hatt flere spontanaborter.
  Hatt 2 egguttak men aldri fått innsett pga ingen overlevende egg. Skal igjennom 3 uttak nå i januar/februar før vi «kaster inn håndkle».
   
 5. Strella Elsker forumet Marsipanene 2019

  Nei, vi har ikke barn. Hadde vi hatt det så hadde vi nok ikke vurdert eggdonasjon. Jeg har fått ut egg (IVF på Riksen), men aldri mer enn 2-3, og de er ikke gode nok. Satt inn egg to ganger, men siste IVF ble avbrutt pga polypper i livmor som måtte fjernes. Aldri fått egg på frys.
  Da jeg var gravid (plutselig gravid helt av meg selv) i sommer ble det oppdaget muskelknute i livmor. Om denne har skylden for SA'en kunne de ikke svare på. Nå har knuten krympet, så operasjon er foreløpig ikke aktuelt. De vil helst unngå at jeg må opereres igjen pga arrvev. Ble operert begge gangene med EXU også, så begynner å bli en del arrvev dessverre. Skal ikke være lett det her. Var sammen med småbarnsforeldre i går, og jeg føler meg litt utenfor når det prates om bilseter, søvn og mating. 3 vennepar ble foreldre ifjor. Det er veldig koselig med alle disse små, men det er også litt sårt. Vi er åpne om prøvingen og at vi mistet i sommer. Det gjør det litt lettere. Men møtte også venners venner i går, og får igjen høre "bare slapp av, ikke tenk på det og så blir du sikkert gravid "! Jeg er så lei sånne kommentarer [emoji57]
   
 6. Froggc86 Elsker forumet Oktoberfruene 2018

  Jeg for min del er kanskje litt vel avslappet i forhold til tankene rundt ED barn og det tror jeg er fordi vi er så heldige å ha fått et biologisk. Men jeg vil så inderlig gi søsken og ED er eneste mulighet slik det ser ut nå...
  Jeg gleder meg til å starte med helt andre prognoser for suksess enn det jeg har hatt hittil[emoji4][emoji4]
  Høres ut som dere har hatt mye motgang i prøveperioden deres. Det er så urettferdig at det skal være sånn her [emoji20]
  Den kommentaren «slapp av så ordner det seg» er så dumt å si!! De vet ikke hva de snakker om!! Huff, blir så irritert på sånne kommentarer [emoji849]

  Forstår så godt ting er sårt og man føler ALLE klarer det foruten om dere selv... denne prosessen er ikke for puslinger!
   
  • Liker Liker x 1
 7. Strella Elsker forumet Marsipanene 2019

  Vi har foreløpig ikke hatt noe medgang, kunne trengt litt snart. Vi begynte virkelig å håpe i sommer etter at vi fikk se et lite hjerte som slo, men bare to dager senere gikk det galt.
  Jeg blir bare så lei til tider. Ser jo fordeler med å ikke få barn også, men ja...
   
 8. Froggc86 Elsker forumet Oktoberfruene 2018

  Er dere begge enige om å gå veien videre til eggdonasjon da? Og hvilken klinikk har dere tenkt på?[emoji4]
   

Del denne siden