4 Egg
4-5 dl sukker
6 dl hv.mel
4 ts bakepulver
225 gr smør/margarin
2 dl melk/eplejuice
6-8 epler samt kanel og sukker
*Pisk egg og sukker til dosis
*sikt i det tørre
*kok opp smør og væske,slå det over deigen og rør hurtig om.
*Hell deigen i langpanne dekket med bakepapir
*stikk i eple biter/båter
* strø over kanel og sukker
Stekes ved 210 grader i ca 25 min.
Fin å fryse ned. Varmes opp fra fryst ved 150 grader i 10 min [:D]
Tilberedning:
Rør smør og sukker hvitt. Tilsett eggene, og sikt i mel blandet med bakepulver. Ha røren i papirkledd form - 24 cm. Eplene skrelles, skjæres i båter og legges tett i tett oppå røren. Dryss over kanel og sukker.
Stekes ved 200 grader, ca. 45 min.
Tror du kan doble oppskriften om du skal lage langpanne :-)