Noen som kan hjelpe?

En tråd i 'Generelt' startet av Bkno2816592, 22 Jul 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bkno2816592 Flørter med forumet

  Har vært vikariat..vært sykemeldt siden august 2018 og frem til idag.. vikariatet mitt er gått ut.. og jeg nå skal søke foreldrepenger.. men der står det at jeg må be arbeidsgiver sende inn inntektsmelding? Men jeg har jo fått sykepenger fra nav og ingenting fra arbeidsgiver.. skal jeg fortsatt be arbeidsgiver sende inn inntektsmelding fra ifjord? Blir ikke klok på dette
   
 2. Ikke i bruk Forumet er livet

  Hei :)
  Så flott at du er frisk igjen :)
  Dette er det nok lurt å ringe nav å spørre om
   
 3. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Februarlykke 2015 Februarbarna 2020 Januar 2017

  Kontakt nav
   
 4. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Kontakt nav. Men arbeidsgiver betalte min permisjon og sykmelding. De hadde betalt for lite sykepenger så nav betalte meg tilbake. De pengene ble da lagt i foreldrepenger potten så fikk tilbakebetalt masse der også. Så sykepenger fra nav er godkjent som opptjente penger til permisjon.
   
 5. Reana Gift med forumet ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Jeg var også i vikariat som gikk ut når jeg begynte permisjonen. Tidligere arbeidsgiver måtte sende inn inntektsmelding pluss bekreftelse på at jeg ikke lenger var ansatt slik at jeg fikk direkte utbetalt foreldrepengene. Det var litt styr da en tidligere ansatt ikke stod høyest på prioriteringslisten, men NAV var utrolig hjelpsomme og tok kontakt med arbeidsgiver og purret på dem for å sende inn alle papirene. Hør med NAV, jeg har bare gode erfaringer med dem og foreldrepenger :)
   
 6. Finn Flørter med forumet

  Når gikk vikariatet ditt ut?

  Om du står uten arbeidsforhold trenger ikke NAV inntektsmelding fra tidligere arbeidsgiver. Men det kan nok være lurt å ta kontakt med NAV allikevel, samt gjøre det klar over dette. Om tidligere arbeidsgiver for eksempel har glemt å sette sluttdato i arbeidstager-registeret (som skjer ofte), så vil ikke NAV vite at arbeidsforholdet et avsluttet.

  Og husk også at uten arbeidsgiver må du sende terminbekreftelse til NAV.
   

Del denne siden