Noen som har mistet langt ut i.svangerskapet?

En tråd i 'Vi som har mistet etter uke 12' startet av jente 92, 7 Okt 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. jente 92 Flørter med forumet

  Ikke helt sikkert, men ser ut som om tvillingene våres ikke overlever.. fostervannet har gått og det er nesten ikke vann der inne. Er 22+5 idag og syntes dette er veldig vondt. Vil gjerne komme i kontakt med noen som har opplevd dette ..
   
 2. MammaMai2017 Glad i forumet Maiblomstene 2017

  Uff, så grusomt :(
  Har ingen erfaring å komme med, men sender deg en stor klem ❤️
   
 3. MammaMai2017 Glad i forumet Maiblomstene 2017

  Et tips: "vi som har mistet etter uke 12". Finner dette forumet her inne på BV. Der er det helt sikkert noen som har noen støttende ord❤️
   
 4. jente 92 Flørter med forumet

  Takk❤️ skal se der
   
 5. ingeniørfrue Elsker forumet Tilgangsansvarlig Septemberlykke 2016

  Så forferdelig :( mamma hadde tts-sykdom hvor tvillingene var enegga og den ene overførte fostervann til den andre. Hun ble sendt til Hamburg fra Rikshospitalet og ble operert, men dessverre døde hun ene i magen. Mamma fødte min lillesøster 26+1, og hun overlevde utrolig nok <3 i dag er hun en fantastisk jente på 3 år og helt frisk! Ikke gi opp håpet! Sykehusene er ekstremt flinke til å redde premature babyer. Du er snart 23 uker og da kan de hente de ut og redde de utenom magen. Sender deg en god klem, og krysser fingrene for deg og miraklene dine!
   
  • Liker Liker x 4
 6. jente 92 Flørter med forumet

  Håper at alt vil ordne seg, men når vannet går så tidlig så spørs det.. men har ett håp<3 skal på riksen til mandag så skal de ta mål av barna i magen også skal vi snakke med de. Men er det ikke fostervann så utvikler ikke lungene seg og da kan de bli alvorlig lungesyke og masse annet resten av livet :/ uff...
   
 7. håperpånrto Glad i forumet Februarhjertene2017

  Huff, håper de klarer å redde de to små :Heartred
   
 8. jente 92 Flørter med forumet

  Håper det<3
   
 9. Malala Elsker forumet Sommerfuglene Januar 2017

  Sender deg en god klem, håper babyene klarer seg <3
   
 10. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Januar 2017 Februarlykke 2015 Februarbarna 2020

  Huff sender en klem :Heartbigred Håper på at de overlever <3
   
 11. Flareon Elsker forumet Høsthjerter 2017

  Sender varme klemmer <3 håper det ordner seg
   
 12. Nukis Elsker forumet Marsboerne2017 August 2018 Februarhjertene2017

  Lykke til :)
   
 13. Bkno4640072 Flørter med forumet

  Kjære deg, jeg vet så alt for godt hvordan du har det akkurat nå, all usikkerheten og frykten timene etter at vannet gikk i svangerskapsuke 20 sitter så alt for godt. For meg gikk vannet ut av det blå, og håper var stort for at alt skulle gå bra. Desverre ble det for tøft i magen for vår lille jente som døde etter to dager uten fostervann og kom stille til verden etter 21 uker i magen.

  For meg var det viktig å være realistisk, men husk det finnes også håp. Det har mange ganger også godt bra, og man er tilfeller hvor man har holdt ut ukesvis med lite fostervann. Det er da en stor risiko for at lungene ikke utvikles riktig, men det finnes håp og solskinnshistorier. Vet også om et tilfelle i Norge hvor en tvilling ble født i uke 21 og den andre holdt ut til uke 28, men det er svært uvanlig!

  Husk drikk mye vann, hold deg helt i ro, sengeleie, (ikke bevist effekt, men ikke motbevist heller) man produserer nytt fostervann hver tredje time. Hold deg unna infeksjon. Det er ikke anbefalt med vaginal undersøkelse, grunnet infeksjonsfare.

  Krev å komme på riksen NÅ, ikke noe å vente med! Jeg ble forespeilet Ullevål om jeg hadde vært en uke leger på vei. Noen leger er svært pessimistiske (også med god grunn) og flere mente jeg måtte settes igang, men var en lege der jeg lå med annet syn, da var det for sent for meg, men godt å slippe å ta den avgjørelsen.

  Hva var årsken til din pprom? Infeksjon eller kort livmorhals?

  Ønsker deg masse lykke til og krysser fingerne. Finnes ppromsider på facebook, der er det mye håp, skulle det ikke gå bra er det også pprom sider etter at man har mistet. Husk du er snart i mål, hold ut til uke 23 og så til 24, kanskje de kan holdes i magen din enda lenger!
   
 14. ingeniørfrue Elsker forumet Tilgangsansvarlig Septemberlykke 2016

  Ikke glem at det blir laget fostervann hele tiden! Har vannet gått eller lekker det?
   
 15. Softis Forumet er livet Sommerfuglene Himmelbarn Desemberskatter 2016 Assistert-jentene Juligull2021

  Har mistet i uke 18. Men ikke pga vannavgang.

  Sender deg en klem <3
   
 16. jente 92 Flørter med forumet

  Vannet har gått litt og litt over flere uker :/ det lekker ofte, gjerne med litt blod..
   
 17. jente 92 Flørter med forumet

  De skal måle lunger og brystkasse å gjøre flere undersøkelser til mandag. Får håpe de har noen bedre svar enn på sykehuset der, blir greit og få en skikkelig undersøkelse.. men visst de skulle bli født nå eller om noen få uker så er det stor sjangs for at de vil ha store problemer resten av livet.. vil ikke ha ett sykehusliv heller.. :/ uannsett hvor vondt det er å si!
  Har en liten en fra før av som må taes med i betraktningen, vil ikke at dette skal gå ut over han på noen måte.
   
 18. Krokopoko Glad i forumet

  sender deg en stor klem...:happy093:Heartred
   
 19. jente 92 Flørter med forumet

  Takk :)
   
 20. All song Forumet er livet Aprillykke 2016 Julibarna2014

  Sender deg en klem. Hoppas de 2 kan reddes :)
   

Del denne siden