Uke 1
Mandag Kylling, ris og saus
Tirsdag Kjøttkaker, saus, poteter, grønnsaker
Onsdag Fiskesuppe og brød
Torsdag Lapskaus
Fredag Spagetti
Lørdag Lasagne, salat, hvitløksbrød
Søndag Stekte middagspølser med rotmos og tomatbønner
Uke 2
Mandag Fiskepudding, mykstekt løk, poteter, smelta smør
Tirsdag Joika med poteter
Onsdag Blomkålsuppe med kjøttboller
Torsdag Fiskeboller i hvit saus, poteter, raspa gulrot
Fredag Stekte karbonader med potet og smelta smør
Lørdag Pitapizza
Søndag Koteletter, bakte grønnsaker, saus
Uke 3
Mandag Fiskegrateng, potet, remulade, smør
Tirsdag Tacosuppe, brød, rømme
Onsdag Pølseform, pasta, purre
Torsdag Sodd
Fredag Fiskepudding, potet, grønnsaker, smør
Lørdag Løvstek, chips, bernaise
Søndag Snitzel med potetmos
Uke 4
Mandag Pasta
Tirsdag Kylling, ris, sursøt saus
Onsdag Grøt
Torsdag Pølsegrateng
Fredag Fisk i form, grønnsaker, poteter
Lørdag Taco
Søndag Reinskavpanne med tilbehør
Uke 5
Mandag Fiskepinner
Tirsdag Wok
Onsdag Hamburger
Torsdag Laks i folie
Fredag Grønnsakssuppe
Lørdag Grøt
Søndag Pølse og potetmos
Uke 6
Mandag Snitzel
Tirsdag Fiskegrateng
Onsdag Kyllingsuppe
Torsdag Pizza
Fredag Fiskeburger
Lørdag Lasagne, salat, brød
Søndag Koteletter, potet, ovnsbakte grønnsaker