Noen som er sammen med menn uten «følelser» her?

En tråd i 'Familieliv og samliv' startet av Glapia18, 29 Sep 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Glapia18 Betatt av forumet

  Altså. Menn som du «vet» elsker deg men som ikke er av den kjærlige typen som gir deg disse daglige dosene men som du bare vet elsker deg.
  Hvordan vet du at han gjør det ?
   
  • Liker Liker x 1
 2. Sylvanas Forumet er livet Himmelbarn Sommerfuglene 2017

  Min far er sånn. Han viser sin kjærlighet gjennom å gjøre ting for oss og å kjøpe gaver som passer til den han gir til. Kjekt det, men det hadde vært fint å være 100% sikker på at man faktisk er elsket.
   
 3. lykke_liten Gift med forumet Julibaluba 2017

  Nei, heldigvis ikke :)
   
 4. Kengu Forumet er livet VIP

  Min pappa var sånn men jeg var aldri i tvil om at han var veldig glad i oss likevel
  Han viste det med å gjøre ting for oss og alltid stille opp
   
 5. BigMama1018 Glad i forumet Snøfnuggene 2018

  Pappa er sånn. Han klarer ikke fysisk og mentalt vise oss at han er glad i oss. Men han er veldig flink med å sikre oss økonomisk, at ting skal være trygt for barna. Men han sliter med å være pappa og bestefar.
   
  • Enig Enig x 1
 6. VictoriaH Ventende August 2018 Assistert-jentene

  Nja ja. Han er veldig opp og ned egentlig. Kan ikke sette direkte ord på det, men merker han elsker meg. Mot datteren vår er det tydelig og ingen tvil.
   
 7. Aaavinter Elsker forumet Oktoberfruene 2018

  Ja samboer er nok på noen måter litt slik. Men jeg liker at han er slik også.

  Eksen var stikk motsatt og for å være ærlig fikk jeg helt noia av all dilling og dulling «søte» fraser og «glad i deg» setninger som skulle smettes inn over alt. For meg føltes dette bare slitsomt og klengete og kanskje litt falskt på noen måter. Men slik er det, vi er alle forskjellig. Jeg får lyst å spy av ting som kjærestene til venninder sier og gjør som de bare «dåner» over.

  Samboer viser at han elsker meg i hva han gjør, hvordan han reagerer på ting, hvordan vi er mot hverandre i hverdagen etc og ikke nødvendigvis fordi han sier det rett ut. Han gjør jo det også, men det kan gå noen mnd mellom for å si det slik:)
   
  • Enig Enig x 2
 8. Vesten Forumet er livet

  Vi er nok et lite "klissete" par-hadde han tagga meg på face med noe kleine elsker deg-greier så hadde jeg ikke likt det :p
  vi gjør andre gester mot hverandre istedet.

  Skulle ønske han av og til kunne være "bittelitt" mer romantisk men man kan ikke få i pose og sekk. ;)
   
 9. Selda Glad i forumet


  Signerer denn :)
   
  • Liker Liker x 1
 10. Nanakorobi Yaoki Forumet er livet ❤ Juliskattene 2018 ❤ Junilykke2018

  Mannen min er ganske kjærlig, synes jeg, på sin måte :)

  Men han sier ikke at han elsker meg osv. hele tiden. Han sa det første gang ettet vi hadde vært sammen i nesten ett år, og de 13 årene vi har vært sammen har han sagt det færre enn ti ganger :p

  Men han viser det i alt han gjør. Han er pliktoppfyllende, hardtarbeidende, lojal, og har hele tiden jobbet for oss. Han prioriterer oss og barna våre. Han vil heller bruke tid med meg enn med andre. Vi er flinke til å bruke tid sammen etter eldste har lagt seg.

  Om jeg lager mat vasker han opp etter meg og er generelt den som gjør mest husarbeid av oss to. Slike ting er bedre enn alle klissete ord synes jeg.

  Dessuten er han flink til å vise at han er tiltrukket av meg. Til å klemme meg eller ta initiativ til ting ;) Føler han alltid synes jeg er pen/sexy uansett hvor lite fin jeg føler meg selv, høygravid med strekkmerker eller etter fødsel med masse slapp hud og bustete hår. Det betyr også mye mer enn komplimenter (som han sjelden gir).

  Dessuten er han hyggelig, blid, positiv og i mye godt humør. Og verdens beste pappa ❤️
   
  Last edited: 2 Okt 2018
  • Liker Liker x 3
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. :)Solsikke:) Forumet er livet Desemberskattene 2014 Januarlykke 2019

  har ikke en klissete mann som skal fortelle hele verden han elsker meg og forteller det hele tiden... men han er stødig som et fjell mot meg og familien vår, forteller inni mellom han elsker meg men viser det mer med prioriteringer og slikt... mange oppfatter nok han er ego siden han prioriterer reisejobber... men jeg vett han hadde ikke gjort det om jeg sa nei og han gjør det for å bruke ekstra lønn på hus og hjem og tiden han får frigjort blir alltid brukt med familien... og han sier ikke ja til oppdrag før vi har snakket i sammen... og jeg er kanskje rar men liker de periodene hvor jeg har litt tid uten mann hjemme...
   
  • Liker Liker x 2
 12. Aaavinter Elsker forumet Oktoberfruene 2018

  Synes ikke du er rar jeg:) digger når min mann stikker på gutteturer så jeg får litt tid for meg selv:)

  Gjør aldri noe spennende men bruker altid anledningene til å kun spise mat som bare jeg liker, se på jentefilmer/serier og bare slappe av alene:)


  Og synes det er sunt å savne hverandre litt;)
   
 13. Westie Forelsket i forumet

  Her får jeg heldigvis i pose og sekk [emoji173]️ Både masse bekreftelse muntlig og fysisk, samt 100% prioritering mtp tid og tilstedeværelse og husarbeid. Spesielt mtp sistnevnte nå når jeg ligger med hyperemesis, han gjør absolutt alt fra oppussing, rydding, matlaging.. Kunne ikke funnet en bedre mann!
   
  • Enig Enig x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Signerer denne. Ja takk, begge deler. Fint med menn som kan vise kjærlighet ved å bidra til hverdagslivet og ellers, men som også kan gi komplimenter og faktisk si "jeg elsker deg".
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 15. Glapia18 Betatt av forumet

  Takk for svar! :)

  Jeg føler meg heldig som har en mann stødig somm et fjell. Han er min klippe.
  Men savner av og til litt «kjærlighet»... fra han... men jer vet han elsker meg og er ikke typen til mye klisj.... men vet han syntes jeg er fin og elsker meg
   
 16. Jeg er og sammen med en som heller ikke øser sine følelser ut av seg verbalt... Men han lager frokost og står opp med unga hver helg, lager middag nesten hver dag, stiller opp for bonusgutten sin (min sønn) som om det var sin egen osv. Hadde han begynt å sende meg kjærlighetserklæringer osv hadde jeg lurt på om det var noe galt...:D
   
 17. Prinsessa- Forumet er livet Marsipanene 2019 VIP Sommerfuglene

  En ting kvinner må huske å tenke litt på, det er at menn er litt enklere satt sammen enn oss kvinner. Vi er litt mer kompliserte.

  :)
   
 18. Krösa Maja Forumet er livet

  Jeg må spørre deg og alle andre som skriver hva mannen gjør. Tar dere dette som kjærlighetserklæringer? :)
  Mannen min lager mat, rydder, vasker, står opp med barn osv. Men dette ser jeg på som en selvfølge og ikke en kjærlighetserklæring.
  Vi er liksom to om alt, og han gjør ikke dette for meg mener jeg.
  Så her kommer det ikke mange kjærlighetserklæringer, og det savner jeg litt. :)
  Jeg er kanskje ikke som andre der, for mannen har også nevnt at han gjør alt dette, hadde ikke gjort det om jeg ikke hadde betydd noe for han. Men dette er ikke mine oppgaver, så hvorfor gjør han dette for meg? Jeg er kanskje litt for mye ute av våre kjønnsroller[emoji23]
   
  • Liker Liker x 1
 19. Klarsåklar Elsker forumet Novemberlykke 2018 Novemberbarna 19 Julegavene 2019

  Heldigvis ikke... tror ikke jeg hadde holdt ut om jeg bare skulle vite det uten at han bekreftet det på en kjærlig måte. Er sååå glad i kos[emoji56]
   
 20. Krösa Maja Forumet er livet

  Kos får man jo uten ord :p Det er ordene som er vanskelig å få ut, vet ikke hvorfor ordene er så vanskelig [emoji23]
   

Del denne siden