Noen med greie på HCG-nivåer?!?

En tråd i 'Oktober 2015' startet av trallemamma, 12 Feb 2015.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. trallemamma Gift med forumet ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Takk for det! Kjedelig å være usikker på hvordan ting står til i magen ja... Fint med en klem :) Jeg hadde jo bare 16000 6+3, så du hadde uansett mye høyere. Og betabase har jeg også sjekket, og det er nok litt lavt det jeg har. MEN idag fikk jeg snakke med verdens søteste jordmor - hun jeg ble fulgt opp av i forrige svangerskap :) Hun bestilte time til UL med en gang hun, synes det er tull å styre med å måtte vente på mye HCG - svar når man er bekymret, isteden for å bare komme rett på UL.. Så da får jeg nok det til uken håper jeg, så kan jeg slutte å lure!! Så da blir det spennende å se!! Vi har svigerforeldrene mine på besøk også, og ville egentlig fortelle dem om dette før de drar - så de kan forstå hvorfor jeg har svingt slik i humøret, sovet mye og vært så sliten.. Men vil gjerne ha den UL-en først!
   
  • Liker Liker x 1
 2. Mammahjertet Elsker forumet Oktoberskattene 2015

  Å så godt å høre at du får UL :) er helt enig, hvorfor drive og plage seg selv med denne HCG testinga! Godt at du snart få se spiren og kan senke skuldrene :)
   
 3. trallemamma Gift med forumet ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Ehhem ja, håper virkelig det blir til å senke skuldrene av, og ikke til å starte en sorgprosess til...
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Aurora12 Flørter med forumet

  Når får du UL? Har du målt HCG igjen? Masse lykke til!!
   
 5. Hennie88 Forelsket i forumet

  Ååå jeg blir så nysgjerrig når jeg finner slike tråder og så er det ingen avslutning, man får liksom aldri vite hvordan det gikk. Det er sååå mange av disse!
   
  • Enig Enig x 2
 6. trallemamma Gift med forumet ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Ikke sant, såå irriterende! Merkelig jeg ikke skrev noe til slutt der... Jeg fikk et friskt og fint barn! Så bønna sprellende på den UL.. Men gynekologen sa at jeg produserer HCG veldig sakte, for stigningen var veldig lav. Mistet enda en gang etter det svangerskapet da, så jeg forble skeptisk og fulgte godt med hehe.. Har 4 små nå og er ferdig da :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Hennie88 Forelsket i forumet

  Så fint med oppdatering!! Jeg var litt i villrede i den perioden der selv, men dessverre mistet jeg. Nå er «alt» ferdig og vi prøver på nytt :)
   
 8. trallemamma Gift med forumet ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Så synd du mistet, håper det snart klaffer for dere da!!
   

Del denne siden