Noen med erfaring? Albyl-e og fragmin.

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av marley, 23 Des 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. marley Elsker forumet Novemberlykke 2020 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Jeg har så vidt fått en svak positiv strek, men er fortsatt bekymret da jeg spotter. Har mistet flere ganger tidligere og fått påvist hetrozygot leiden mutasjon. Derfor skal jeg ved neste svangerskap ta albyl-e og fragmin. Har hentet medisinen i dag og tenker å begynne i morgen dersom testen er sterkere. Er det noen som har brukt noen av disse medisin før, og kan dele erfaringer? Hvor lenge tok du de, hvilken dose, evt bivirkninger?
   
  Last edited: 23 Des 2017
 2. Baby snart? Gift med forumet Novemberlykke 2020 Himmelbarn Novemberlykke 2018 Assistert-jentene

  Jeg har bare brukt klexane (en annen type blodfortynnende sprøyter), men fikk ingen bivirkninger. Eneste jeg merket da jeg hadde gått på dem en stund, var at det blødde litt i tannkjøttet når jeg pusset tenner og at jeg blødde litt etter å ha satt sprøyta, slik at jeg måtte ha en bomullsdott klar,
   
 3. marley Elsker forumet Novemberlykke 2020 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Hvor lenge måtte du gå på medisinene? Kan jeg spørre om grunnen til at du gikk på blodfortynnende? :)
   
 4. Baby snart? Gift med forumet Novemberlykke 2020 Himmelbarn Novemberlykke 2018 Assistert-jentene

  Jeg har brukt de for å prøve å forhindre spontanabort. Har mistet mange ganger. Brukte dem til jeg mistet og skal bruke dem igjen neste gang jeg blir gravid. Vet faktisk ikke hvor lenge jeg skal bruke dem.
   
 5. Kvakkis Glad i forumet It's gonna be May 2019

  Jeg skal ta albyl-e når jeg blir gravid igjen fordi jeg har mistet flere ganger. Skal ta det til uke 14.
   
 6. marley Elsker forumet Novemberlykke 2020 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Det er grunnen til at jeg også skal ta medisiner. Men vet du hva som er grunnen til at noen kun tar albyl-e og andre tar blodfortynnende i sprøyteform i tillegg?
   
 7. Kvakkis Glad i forumet It's gonna be May 2019

  Det vet jeg ikke. Gynekologen snakket om spøyter den ene timen, men på neste time fikk jeg resepten på albyl-e, spurte han ikke noe mere om det. Starte på tabl. når jeg får positiv test og tar det opp med han igjen når jeg skal på Tul, tenker jeg :)
   
 8. Baby snart? Gift med forumet Novemberlykke 2020 Himmelbarn Novemberlykke 2018 Assistert-jentene

  Jeg spurte om jeg både kunne få Albyl E og Klexane, men det mente gynekologen ble litt for mye av det gode. (Jeg har ikke Leiden eller noe slikt, kun gjentatte uforklarte aborter). Gynekologen min gir Klexane (sprøyter) fordi det visstnok i tillegg til den blodfortynnende effekten også har en immundempende effekt (som kan være gunstig hvis det er immunforsvaret som ødelegger embryoet).
   
 9. marley Elsker forumet Novemberlykke 2020 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Takk for svar! Jeg fikk spurt legen og hun mente jeg skulle ta begge deler. Fikk ikke vite hvorfor. Tok sprøyte i går kveld, men lar det være i dag da jeg synes streken på testen jeg tok i dag nesten var svakere enn den jeg tok i går. Har liksom ikke hatt noen økning siden fredag. Skikkelig skuffa i dag!
   
 10. Happymomy Glad i forumet ⭐ Julestjernene 2020 ⭐️ ❤ Aprilbarna19 ❤

  Jeg har også fått resept på albyl E og Lutinos og skal begynne å bruke fra positiv test, fikk dem for å forhindre sa. Jeg har mistet flere ganger på rad.
   
 11. Veivalsa Forumet er livet Marshmallows2021 Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018  Du skal på høyere dose blodfortynnende enn vanlig fordi du har leiden-mutasjon. Men blodfortynnende gis også til dem som har mistet flere ganger uforklarlig, fordi det kan føre til bedre vilkår for fosteret, samtidig som bivirkningene ikke er så alvorlige.
  Jeg tar albyl-E dette svangerskapet fordi morkaka svikta (full av blodpropper) i forrige svangerskap, de testet om jeg hadde leiden-mutasjon som kan være en årsak til at dette skjer(når man ikke står på blodfortynnende), men jeg hadde det ikke. Tatt det fra uke 9 og skal bruke det resten av svangerskapet. Merker ingen bivirkninger. Fått beskjed om å ta tablettene på kvelden sammen med mat, da det kan være litt sterkt for magen.
  Lykke til :)
   
 12. Milla29 Andre møte med forumet

  Hei! Jeg slenger meg på, helt ny i slike forum. Testet positiv graviditetstest i dag (1-2uker). Foreløpig termin 5.6. Jeg mistet i april, hele 24uker på vei. Veldig veldig trist :-( men vi har tatt tiden til hjelp og prøver nå igjen. Siden jeg i ettertid har fått påvist antifosfolipid syndrom så skal jeg gå på Albyl E og Fragmin hver dag frem til (forhåpentligvis) fødselen. Syns det er sykt å måtte ta den fragmin sprøya hver dag i så mange mnd. Veldig ubehagelig. Flere med slike erfaringer eller med samme syndrom? Det er helt nytt for meg! Hilsen jente 29 år
   
 13. Huldra26 Blir kjent med forumet

  Jeg har for lave verdier av antitrombin, tror det er litt i samme vei som leiden mutasjon. Har prøvd i 2 år nå og startet på albyl-e for noen mnd siden og skal også ta klexane når jeg får positiv test. Så dobbel dose på meg med postiv test!
  Jeg har ingen bivirkninger av albyl-e, heller motsatt! Jeg fryser ikke lenger og er aldri kald i fingrene eller tærne som jeg alltid har vært tidligere.
   
 14. marley Elsker forumet Novemberlykke 2020 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Hei! Dette er en gammel tråd, men til info så ble ikke streken min i desember 2017 noe sterkere og det resulterte ikke i baby. Men i mai 2018 fikk vi ivf-behandling og medisiner og det ble til en liten gutt :) er nå gravid igjen med termin i november, denne gangen på normalt vis, men tar også denne gangen albyl-e og Fragmin. Vil bare oppmuntre deg med å fortelle at sprøytene blir en vane. Jeg tar medisinen sammen med kveldsstellet og det er bare en del av rutinen. Det er ikke spesielt behagelig og jeg synes det er litt vanskelig å sette sprøyten i det stramme mageskinnet nå på slutten, men det går seg til! Masse lykke til med nytt svangerskap :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 15. Maggie86 Elsker forumet Snøkrystallene2021❄️

  Jeg er 22 uker og bruker fortsatt albyl-E :) skulle ta de helt til jeg skulle føde nesten :) så tydeligvis forskjellig :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Milla29 Andre møte med forumet

  Tusen y
  Åh! tusen takk gode du! Ble litt roligere nå, hehe leste mange erfaringer her ift medisinene, og glemte å se på dato men gratulerer med baby i 2018 og at du er gravid på nytt! Masse lykke til :)
   

Del denne siden