Jeg har skikkelig lyst å lære meg dette og har allerede feilet så alt for mange ganger
Men nå ser det kaaaaaaanskje ut som at jeg kan få det til, jeg har i alle fall en surdeigatarter denne gangen som virker til å ha skikkelig med futt i
Nå har jeg brukt oppskriften til surdeig.no
tidligere når jeg har laget har det nok rett og slett ikke vært nokk futt i kulturen, og jeg har brukt en litt anen fremgangsmåte, jeg har også prøvd meg mest på å lage surdeigstarter med lyst mel. Men forstår det slik at det kan være enklere å få til med litt grovere mel å heller gradvis mate den over til en «lysere» kultur. Vi får se. Kanskje jeg heller burde ha n fin og en grov
om det er noen her som er dreven på det lurer jeg på:
-bruker dere samme starter til å lage både grov og fin bakst?
-hvilken type glass/beholder bruker dere til å oppbevare kulturen i? Jeg hadde et sylteglass tidligere men følte kanskje beholderen var litt liten:-/
-Bruker dere noen spesiell beholder når dere «mater opp» til bakst?
-andre tips til en nybegynner?
-gode oppskrifter?
Men nå ser det kaaaaaaanskje ut som at jeg kan få det til, jeg har i alle fall en surdeigatarter denne gangen som virker til å ha skikkelig med futt i
Nå har jeg brukt oppskriften til surdeig.no
tidligere når jeg har laget har det nok rett og slett ikke vært nokk futt i kulturen, og jeg har brukt en litt anen fremgangsmåte, jeg har også prøvd meg mest på å lage surdeigstarter med lyst mel. Men forstår det slik at det kan være enklere å få til med litt grovere mel å heller gradvis mate den over til en «lysere» kultur. Vi får se. Kanskje jeg heller burde ha n fin og en grov
om det er noen her som er dreven på det lurer jeg på:
-bruker dere samme starter til å lage både grov og fin bakst?
-hvilken type glass/beholder bruker dere til å oppbevare kulturen i? Jeg hadde et sylteglass tidligere men følte kanskje beholderen var litt liten:-/
-Bruker dere noen spesiell beholder når dere «mater opp» til bakst?
-andre tips til en nybegynner?
-gode oppskrifter?