Noen andre som har termin i slutten av desember og begynner bli litt lei ?

En tråd i 'Desember 2013' startet av Sam, 2 Des 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Sam Forelsket i forumet

  Det er nok lurt å sjekke hvis du er i tvil, men min urin var fin så var ikke det. Siden det er flere som har det er det sikkert vanlig:)
   
 2. JaHi123 Glad i forumet Høsthjerter 2017


  Eneste som har vært er mensenmurringer i ryggnog mage, kynnere som kommer å går. Vokne ti dag morrest med dårlig mage, men elles så kan jeg ikke si jeg kjenner så mye mer.

  Litt leit å gå på "overtid" men han kommer vel snart :)


  Hvordan går det med deg? Kanskje er du på føden nå?^^
   
 3. Sam Forelsket i forumet

  Ventetiden kan bli litt lang:/ men du er nok øeblikk i mål:) jeg skal få svar på en blodprøve først,så får jeg vite hva som skjer. Hvis den er fin,slipper jeg på føden nå. Da blir det å vente på at det starter av seg sjøl! Håper alt er i ordren,vil ikke bli satt igang.
   
 4. JaHi123 Glad i forumet Høsthjerter 2017


  Krysser fingrene for at de er fine da!^^

  Jeg for min del ønsker nesten å bli satt i gang nå, sliter sånn med halsbrann å ryggen for tiden at svangerskapet er ikke morsomt lengre :(

  Gleder meg til baby er ute å vi kan begynne å nyte den tiden :)
   
 5. Sam Forelsket i forumet

  skjønner! synes halsbrannen og ryggen er plagsom jeg og:( sikkert ikke enklere å takle når du er over termin, er en milepæl vi blir opphengt i og det er kjedelig når ingenting skjer. Vi får tenke på hva vi har å glede oss til:)
   
 6. Sam Forelsket i forumet

  Prøvene var fine! jippii!:) no er det bare vente til det skjer av seg sjøl:) Skal til jordmor 23. des og håper jeg ikke trenger denne timen!:)
   
 7. Lillfisen Glad i forumet

  Så bra med fine prøver! :) Selv om du kanskje var begynt å se frem i mot i gangsetting??
  Fikk også time den 23. i utangspunktet, men så flytta hun den til den 18. , fordi det ble for langt mellom timene.. Og fordi lillejulaften var en kjedelig dag ! :) Men lurer på om det ikke blir noe time mellom den 18. og overtidskontrollen som jeg har fått den 2. januar. Det er jo lenge i mellom, sånn nå helt på slutten. Satse på det blir fødsel før den tid, så jeg slipper tenke mer på det ;)
   
 8. Sam Forelsket i forumet

  Når legen nevnte mulig innleggelse på føden, tenkte jeg at det ville være kjekt å bare få det overstått og komme igang med fødselen, men så leste jeg om igangsatte fødsler o_O da ombestemte jeg meg, og nå er jeg glad,lettet, for at det ska gå naturens gang! :) Jeg kunne egentlig tenkt meg en time før 23. jeg og... kanskje jeg skal ringe å spørre om å få komme tidligere? 2. januar...det virker så lenge til ja, håper vi slipper gå på overtidskontroll:eek:. Men vi kan jo alltids ringe å be om en time hvis vi føler det er behov for det!!!:)
   
 9. Sam Forelsket i forumet

  Akkurat nå, føler jeg fødselen aldri skal starte!!!:confused:
   
 10. JaHi123 Glad i forumet Høsthjerter 2017


  Så bra! Håper det får startet av seg selv da!:)
   
 11. Sam Forelsket i forumet

  Ja håper det!:) jeg orker ikke gå over termin! Synd det ikke er jeg som bestemmer:p
   
 12. Lillfisen Glad i forumet

  Ja , bare ring å få deg en tidligere time vis du synes det er lenge til. Kanskje du kan få fredag den 20.? Det hadde jo vært den beste datoen nå før jul i mine øyne :) Tror ikke det var folk på jobb den dagen her, derfor det ble den 18.
   
 13. Sam Forelsket i forumet

  l
  De pleier ha kontroller tirsd og torsd her, så tviler på jeg får fredageno_O men hadde vært kjekt å slippe vente til mandagen! Blir isåfall en laaaang helg!:) skal ringe på mandag og spørre om de har ledig torsdag 19. :)
   
 14. Lillfisen Glad i forumet

  Gjør det ! :) Får vel ikke vite noe likevel sånn sett. Eller jeg skal i alle fall bare ha en vanlig kontroll regner jeg med, har jo ingenting som tilsier at det er noe som må gjøres. Men bare greit å følge med på at alt er bra nå på slutten synes jeg. :)
   
  • Enig Enig x 1
 15. Sam Forelsket i forumet

  Urinen min var fin tirsdag, men ble urolig da det fortsatte murre når jeg tisset, drog til legevakten i dag og nå viste det uvi!
   
 16. løvetann80 Flørter med forumet

  OI! Bra at du oppdaget det. Jeg skal til Jm i morgen, så får sjekka da.
   
 17. Lillfisen Glad i forumet

  Uff, god bedring! Fornuftig at du dro å sjekket igjen - viktig å stole på egne instinkter av og til. Håper det går raskt over! :)
   
 18. Sam Forelsket i forumet

  Den gravide vet best:)
   
 19. løvetann80 Flørter med forumet

  Jm-kontroll i dag, oG neg urin. Masse kynnere, og kjenner på en måte at noe skjer der nede, men det er ikke spesielt vondt andre steder enn i ryggen. 8 dager til termin nå.....
   
 20. Lillfisen Glad i forumet

  Her er det 10 dager igjen. Men dårlig med symptomer! Egentlig veldig greit, forsinkelser på ting som må ordnes i hjemmet, så passer liksom ikke med fødsel enda uansett..
   

Del denne siden