Nerver i klem - i beina?

En tråd i 'Oktober 2021' startet av Lillafrosk, 16 Aug 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lillafrosk Forumet er livet Tilgangsansvarlig Oktoberbarna 2021♡ Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Noen andre som har dette, eller evt greier skjønne hva det kommer av?

  Blir ikke nummen, altså. Det stråler av smerter, som om jeg får støt eller.. ja. Noe sender et raskt signal gjennom én nervetråd. Varer i 1-3 sekunder. Kan fort ha flere sånne på kort tid (og nesten bare i venstre bein).
  Skjer om jeg står, går, eller sitter - trenger ikke være i bevegelse eller så, altså.

  Pleier ikke være plaget med dette som ikke-gravid, og begynte relativt nylig.. ><
   
 2. SukkerogKanel Andre møte med forumet

  Jeg har det samme. Også venstre side her som får «kjørt seg». Hos meg er det forårsaket av en stadig større og struttende tutmage som gir meg unormal stor svai i korsryggen:dead: dette, kombinert med bekkenlåsning, fører til at noen nerver kommer i klem.. skikkelig vondt! Og jeg har vært 100% i jobb i bhg frem til for en uke siden. Nå klarer jeg ikke mer enn 20%… :sorry:
   
 3. Langstrømpe Flørter med forumet Oktoberbarna 2021♡

  Kan det være falsk isjias kanskje?
  Er visst ganske vanlig å få det under svangerskapet :sour:
   
 4. Lillafrosk Forumet er livet Tilgangsansvarlig Oktoberbarna 2021♡ Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Men, kommer ikke når jeg svaier i ryggen, da :/ men mulig baby dytter på noe innover mot ryggen. Hun greier i alle fall dytte på noe inni magen som forårsaker nerver i klem - i magen. Det er også ukult. :p
  Det er ikke noe å gjøre med det...? ><
   
 5. Lillafrosk Forumet er livet Tilgangsansvarlig Oktoberbarna 2021♡ Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Kan være - ikke fått noe diagnose noe sted, jeg bare hadde håpet på at jeg kunne GJØRE noe for det :p er så skrekkelig ubehagelig!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 6. Sjøsara Forelsket i forumet Desemberglede 2015

  Jeg har det også slik, det bytter litt på hvilket bein som blir rammet :confused: Blir ekstra ille om jeg sitter hardt og på lave stoler/benker på jobb! Men det er helt uavhengig av bevegelse.
  Jeg snakket med jordmor om dette og hun henviste meg til fysio, så får vi se om jeg rekker å komme inn før fødsel…
  Det et mye som presser på i alle retninger så at det skal bli vondter nå på tampen er vel nesten å regne med, selv om det er så hinsides irriterende :smiley-angry016
   
 7. Endelig_babylykke Flørter med forumet Oktoberbarna 2021♡

  Jeg har hatt det nesten hele svangerskapet nå, helt øverst i venstre ben, sånn nesten oppi skrittet liksom:hilarious: Før var det mildere, og gjorde bare vondt når jeg snudde meg i senga. Men etterhvert nå så har det bare blitt mer og mer vondt, og nå kjenner jeg en ilende smerte når jeg beveger meg generelt. Når jeg skifter stilling både når jeg sitter og ligger, når jeg går, når jeg skal ha på meg truse, bukse og sokker. Begynner å bli skikkelig smertefullt :hungover:
   
 8. Lillafrosk Forumet er livet Tilgangsansvarlig Oktoberbarna 2021♡ Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Jeg tror, ved neste svangerskap, så skal jeg inn til enten fysio, osteopat eller kiro. For å få øvelser tidligst mulig, og få kroppen på best mulig kjør. Man skulle egentlig blitt henvist myyyye oftere, for de kan jo hjelpe meg MASSE av gravidplagene; kanskje spesielt for å redusere smerter ved bekkenløsning, og vond rygg..
  Tipper jeg blir å gå privat, dog.. Og må vel bestille time ganske fort etter positiv, for er vel uansett ventetid på noen mnd ><
  Akkurat nå ser jeg ikke på det som noe poeng i å bestille time.. Jeg planlegger å føde om litt over tre uker, maks litt over fire ( :p ), og jeg tviler på jeg kan få én time på den tiden engang. :p
   
 9. Lillafrosk Forumet er livet Tilgangsansvarlig Oktoberbarna 2021♡ Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Den nerven jeg prater om er uavhengig av min bevegelse.. men det kjennes veldig ut som om det er noe baby klemmer på. For har kjent det kjapt mens HUN har rørt på seg. :p og det kjennes rett og slett ut som én tynn nervetråd har fått støt i seg. Er kjempeekkelt :p
   
 10. Kristin90 Forumet er livet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ ♡Julekulene 2021♡

  Sniker. Jeg går til fysio privat her i Trondheim og fikk time dagen etter jeg bestilte. Det har hjulpet meg masse! Ville absolutt sjekket om det er noen du kan dra til og. I verste fall kan plagene fortsette etter svangerskapet:eek:
   
 11. Lillafrosk Forumet er livet Tilgangsansvarlig Oktoberbarna 2021♡ Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Jeg bor i ingenmannsland. Det er ikke engang løsninger for å bestille time skikkelig. Må ringe eller maile; og hører det er 'opptatt i flere måneder fremover i tid'.
  Men, jeg har ikke spesielt sterke/fremtredende plager. Bare.. hadde vært greit å forebygge neste gang.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. Sjøsara Forelsket i forumet Desemberglede 2015

  ja jeg er så enig, som forebyggende tiltak skulle det vært noe automatisk henvisning til fysio eller kiro! Men tenker at det er null poeng i å gå inn til noe behandling nå! Iværtfall ikke vente på at fysio skal ta kontakt.. :meh: Så ja, jeg skal hive meg igang med forebyggende tiltak på et tidligere tidspunkt ved neste svangerskap! Jeg har enda noen uker å vralte før jeg kan forvente noe fødsel, men det å kjøre en time hver vei for behandlig er for meg ganske fånyttes… Vinninga går litt opp i spinninga :yuck:
   
 13. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021♡

  Jeg fikk time etter en uke hos fysio med driftstilskudd som hadde fullbooket timeplan ganske langt frem i tid da jeg var gravid med første. Hun sa de hadde hastetimer tilgjengelig, spesielt for gravide som trenger hjelp innen et visst tidspunkt. Så det skader ikke å høre med dem.
   
 14. Lillafrosk Forumet er livet Tilgangsansvarlig Oktoberbarna 2021♡ Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Skulle det, virkelig..
  Selv om man er kvinner og gravide, som 'bare er midlertidig og ikke en sykdom!', så burde systemet lagt til rette for bedre ivaretakelse av gravide... Unødvendig at man skal ha smerter bare fordi det er vanlig.. hvis det kan unngås. Det vil jo også føre til færre sykemeldinger under svangerskap. :) Og bedre fødsler. Og.. bedre opplevelse av svangerskap/fødsel, vil føre til flere barn født. Så... Ja. Win-win.
   
 15. Lillafrosk Forumet er livet Tilgangsansvarlig Oktoberbarna 2021♡ Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Vurderte det, egentlig, men.. 34 uker på søndag, og da håper jeg på 3-4 uker til fødsel etter det. :p virker så unødvendig å starte med noe nå, for rekker kanskje bare én time før fødsel ><
   
  • Liker Liker x 1
 16. Lillafrosk Forumet er livet Tilgangsansvarlig Oktoberbarna 2021♡ Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Haha. Jeg fikk faktisk time hos fysio nå på onsdag allerede. :)
  Mailet dem i helgen og fikk telefon i morges om at de kunne ta meg inn. : )
   
  • Liker Liker x 1
 17. Starflower Elsker forumet Himmelbarn Oktoberbarna 2021♡

  Så bra at du tok kontakt og at du fikk time så fort! :) Selv om det ikke er så lenge igjen er det dumt å gå rundt med ubehag.
   
 18. Lillafrosk Forumet er livet Tilgangsansvarlig Oktoberbarna 2021♡ Sensommerlykke 2017 Assistert-jentene

  Veldig glad de var 'på' for å gi meg time :) spent på hva de kan gjøre da, men.. om de kan forebygge at bekkenet blir verre, og samme med stråling i beina... Så hadde det vært krute.
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1

Del denne siden