Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeg liker ingenting av det du skriver, så da slapp jeg jo det kjipt at du ikke kan spise ting du er glad i:/ ikke liker jeg rødt kjøtt heller... Kanskje grunnen til at jeg ikke husker fra sist er at jeg ikke likte nei mat uansett heheheDet er fokuserer på er å ikke spise spekemat, røket fisk og blåmuggost da dette er tre ting jeg er VELDIG glad i! Ellers er det vel i viktigst at all mat er varmebehandlet godt og er godt innenfor holdbarhetsdato, da berger man vel for de fleste bakterier.
Jeg vet at brie skal vi ikke spiseEr brie, chevre o.l. ok, eller likestilles det med blåmuggost?
Veldig grei å forholde seg til altsåAnbefaler og matportalen. Mange som "mener mye" der ute i Internettjungelen, men dette er altså helsemyndighetenes råd:
http://www.matportalen.no/rad_til_spesielle_grupper/tema/gravide/
Biff må være gjennomstekt, ja. Kjipt, men...Gjelder dette biff og? Svidd biff er jo ikke det beste..
Rå fisk er ok, så lenge den er fersk og man har god hygiene. Du trenger ikke fryse den Kos deg med sashimi!Rå fisk, hvis fisk har vært fyrst over -20 grade i 24 timer er et ok
Tunfisk skal en ikke spise iallefall.. Rå vel å merke .
Jeg skal kjøpe meg en salma laks å fryse den for å spise sashimi en dag mmmmmmm
Det viste jeg ikke.. kjipt.. men biff kan vi spise etterpå...Biff må være gjennomstekt, ja. Kjipt, men...
Rå fisk er ok, så lenge den er fersk og man har god hygiene. Du trenger ikke fryse den Kos deg med sashimi!
Spørs hva du mener med gjennomvarmt Det må være gjennomstekt, ikke rosa og med klar kjøttkraft. Det betyr vel som regel over 70 grader. Trenger jo ikke bli skosåle av det, men er ikke det samme som en saftig biff, neiSå lenge kjøtt er gjennomvarmt er det vel ok, trenger ikke være skosåle....
Spørs hva du mener med gjennomvarmt Det må være gjennomstekt, ikke rosa og med klar kjøttkraft. Det betyr vel som regel over 70 grader. Trenger jo ikke bli skosåle av det, men er ikke det samme som en saftig biff, nei