Hvis utgangspunktet er at du spiser en del grovt brød med gulost og kanskje litt paprika på, så tenker jeg at det slett ikke er så ille. En trenger selvsagt mer enn bare dette, men det dekker en god del næringsstoffer.
Selv er jeg glad i norske epler, som det begynner å bli mye av i butikkene nå, også drikker jeg en del melk. Salat med kylling og fetaost, oliven etc faller også veldig i smak her i huset. Dette var litt dårlig svar når du ber om middagstips - men forskjellige salater med rent kjøtt er jo et alternativ. Ellers synes jeg ikke du skal bekymre deg - og det er ikke sånn at en egentlig trenger middag hver dag eller hver uke. Hvis en bare får til å få i seg litt grønnsaker og i tillegg fisk, kjøtt, meieriprodukter (som ost) og grove kornprodukter, så får en i seg veldig mye bra.
Det å skjære opp grønnsaker og småspise på disse og litt nøtter mellom måltidene kan også være en fin måte å få i seg mer næring uten store middager.