Når testet dere med graviditetstest?

En tråd i 'Januar 2012' startet av bonusmams, 8 Mai 2011.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. bonusmams Glad i forumet

  Heisann!
  Sniker inne hos dere fra FS.
  Jeg er to dager på overtid og ingen antydning til spotting eller mensen. Null symptomer på noe som helst.
  Tok en digital graviditetstest fra CB dagen før IKM midt på dagen, altså ikke med morgenurin som viste negativ.
  Nå kommer jeg altså til å drøye minst to dager til, mest fordi jeg har vært forsinka før med TR uten at det har vært graviditet, men da har jeg og spottet noen dager før.
   
 2. lykke88 Forelsket i forumet

  Testet 3+3 morgenurin CB den var positiv. 4+0 positiv CB test med uke indikator! :)
   
 3. bonusmams Glad i forumet

  Har et spørsmål og legge til.

  Dere som testet før IKM, var det en følelse av graviditet som gjorde at dere testa før, eller var det av ren nysgjerrighet?
  Er det noen tappetafsere her som og kjente at tappen var mer plugget enn vanlig?
   
 4. lykke88 Forelsket i forumet

  Merket det veldig godt!! Veldig rart, kroppen var annerledes.. Var i ett selskap var da  ca 3+0 uker på vei.. Tok to glass med drinker, vart super dårlig.. Kvalm og helt rar, hadde kjøpt en til men kroppen nekta! Så satte den fra meg... HAdde da vert kvalm den dagen og dagen før.. Merket noe var annerledes.. Natten etter denne drinken skalv jeg og vart veldig rar! Kjente en sinne på meg selv.. Dagen fremover vart brøstene ømmere noe d var super tidlig, uggen, veldig sår hals.. Følte på meg att det var en spire.. Testet 3+3 og det stemte!! Trodde ikke jeg skulle kjenne d så lett på kroppen! Fantastisk og veldig rart! emoticon  Så har det bare kommet mer og mer symptom etter testen, selvsagt! :)
   
 5. Fire-må-det-være! Glad i forumet

  3 + 4 morgenurin, svak strek -men positiv.. Testa 2 dager før ventet mens, siden vi hadde planlagt det og hadde testen klar! Ingen særlige symptomer, annet enn rar følelse i puppene og noe kvalme på kveldene siste 2-3 kvelder..
   
 6. aska83 Forelsket i forumet

  Eg hadde egentlig IKM 30 april. Testa 29 april, og den var negativ. Testa 2 mai igjen, og da var den postiv. Eg følte på meg at eg var gravid. Kjente igjen følelsen nedre del av magen fra sist :)
   
 7. katy80 Flørter med forumet

  Testa 3+3 med morgenurin, var negativ, testa igjen 3+5 med morgenurinen den var fortsatt negativ, så testa æ på IKM med morgenurinen, og der var det en svak strek, dro på apoteket å kjøpte en CB med ukeindikator og der sto det Gravid 1-2.
   
 8. Pinkie^pie Glad i forumet

  Testet idag slår ut svakt emoticon
   
 9. ønskernr2 Forelsket i forumet

  Jeg testa 9 dpo og da var den negativ men det så ut som det var ett eller annet skyggeaktig på den. Derfor ikke blendahvit som den pleier å være. Testa så svak positivt dagen før ikm, altså 13 dpo. Sterkere to dager senere pluss en positiv digital på dagsurin dagen etter ikm
   
 10. Géwiel Andre møte med forumet

  Testa positivt 11 DPO. Svak, men tydelig strek! Ikke morgenurin. Testa fordi jeg hadde en liten blødning 8 DPO (som er da jeg vanligvis begynner å småblø før tanta), men i stedet for at det tok seg opp ble det bare mindre og til slutt borte! Da måtte jeg bare ta en test! Så det var nok en festeblødning denne gangen, og ikke spotting før tanta emoticon
   
 11. mammamoren Elsker forumet Februarlykke 2015

  3+4 positiv svak på billigtest..... så bare sterkere etter det emoticon
   
 12. Duplex Forelsket i forumet

  Jeg testa positivt idag, 7dpo ..to sterke streker emoticon  *HURRA*
   
 13. flower3 Flørter med forumet

  Testet 4 dpo og det kom fram to sterke streker. 
  Pleier som regel og få litt småblødn. noen dager før mens, men denne gangen skjedde det ikke noe og jeg følte på meg at noe var annerledes..
  Og gleden desto større.. når jeg tok to tester til som viste positiv!!! (ikke morgenurin) emoticon
   
 14. Halaine89 Blir kjent med forumet

  Testa positiv 13 dpo :)
   

Del denne siden