Når skal barnet ditt døpes?

Sallys

Glad i forumet
Mailykke 2018
Eller har kanskje noen hatt dåp allerede? [emoji4] Kunne vært interessant å hørt hvor mange mnd deres var/ er da det ble/ skal bli døpt[emoji4]

Her blir det høstdåp når han er 4, nesten 5 mnd.
 
Skal ha dåp om 2 uker, da er hun 3 måneder. Ble fort bestemt at vi tar det da siden vi ikke skal ha dåpen der vi bor, men på mitt hjemsted, og da slipper vi be de to eldste fri fra skolen for å dra i dåp.
 
Vi skal ha navnefest i dag :wideyed:
Frøkna er 2 måneder og 1 uke.
Det ble litt raskt bestemt siden vi fant ut at alle var på samme sted nå i ferien. Vi er to familier som må reise landet på tvers i tilfelle og da passet det like godt å ta det nå :)
 
Vi skal ikke ha dåp, men navnefest. Det blir i sliten av september, så da er vesla ca 5mnd.
 
Ingen dåp, men det blir navnefest i høst når han er 5 måneder. Kun privat familiefeiring, ingen seremoni :)
 
Vår ble døpt 8. juli, født 3. mai, så han var bare 2 mnd og 5 dager ;) gikk over all forventning! Han storkoste seg under gudstjenesten - lagde ikke en lyd.. lå bare i armene mine, kikket og lyttet til alle de nye lydene <3 under feiringen etter kirken sov han mye, og det lille han var våken var han veldig fornøyd :)
 
Skal ikke døpes :) Det blir navnefest 18 august, da er hun litt over 3 mnd. Bare fest, ikke noe seremoni. Veldig spent, siden hun er så ‘krevende’ nå (sovner bare i armene mens hun bysses bl.a). :wideyed:
 
23.september. Måtte bli så seint slik at alle er hjemme fra ferie igjen :)
 
Vi har ein fadder som skal mønstre på i Forsvaret på tirsdag, så eg må vente å høyre når ho kan komme heim å være med [emoji87] Og så må det passe med pappaen sin reisejobb, då han er vekke ei helg i mnd.
 
Vi også skal ha «privat» navnefest der vi inviterer våre nærmeste til feiring, uten noe seremoni, i slutten av oktober. Da er gutten vår nesten 6 mnd.
 
Dessverre må vi vente helt til i september Pga ferie,hadde håpet å få det gjort før han ble 2 mnd men det gikk ikke :singing:
 
9.september. Er da 3 1/2 mnd. Syns det er litt seint, men pga ferie måtte det bli sånn! :)
 
Dåp blir i september når han er nesten fem måneder. Ville egentlig ha litt før, men kirken har «sommerstengt» frem til september.
 
Her blir det dåp når han er 2,5 mnd, slik at kjolen skal passe[emoji28]
 
9 september skal vi ha dåp for lille rampen. Da er han 6 mnd (4 mnd korrigert). Skal døpes i Larvik [emoji4]
 
Vi hadde dåp igår. Hun var då 3 mnd og 2 uker ca..
 
Back
Topp