Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ORIGINAL: Rimpro
ORIGINAL: Kaosbarn
Haha. Det er nok kjøttet som utvider seg [&o] Men kan vel hende at skinnet krymper også da .
når du steker kjøttdeig, får du mer kjøtt etterpå da??
min kjøttdeig krymper vertfall.. så det er nok skinnet som krymper litt
ORIGINAL: Rimpro
ORIGINAL: *Fernet*
ORIGINAL: Rimpro
ORIGINAL: Kaosbarn
Haha. Det er nok kjøttet som utvider seg [&o] Men kan vel hende at skinnet krymper også da .
når du steker kjøttdeig, får du mer kjøtt etterpå da??
min kjøttdeig krymper vertfall.. så det er nok skinnet som krymper litt
ehm,det blir mindre mat pga alt fettet og vannet som er tilsatt skiller seg ut.
Ta det opp med Newton,der jeg har lært det...
"skinnet" er som regel tarm,og den er ikke tilsatt noe heller for den saks skyld.
tror du at pølser ikke har vann og fett? [8D]
skinnet krymper når det blir varmt..
ORIGINAL: Eier av en gutt og ?
Når de blir varme, er det fuktigheten i pølsene som begynner å koke, og som kjent utvider væske seg når det begynner å koke.
For å unngå at pølsene sprekker kan du bare stikke noen hull i dem med en gaffel før du begynner å steke/koke dem.
ORIGINAL: Labambie
ORIGINAL: Eier av en gutt og ?
Når de blir varme, er det fuktigheten i pølsene som begynner å koke, og som kjent utvider væske seg når det begynner å koke.
For å unngå at pølsene sprekker kan du bare stikke noen hull i dem med en gaffel før du begynner å steke/koke dem.
I følge grillkongen Craig Whitston skal man ikke gjøre det, for da forsvinner mye av de gode smakene... [8D]