Når fortelle lederen?

En tråd i 'Juni 2021' startet av Hello, 25 Sep 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Dahlia Gift med forumet JuniJubel2021 Sensommerbarna 2019

  Jeg venter også så lenge som mulig fordi jeg er i prøvetid (ny jobb i august), og føler at det er andre ting jeg vil fokusere på fremfor graviditet, så lenge det går.
   
 2. LilletrilleMor Blir kjent med forumet

  Jeg er også pedagogisk leder men på mellom barns avdeling, startet i august. Så er veeldig spent på hvordan sjefen vil ta det.
   
 3. Spinnelill Forumet er livet JuniJubel2021 Juligull2021 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Måtte fortelle med en gang jeg fikk positiv test, siden vi må risikovurdere en del med tanke på labarbeid :)
   
 4. Løveunge Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Sjefen min fikk vite det like etter positiv test. Har vært gjennom mange runder for å bli gravid og hun har vært støttende hele veien.
  I tillegg har jeg et svært risikofylt arbeid mtp utangering og vold, så er allerede tatt ut av arbeid.
  Men under «vanlige omstendigheter» og annet arbeid ville jeg nok ventet til magen ble synlig.
   
 5. Bahamas Betatt av forumet JuniJubel2021

  Fortalte det til lederen i dag. Ble sykemeldt 50% pga hyperemesis. Like greit å fortelle det, da vi er en veldig liten arbeidsplass med få ansatte:rolleyes: 7+5 i dag.
   
 6. :Twinni Elsker forumet JuniJubel2021 Julibarna 2019

  Venter lengst mulig. Ett par kollegaer vet det
   
 7. Milla_mor Elsker forumet Vi som prøver :) JuniJubel2021 Julegavene 2019

  I et sånt yrke kvalifiserer du for svangerskapspenger, du vet det ? :) Ikke verdt å sette seg selv og barnet i fare ved å være på jobb i et sånt yrke. Man vet jo aldri når det oppstår potensielt farlige utageringssituasjoner.
   
 8. mymy Elsker forumet Himmelbarn Oktoberfruene 2018 JuniJubel2021

  Kommer ann på om jeg blir dårlig og må ut eller begynne trappe ned. Har et yrke som gjør at jeg og vil gå ut i svangerskapspermisjon pga fare for fosteret. Men håper holde det til uke 10 hvertfall.
   
 9. Glitterstøv Betatt av forumet JuniJubel2021

  Ja, men tusen takk for at du sier fra likevel :D Ønsker å jobbe litt med administrativt, men spørst om dette lar seg praktisk gjennomføre :p Har ikke fått snakket med sjefen enda, men planlegger å gjøre det neste uke da sjefen er på plass igjen! Gruer meg :bag:
   
 10. Løveunge Forelsket i forumet JuniJubel2021

  Jeg ble tatt ut med svangerskapspenger pga. Samme problemstilling som deg. I tillegg hadde de ikke noe adm. Arbeid til meg. :meh: Akkurat nå går det greit siden formen er dårlig men tror det kan bli lange dager når kvalmen (forhåpentligvis) gir seg.
   
 11. Glitterstøv Betatt av forumet JuniJubel2021

  :Heartred
  Fint vi er flere i samme båt! Jeg får dårlig samvittighet fordi jeg ikke kan bidra, men sånn må det bare bli, kan jo ikke utsette bebisen for noe :Heartred Blir spennende hvordan lederen tar nyheten og hva som skjer fremover.
   
 12. Løveunge Forelsket i forumet JuniJubel2021

  akkurat det samme jeg kjenner på. Var åpen med det til sjefen, hun er veldig forståelsesfull og ba meg ikke tenke slik. Vi er ikke de første på arbeidsplassen som blir tatt ut pga graviditet, og nok ikke de siste heller. Første pri er babyen. ingen grunn til å ta noen sjanser.
   
 13. Glitterstøv Betatt av forumet JuniJubel2021

  Det er sant! :shy:
   

Del denne siden