Når begynner dere med sportvognsdelen?

En tråd i 'Mai 2019' startet av Førtis78, 18 Aug 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Førtis78 Glad i forumet It's gonna be May 2019

  Vår gutt er blitt så lang at jeg er redd det blir for trangt for han når vi skal til med vinterpose....
  Han var 3 mnder nå den 14 august og er 66 lang. Enten er bagdelen i vår vogn kort (Abc design) eller så er gutten vår veldig lang :)
   
 2. Arktis Glad i forumet Oktoberfruene 2018 FebbisBebbis2021 ❄️

  Vi måtte bytte da han var 5 måneder, da stanget han med føttene i bunn (også med vinterpose). Bagdelen på vår Britax-vogn er ganske kort, så blei såpass tidlig. Heldigvis har sportsdelen full liggestilling, så han lå i den i et par måneder til, frem til våren kom :)
   
 3. Snorkfrøken1984 Forumet er livet VIP

  Jeg veit ikke helt. Han liker ikke å ligge i vogna. Han vil helst opp å se så jeg prøve å bytte her om dagen for å sjekke om det hjalp litt. da kunne jeg legge ryggen litt opp. det hjalp men han blei så liten oppi der så valgte å bytte tilbake igjen. så får bare fortsette å ta med bæreselen på tur når vi bruker vogn. Trur nok det blir litt trangt med pose oppi bagen nå som han begynner å bli større men får bare vente å se når vi bytter.. Med de 2 andre så byttet vi mellom 6-7 mnd. Men hadde simo kombi da:) Har emmaljunga mondial nå og den er jo stor men lillegutt bruker nesten hele plassen i lengde
   
 4. annafk Gift med forumet Maiblomstene 2016 Oktoberlykke 2019

  Sniker.
  Storesøster her ble født i mai, og hun har vært lang hele tiden. Vi har Edge duo, trengte ikke bytte til sportsvogn før i Jan/februar. Da prøvde hun hele tiden å sette seg opp.
  Syns så mange bytter alt for tidlig, ser ikke helt poenget med å sette de opp i vogna når de er 3-4 mnd.
  Og hvertfall Edge duo er jo tusen ganger bedre å trille som bagvogn :D
   
 5. Rainbow Baby 2022 Glad i forumet Marshmallows 2022 It's gonna be May 2019 Junibarna 2019

  Hun passer fortsatt fint i liggedelen. Vet faktisk ikke hvor lang hun er nå :oops: Men vet at hun er for liten for sportsdelen enda. Venter hvertfall til hun 6 måneder :)
   
 6. Mai25 Betatt av forumet

  Poenget med å sette de opp er å komme seg ut på tur og at ungen skal trives i vogna. Min vil ikke ligge i bagen lengre fordi det er for kjedelig. Hun vil kikke og prate og være aktiv. Så da er det bare grining! Hun er alt for liten for sportsdelen, men vi bytter med en gang vi får Ok fra fysioterapaut.
   
  • Enig Enig x 1
 7. Lil-17 Forumet er livet Septemberbarna 2019 Oktoberlykke 2019 Desemberlykke2017 Assistert-jentene Snøfnuggene 2018

  Sniker.
  Med det ene barnet vårt byttet vi på dagen fylte 4 mnd, da i samråd med helsestasjonen.
  Barnet hatet virkelig å ligge i vogn.
  Så lenge ryggen kan legges helt ned så barnet ligger i 180° gikk det fint. Fikk sitte i 45° vinkel og med en gang barnet sovnet ble ryggen lagt helt flatt.
   
 8. Vi måtte bytte rundt 5-6 måneder med begge :)
   
 9. Himla Gift med forumet It's gonna be May 2019 Septemberlykke 2015

  Hvis hun fortsetter å mislike vognen, så kommer jeg til å prøve sittedelen tidlig. Trilletur er ikke spesielt stas for tiden. Storebror var 5,5mnd da vi gikk over til sittedelen, da snudde han seg rundt og sto på alle fire oppi der. Fant ut at det var på tide med seler ☺️
   
  • Morsom Morsom x 2
 10. Mumfies Glad i forumet It's gonna be May 2019

  Vi må nok bytte om ikke så lenge, lille er 4mnd og er bare et par cm igjen i bagen og det er uten vognpose i.
  Men har tenkt å kjøpe sånn innlegg hvis det trengs her, slik at sportsdelen ikke føles så stor ut. Sportsdelen har full liggestilling :)
   
 11. Kicki_90 Glad i forumet Augustbarna 2021

  Jeg håper bagen holder gjennom vinteren, men nå er ikke frøkna her så veldig stor, 63 cm ved 4,5mnd. Hun vil gjerne opp for å se, men bruker da ofte sele og legger henne ned i vogna når hun har sovnet. Syns det fungerer fint for vår del. :)

  Litt usikker på om vi kommer til å bruke vinterposen i bagen, voksi urban, mulig det kun blir bakstykket i ull eller lammeskinn og dyne + teppe. Vi må se an hva som fungerer best når behovet oppstår for mer varme i vogna.
   
 12. Mumfies Glad i forumet It's gonna be May 2019

  Da har vi bytta her, lille blir 5mnd om 6dager og ligger bare å stanger i enden av bagen (uten pose) og slenger beina utenfor, så når jeg går i veldig bratte bakker så synes jeg det så veldig skummelt ut når hun holdt på slik. Da føles det tryggere at jeg kan spenne hun fast og det ble godt og lunt med vognposen :) har full liggestilling på sportsdelen så manuell terapeuten sa det var helt i orden, best å la de ligge flatt lengst mulig :)
   
 13. LilleSpetakkel Elsker forumet It's gonna be May 2019 ♡ Maibarna ♡

  Fortsatt god plass i bagen enda her, selv om lillemann er en lang gutt :)
   
 14. Mumfies Glad i forumet It's gonna be May 2019

  Hvilken bag/vogn har du? :)
   
 15. LilleSpetakkel Elsker forumet It's gonna be May 2019 ♡ Maibarna ♡

  Emmaljunga Mondial De Luxe, heter den vel tror jeg :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Migica Gift med forumet Marsboerne 20 18 It's gonna be May 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤

  Gått over til sportsvogn vi og nå. Mini er 6 måneder og vil gjerne se litt mer. Har full liggestilling når han sover da.
   
 17. Himla Gift med forumet It's gonna be May 2019 Septemberlykke 2015

  Hadde trodd jeg kom til å flytte over i sportsdelen tidlig, men nå liker hun ENDELIG vognen sin. Vi kan trille uten gråt ❤️ Så tør ikke bytte helt enda :)
   

Del denne siden