Nå som julen nærmer seg...

Frøkensjiraff

Blir kjent med forumet
Hva av sånn typisk julepålegg og mat kan vi ha å hva kan vi ikke ha? Jeg vet at jeg ikke bør ha fenalår, npe som jeg har veeeeldig lyst på :-P men hvordan er det med sursild og røkt laks? Å alt det andre? :-)
 
Kan desverre ikke svare annet enn at du må lese helsedirektoratet sine anbefalinger.
 
sursild skal være trygt. og du kan kose deg med røkelaks... bare pass på at du velger en som ikke er så gammel, og gjerne frys ned til 18 minus i 24 timer før du tiner den opp igjen og spiser ;-)
 
Pinnekjøtt er i hvert fall helt greit, men ble anbefalt å drikke ekstra mye de dagene jeg spiser det :p
 
Lammerull, ribberull og sylte kan vi spise, men ferskest mulig. Det samme gjelder røkt laks som nevnt over.
 
Går ikke fenalår og annen spekemat greit hvis du fryser det først?

Det må også varmebehandles viss det skal være trygt. Det holder ikke å bare fryse det, dessverre.
 
Back
Topp