Myk mormunn og liten åpning - uke 33

En tråd i 'Desember 2018' startet av lillemaur, 25 Nov 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. lillemaur Elsker forumet Aprilbarna`15 Januarlykke 2019

  Jeg er i uke 33 og venter tvillinger og på kontrollen nå fredag , så ville jordmor sjekke status for jeg lå med konstante kynnere under CTGen. Da konstanterte hun at mormunnen var blitt myk, og at jeg hadde stor nok åpning til at hun kunne fått inn en finger om hun ville. Livmorstappen var 2-3 cm, og dermed gått ned fra forrige gang jeg ble undersøkt i uke 28. Da var den 4 cm.

  Flere som har opplevd det samme men gått til termin likevel?
   
 2. HappyMommy Flørter med forumet Novemberlykke 2018

  Sniker inn fra november gruppa, jeg fikk tidligere rier i uke 33+3, det endte med at jeg fikk 2-3 cm åpen mormunn og ca 3 cm livmorstappet. Er nå i uke 40 og har fortsatt ikke fødet, jordmor tvilte på at jeg skulle gå over termin men ser ut som jeg kommer til å gjøre det allikevel. Ble sjekket forrige uke og da var mormunnen min på 1cm, så den hadde klart å lukke seg igjen:shifty:
  Men nå har jo du tvillinger, de fleste med Twins føder et par uker før termin. Så vær forberedt:D
   
  • Liker Liker x 1
 3. lillemaur Elsker forumet Aprilbarna`15 Januarlykke 2019

  Så fint å høre at du har fått gå til termin!! Jeg blir satt i gang i løpet av uke 36/37, så det er jo ikke lenge til uansett. Men jo lengre de holder seg inne, jo bedre [emoji173]️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 4. Korleis går det?
   
 5. lillemaur Elsker forumet Aprilbarna`15 Januarlykke 2019

  Her går det bra Hodet på ene tvillingen har festet seg, så nå er det mye nedpress som selvfølgelig gjør at trykket mot livmortappen øker. Blir mye sofaligging for å unngå at det skal påvirke noe mer. Har fortsatt ikke mer åpning, og lengden er 2 cm. Håper det holder seg sånn en god stund framover.
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. Godt å høyre at det går bra!
  Håper det holder seg slik ei stund ja. Prøv å slapp av så mye som mogleg!:Heartred
   

Del denne siden