MME

En tråd i 'November 2020' startet av MaTe, 9 Jan 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. MaTe Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Noen som bruker mme som har opplevd løs avføring? Gått på det i tre uker ca, har vært litt sånn hele tiden igrunn. Bæsjer 2-3 ganger til dagen. Prøver å ha malt i ca hver andre eller tredje flaske (en dråpe ca). Er helt nye her så vet lite.. eneste jeg finner på nettet om mme avføring er at den ikke skal være løs, ingenting mer utdypende eller hva det kan komme av eller noe som helst..
   
 2. Ryvita Gift med forumet Novemberlykke 2020 Februarlykke 2016

  Delammer, avføringen har alltid vært løs, som suppe liksom.
   
 3. Ventetiid Betatt av forumet Novemberlykke 2020

  Mme og har kremete konsistens her, litt slim. Det er fastere enn vann men heller som en litt løs tykk glasur om det kan gi en mening xD frøkna bæsja tilfeldigvis hos helsesøster og ho fikk se og sa at det var kjempe bra :)
   
 4. abrakad Forelsket i forumet

  Jeg fikk beskjed nå siste sjekk hos helsesøster, for noen dager siden at med mme skal de bæsje minst en gang om dagen. Vi hadde også malt i, men siden mini bæsjet 3-4 ganger om dagen fikk vi beskjed om at vi ikke trengte det - og nå bæsjer han en, max to ganger om dagen :)
   
  • Informativ Informativ x 1
 5. MaTe Glad i forumet Novemberlykke 2020

  den var kremete de første dagene vi brukte mme! Så ble den plutselig flytende og har vært det siden. Hun pressa mye i starten, så etter noen dager begynte vi med en liiten prikk malt i noen flasker av og til. Kan det være problemet kanskje?
   
 6. MaTe Glad i forumet Novemberlykke 2020

  vi prøver å kutte malt nå, da mini her har 2-3 bæsjebleier til dagen. De er litt flytende, håper det kan gå tilbake til mer fastere og 1-2 ganger til dagen da...
   
 7. Ventetiid Betatt av forumet Novemberlykke 2020

  Ville vel prøvd en periode å ikke ha malt, blir det magevondt osv er det ikke verre enn å starte igjen :)
   
 8. Monimo Flørter med forumet

  Min bæsjer 1 gang om dagen og da kommer det rimelig mye, bruker nan sensilac og har hørt at baby kan få litt løst mage av den. Men skal ikke malt være godt mot hard mage? Prøv å kutte den ut :)
   

Del denne siden