MME

En tråd i 'Februar 2013' startet av Kværuline, 18 Apr 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Kværuline Forelsket i forumet

  Hei hei :)
  Jeg begynte med mme for vell ei uke siden pga lite melk og dermed lite vektøkning :/ Delammer nå da:)

  Lurer på hvilket merke dere bruker og hvorfor.?

  Nå bruker jeg NAN H A kjøpt i Sverige, og snuppa virker til å like den godt :) Men vurderer å bytte og tenkte få litt tips :)
   
 2. Mamma til en skatt Gift med forumet It's gonna be May 2019

  Ka e prisen på den i Sverige? Det er jo den mildeste du kan få, så den e jo bra, men ganske dyr i norge. Brukte nan 1 men syns han fikk hard mage. Prøver nå ut hipp. Etter at mange skryter av den. Den e det også veldig grei pris på. Så får satse på han liker denne bedre.
   
 3. Kværuline Forelsket i forumet

  Kosta 89 sek for 600g, så er en del billigere enn her. Men koster litt å dra over grensa også ;) Dumt det skal være så dyrt her, når det er ting man trenger liksom.

  Si fra hva du synes om hipp da :)
   
 4. Kværuline Forelsket i forumet

  Kosta 89 sek for 600g, så er en del billigere enn her. Men koster litt å dra over grensa også ;) Dumt det skal være så dyrt her, når det er ting man trenger liksom.

  Si fra hva du synes om hipp da :)
   
 5. Mamma til en skatt Gift med forumet It's gonna be May 2019

  Ja det ska eg. Må bare prøva d noen dager . ja d koste me tur te Sverige , faren te samboeren min kommer til Norge så lurte på om han skulle handle for oss. Mn vetkje om jeg ska droppe deT. Det var siden den er så billig i Sverige og den er mild. Får går vel en pakke i uka....
   
 6. MTDC Forumet er livet VIP

  Brukte Hipp i starten fordi den var billigst, men snuppa sprutgulpet av den, så vi gikk over til nan..
   
 7. justair Gift med forumet

  blander du ut maltekstrakt i vanne før du har mme i? Her har vi pittelitt malt i vanne og så pulver, da blir han ikke hard i magen.... uten malt blir han det... bruker nan :)
   
 8. Kværuline Forelsket i forumet

  Det jeg tenker værtfall er å holde meg til ett merke. Derfor jeg spørr om litt erfaring :)

  Egentlig dumt å bytte bort den jeg vet hu liker og ikke har noe problemer med, men er jo så dyrt å kjøpe på apoteket her hjemme.. Men men :)
   
 9. Mamma til en skatt Gift med forumet It's gonna be May 2019

  Ja bruker malt. Nå tar jeg litt mer i hver flaske , men kommer til og fortsette med hipp hvis han er like fornøyd så han er nå, den er mye billigere.
   
 10. Mamma til en skatt Gift med forumet It's gonna be May 2019

  Hvis du har tenkt og prøve hipp så kjøp på Kiwi. Der er den billigst.
   
 11. Kværuline Forelsket i forumet

  Takk for tips ;)
   
 12. Bruker53li Andre møte med forumet

  Min lille har fått MME helt fra starten av, ettersom det ligger melkeallergi i familien begynte vi å bruke Nan HA med en gang, denne funket, men lillemor ble kjempe hard i magen og hun slet med å bæsje! Det kom kun små små "harelorter". Prøvde med malt i store og små mengder uten at det gjorde noen endring! Etter noen uker prøvde jeg å bytte til Hipp, og til min store glede kom bæsjen i mengder - det var bare det at av denne ble det mye mer luft og magevondt! På 6 ukers kontrollen ble jeg annbefalt av barnelegen å prøve ut Collet, den funker kjempe fint, normal avføring og mindre magevondter :) I etterkant har jeg hørt av andre at de også har hatt godt hell med Collet! Den fåes kjøpt på Rema og Coop Obs :)
   

Del denne siden