Mistet symptomer?

En tråd i 'Februar 2020' startet av Ladybug1, 10 Jun 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ladybug1 Prinsemamma

  Er 5+4 i dag, og symptomene har avtatt. Skal ikke på TUL før Mandag, og nå er jeg supernervøs. Ikke ømme pupper, mindre murringer og mindre kvalme.. Flere som har opplevd det samme?
   
 2. Vivi Guest

  Tror det er helt vanlig at det er litt opp og ned med symptomene, i allefall i starten:) Håper du får se et bankende hjerte på TUL:Heartred
   
 3. FrkVerpesyk Gift med forumet Marsboerne2017 Februarbarna 2020

  Ikke helt det samme, men jeg har null og ingen symptomer. Ikke kvalm, ikke ømme bryst, ikke trøttere enn vanlig, ikke spesielt oppblåst på kveldstid, osv. Det eneste som muligens er et symptom, er at jeg får fortere vondt i ryggen enn vanlig når jeg har stått oppreist lenge (f.eks i forbindelse med matlaging). Så ja, jeg kjenner jo på en uro om at kanskje det er noe galt siden jeg ikke kjenner noe til svangerskapet så langt. Samtidig så har jeg jo to tilnærmet symptomfrie svangerskap bak meg med verdens fineste jenter som resultat, så jeg må jo bare håpe og tro at alt står bra til med spiren denne gangen også :Heartred Håper du får se et bankende hjerte på TUL!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Ladybug1 Prinsemamma

  Ja, det er sikkert det! Er sikkert bare ekstra urolig pga at jeg har 2 MA bak meg. Er litt ekstra oppmerksom å bekymrer meg nok unødvendig mye :sorry:
   
 5. Ladybug1 Prinsemamma

  Sant du sier, man må bare håpe å tro det beste ❤️ Jeg har hatt mye symptomer og ekstremt mye kvalme med mine to gutter, så dette er noe jeg ikke helt kjenner igjen. Helt sikkert normalt og bare jeg som overtenker. Man blir jo helt tullete av å kjenne etter og spekulere så mye.
   
 6. Skach Elsker forumet Oktoberlykke2020❤ Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Jeg hadde lite symptomer med førstemann, og like lite nå ;) Har blodtrykksfall av og på, kjente det godt i uke 4, så var det mye bedre i starten av uke 5, og nå i går og i dag (5+6) så er det verre igjen :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Minlillenr3 Elsker forumet Februarbarna 2020

  Jeg har hatt samme bekymring bare jeg ikke har hatt noen symptomer særlig. Men nå de siste to dagene har jeg vært litt kvalm på ettermiddagen og lett hodepine, noe som ikke er vanlig for meg. Så tror det varierer litt i begynnelsen :):)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Sunny90 Flørter med forumet

  Jeg har også mindre murringer og mindre vondt i magen :( synes også det er skummelt.. ønsker virkelig noen symptomer, for jeg har ikke hatt så mye utenom mer utflod
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Vinter_Barn Flørter med forumet

  Samme hos meg. Jeg er 5+3 og har ingen symptomer. Men lever i troen på at alt er ok så lenge jeg ikke har fått blødninger. Skal på tulden 18.06 :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 10. Oliven2020 Andre møte med forumet

  Med 3MA bak meg så kjenner jeg bekymringen din. Har du en fin lege du kan ringe til å få målt HCG i påvente av ul? Det kan jo hjelpe litt på❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. Hoppestokk Elsker forumet Himmelbarn Februarlykke 2022❄️ Februarbarna 2020

  Har også mindre symptomer, synes jeg. Må bare prøve å tenke at det er vanlig og behagelig, men blir jo litt nervøs :happy:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. Ladybug1 Prinsemamma

  Skjønner så godt hva du mener. Heldigvis er det vistnok normalt at det dabber av. Får håpe det kommer sterkere tilbake etterhvert til oss begge ❤️
   
 13. Ladybug1 Prinsemamma

  Åh! Hadde du 3 rett etter hverandre? Er på runde nr tre nå, med 2 MA bak meg. Sist døde frøet i uke 13, så her kommer bekymringene på løpende bånd. Tror nok ikke jeg klarer å slå meg til ro før jeg kjenner bevegelser der inne!
  Når det gjelder HCG så har jeg etterspurt det hos lege, men hun mener det er «bortkastet» og kan føre til mer og unødvendig bekymring. Så jeg får bare prøve å holde ut til TUL :(
   
 14. Ladybug1 Prinsemamma

  Ja, det er umulig å ikke uroe seg. Får prøve å glede meg over hver dag jeg er oppegående før kvalmen evt kommer. Men skal innrømme det er veldig vanskelig :oops:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 15. Oliven2020 Andre møte med forumet

  Ja, jeg hadde 3 på et år.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 16. Pinnsvin1 Andre møte med forumet

  Hei! Det eneste jeg angrer på med svangerskapet så langt er at jeg tok hcg prøver! Vi fikk sprikende resultat og med litt svak stigning de første gangene. Det var faktisk slik at sykehuset mente det var et negativt forsøk. Nå har hcg «hentet» seg inn og har normal stigning, men det har vært noen sykt tunge uker hvor vi har trodd vi er på vei til å miste. Neste gang kommer jeg ikke til å sjekke hcg. Hcg kan være en fin måte å berolige seg på, men som legen min sier; hcg er best å måle for å vise sa/ma.
  Det som har hjulpet meg i disse ukene vi har levd i limbo er at om vi skulle miste, så er det ikke noe vi kan gjøre fra eller til for å endre på utfallet :)
  Håper det går din vei ❤️ Jeg ville ikke uroet meg for dette nå, så lenge du ikke får smerter og/eller blør :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 17. Mamma x 2 jenter Betatt av forumet

  Dårlig med symptomer her å, men prøver å være glad for at jeg slipper å være dårlig :) Når jeg føler meg veldig lite gravid så tar jeg en graviditetstest for å roe nervene.. Men nå er teststreken sterkere enn kontrollstreken, så er vel på tide å gi seg :hilarious: Men med mine 2 jenter hadde jeg nesten ikke symptomer bortsett fra magen med begge :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. LightningII Glad i forumet Februarbarna 2020

  Jeg hadde også veldig lite symptomer sist, men likevel blir jeg litt stressa over mangelen på symptomer nå:laughing002 Har vært enda mindre nå i helga, men jeg forteller meg selv at det er fordi jeg har fri og får slappet av litt mere:rolleyes:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 19. Ladybug1 Prinsemamma

  Huff, så fælt! Håper det går veien for oss begge denne gangen ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 20. Ladybug1 Prinsemamma

  ... og der overbeviste du meg til å slutte å mase på legen min :hilarious: Det er sant du sier, skjer det så skjer det. Men denne uvissheten og ventetiden er jammen ikke bare bare :(❤️
   

Del denne siden