2 bokser med hermetisketomater (samme om det er grovhakkede eller kun skoldede)
en god neve basilikum (ferks og tørket funker like bra, ved tørket et par ss)
oregano (ferks og tørket funker like bra)
2dl fløte/melk
hvitløk 3-4 fedd som er blitt revet på rivjern.
4-5 ss med paprika
pepper og salt etter smak
jeg bruker stavmixer og knuser tomatene, sammen med fløten, urten, paprikakrydderet og de revne hvitløksfeddene..
før jeg setter "røren" på komfyren og lar tomatsuppen koke fram til den er passe tykk.. under stadig omrøring.
før jeg kryddrer det med salt og pepper.
serves med hva det måtte ønske av egg, pølser, og godt med ost på toppen..
bon apetit...
en god neve basilikum (ferks og tørket funker like bra, ved tørket et par ss)
oregano (ferks og tørket funker like bra)
2dl fløte/melk
hvitløk 3-4 fedd som er blitt revet på rivjern.
4-5 ss med paprika
pepper og salt etter smak
jeg bruker stavmixer og knuser tomatene, sammen med fløten, urten, paprikakrydderet og de revne hvitløksfeddene..
før jeg setter "røren" på komfyren og lar tomatsuppen koke fram til den er passe tykk.. under stadig omrøring.
før jeg kryddrer det med salt og pepper.
serves med hva det måtte ønske av egg, pølser, og godt med ost på toppen..
bon apetit...