Middagstips... UKEMENY???

*min_prins*

Andre møte med forumet
Trenger MIDDAGSTIPS

Er det mange her som bruker ukemeny?? Evt kom med ett par forslag til meg da :) TUSEN TAKK...

Er matlei og vi har nesten alltid det samme til middag føler jeg...
 
Husker jeg abonnerte på middagstips fra Stabburet, de sendte middagstips hver dag på mail inklusiv handleliste, og det var veldig bra! Vet ikke om det finnes lenger, men det kan jo være verdt å sjekke?
 
Gubben liker ikke fisk, pølse, grønnsakernår han er borte i middagstider blir d sånn mat. men han spiser seff poteter og ris da, så må ha med d på alt. vi gjør månedshandling på frossenvarer, og varer som kan lagres så lenge tørt

UKE 1:

MANDAG: plukkfisk, potet, gulrot
TIRSDAG: svenske kjøttboller i fløtesaus, potet, grønnsaker
ONSDAG: taco (Mali borte)
TORSDAG: koteletter på seng av grønnsaker i stekovn. potetskiver, squashskiver, paprika
FREDAG: pølsegrateng( pølse, brokkoli, macaroni, egg og ost.  varierer med potetmos, spinat, mais, skinke, annanas.
LØRDAG: navnefest( sikkert pizza)
SØNDAG: Kapteinens fyllte torsk, potet, gulrot, hollandaise saus

UKE 2:

MANDAG: kylling, ris, bretagnesaus, salat
TIRSDAG: hj.laget bruger me salat, grove brød, og chips for de kresne
ONSDAG:fiskepinner, potet, raspa gulrot, saus
TORSDAG: spaghetti, hj.laget saus, kjøttdeig
FREDAG:tacopizza ( kjøttdeig, tacokrydder, mais, jalapenos, nachos, og rømme)
LØRDAG: fleskfile(svensk), fløtegratinerte poteter, soppstuing, brokkoli
SØNDAG: tapas, får gjester

UKE 3:

MANDAG: rester tapas og plukkfisk
TIRSDAG:fiskeboller i hvit saus
ONSDAG: pannekaker
TORSDAG:kyllingfile, salat, sitronstekte poteter
FREDAG: skinkepizza
LØRDAG: taco
SØNDAG: middag  hos svigers

UKE 4:

MANDAG: kotelett,salat, saus, ris
TIRSDAG:  laks, salat, stekte poteter
ONSDAG: fiskekaker i brun saus,  potet, grønnsaker
TORSDAG: spaghetti, hj.laget saus, kjøttdeig
FREDAG: pølsegrateng
LØRDAG: pølsepizza
SØNDAG: fleskepannekaker/omelett i form

UKE 5:

MANDAG:kjøttkaker i brun saus
TIRSDAG: kalkuncrisp, salat, ris, saus
ONSDAG: omelett med spinat, mais, bacon og ost. salat
TORSDAG: grøt
FREDAG: Gryterett
LØRDAG: tacopizza
SØNDAG: vet ikke enda, starter på nytt, med ny liste.
 
  • kjøttsuppe
  • laks og pasta
  • Wok med chop suey-saus
  • hjemmelagd fiskegrateng
  • tacokjøttboller
  • baconsurra svinefillet med krydderost
  • Sei og løk
 
ORIGINAL: Malleleo

Gubben liker ikke fisk, pølse, grønnsakernår han er borte i middagstider blir d sånn mat. men han spiser seff poteter og ris da, så må ha med d på alt. vi gjør månedshandling på frossenvarer, og varer som kan lagres så lenge tørt

UKE 1:

MANDAG: plukkfisk, potet, gulrot
TIRSDAG: svenske kjøttboller i fløtesaus, potet, grønnsaker
ONSDAG: taco (Mali borte)
TORSDAG: koteletter på seng av grønnsaker i stekovn. potetskiver, squashskiver, paprika
FREDAG: pølsegrateng( pølse, brokkoli, macaroni, egg og ost.  varierer med potetmos, spinat, mais, skinke, annanas.
LØRDAG: navnefest( sikkert pizza)
SØNDAG: Kapteinens fyllte torsk, potet, gulrot, hollandaise saus

UKE 2:

MANDAG: kylling, ris, bretagnesaus, salat
TIRSDAG: hj.laget bruger me salat, grove brød, og chips for de kresne
ONSDAG:fiskepinner, potet, raspa gulrot, saus
TORSDAG: spaghetti, hj.laget saus, kjøttdeig
FREDAG:tacopizza ( kjøttdeig, tacokrydder, mais, jalapenos, nachos, og rømme)
LØRDAG: fleskfile(svensk), fløtegratinerte poteter, soppstuing, brokkoli
SØNDAG: tapas, får gjester

UKE 3:

MANDAG: rester tapas og plukkfisk
TIRSDAG:fiskeboller i hvit saus
ONSDAG: pannekaker
TORSDAG:kyllingfile, salat, sitronstekte poteter
FREDAG: skinkepizza
LØRDAG: taco
SØNDAG: middag  hos svigers

UKE 4:

MANDAG: kotelett,salat, saus, ris
TIRSDAG:  laks, salat, stekte poteter
ONSDAG: fiskekaker i brun saus,  potet, grønnsaker
TORSDAG: spaghetti, hj.laget saus, kjøttdeig
FREDAG: pølsegrateng
LØRDAG: pølsepizza
SØNDAG: fleskepannekaker/omelett i form

UKE 5:

MANDAG:kjøttkaker i brun saus
TIRSDAG: kalkuncrisp, salat, ris, saus
ONSDAG: omelett med spinat, mais, bacon og ost. salat
TORSDAG: grøt
FREDAG: Gryterett
LØRDAG: tacopizza
SØNDAG: vet ikke enda, starter på nytt, med ny liste.

OMG,skulle ønske jeg var like flink som deg til å skrives ukesmeny [:D]
 
Bare søk opp matblogger osv,så dukker det opp MASSE gode tips.
jeg følger denne mye,syns den er gullegod siden hun har ofte en god blanding av fisk,kylling og kjøtt [:D] http://trineblogg.blogspot.com/

Sånn gjør vi det iallefall,den uka her har vi litt sånn mye tradisjonsmiddag,hehe.





Klippfisk
wok
Kjøttkaker
Fiskeboller
Nachos
Hjemmelagd pizza
Flesk å duppe




Her er en jeg har hatt på pcn en GOD stund,hehe....

mandag: Fiskekaker, poteter (som er skrelt kvelden før og er klare til å sette på), gulrøtter, blomkål, brokkoli og sopp, løk og squashstuing. 30 min

tirsdag: lasagne eller annen form som er laget dagen før og er klar for steikeovnen. Mens den står i ovnen spiser vi grønnsaker og gjør lekser. ca 35 min

onsdag: pølsegryte eller spagetti og kjøttdeig. max 30 min

torsdag: kokt eller ovnsbakt fisk med poteter (gjerne skrelt dagen før), gulrøtter, broccoli og blomkål. 30 min

fredag: Fullkornswraps med kylling/kyllingkjøttdeig/karbonadedeig/lammekjøtt.
masse gode grønnskaer, dressinger og oster alt etter om vi velger taco, gresk, sursøt etc. Lar ungene dele opp grønnskaene mens jeg steiker kjøttet. 30 min

lørdag: Et eller annet til oss voksne (ungene får grøt og god kvelds), ofte svinefilet med asparges eller wok.

søndag: Ofte fisk eller kjøttmiddag. Alt etter hva som er i fryseren. i morgen blir det røykefisk med hvit saus og gode grønnsaker.




Mandag: Torsk med poteter og gulrøtter
Tirsdag: Karbonader med ris og salat
Onsdag: Spaghetti Bolognese
Torsdag: Kyllingsuppe og pannekaker
Fredag: Fiskepudding med poteter og gulrøtter
Lørdag: Lasagne med salat og brød
Søndag: pinnekjøtt med kålrabistappe






Mandag: Fiskeboller i hvit saus med poteter og gulrøtter
Tirsdag: Tomatsuppe og pannekaker
Onsdag: Tortellini med salat og rundstykker
Torsdag: Gryterett med svinefilet og ris
Fredag: Julepølse, kjøttkaker, rødkål, surkål, potet
Lørdag: hjemmelaget pizza
Søndag: wok med kylling og grønnsaker, ris




Mandag - Teryakimarinert laksefilet med ris og broccoli
Tirsdag - Spaghetti med kjøttsaus
Onsdag - Torsk, gulrøtter, poteter
Torsdag - Pasta med saus lagd av frossen spinat og skinkeboks
Fredag - Karbonader, grønnsaker, poteter
Lørdag - Fajitas
Søndag - Fiskekakewok




1. Rondane viltgrytepai
2. Krydrete kjøttboller med ris og salat
3. Fiskepinner og pasta (yepp, her jobber mannen kveld og jeg kjører ztjernas favorittmiddag)
4. Laks i folie med grønnsaker og potet
5. Hjemmelaget pytt i panne
6. Grøt på formiddagen. Hjemmelaget pizza til kveldskos.
7. Rester av pinnekjøtt og kålrabistappe, med potet.




8. Kylling Tikka Masala, ris og salat.
9. Wok med rester av steik.
10. Sørprais
11. Fiskegrateng, potet og råkost
12. Spaghettiform med salat og hvitløksbrød
13. Grøt på formiddagen. Lasagne til kveldskos.
14. Svinekoteletter, potetform, grønnsaker og saus.



15. Kylling Tandoori, ris og salat
16. Kyllingwok
17. Sørprais
18. Torsk i folie med grønnsaker og potet
19. Fiskekaker og pasta (nok en kveldsvakt-safing fra min side)
20. Grøt på formiddagen. Pizza til kveldskos.
21. Kyllingfileter fylt med pesto og fetaost, båtpoteter og salat.


Tirsdag: fiskeboller i hvit saus med spinat, poteter og raspa gulrot, kålrot og eple
Onsdag: Suppelapskaus med biffkjøtt og naanbrød ved siden av
Torsdag: Fisk i form med potet og salat
Fredag: Thai-kyllingsuppe med naanbrød
Lørdag: Pølsepizza og salat
Søndag: Steinbit i form med grønnsaker og potet

Mandag: Pannekaker og ertesuppe
Tirsdag: Fiskepinner, poteter, rømmer og raspa gulrot, kålrot og eple
Onsdag: Ovnsstekt kyllingfilet, hjemmelaga pomfri og kokte grønnsaker
Torsdag: Stekt sei, wokgrønnsaker, ris, sweet chilli saus
Fredag: Mulig omelett med rester




Man: Kyllingwok
Tirs: Fiskepakker
Ons: tomatsuppe (bruker mim sin enkle oppskrift)
Torsdag: Pai med bacon og broccoli
Fredag: pizza med spekeskinke og ananas
Lørdag: Hjemmelaget biff stroganoff (superenkelt!)
Søndag: Honningmarinert kalkunfilet med appelsinsaus.



Man: Tikka masala (de har en supergod pose fra santa maria)
Tirs: Torskefilet med mangosalat og ris
Ons: Fiskesuppe
Tors: Kjøttboller, couscous og yoghurtsaus
Fre: Pizza med karbonadedeig, sopp og løk
Lør: Kalkunpølsegryte med slottspotet og salat
Søn: Ovnsbakt laks med hasselbakt potet og agurksalat



Man: Kyllingstrimler marinert i mango chutney, med ris og utvalgte favoritt gr.saker (cherrytomat, sukkererter, minimais, blomkål)
Tirs: Fiskegryte med rester av laks
Ons: Blomkål og broccolisuppe med bargetter
Tors: Fiskekaker, brun saus, potet og revet gulerot
Fre: Tortillapizza (bruk tortilla som bunn og la alle lage sine egne pizzaer)
Lør: Kyllingcurry-gryte
Søn: Kalkunbryst med waldorfsalat, saus og ris/potet




Man: Kylling i pitabrød
Tirs: Deilig fisk (fiskeform Mim har lagt ut oppskrift)
Ons: Thaisuppe med kylling og nudler (Mim sin oppskrift)
Tors: Kjøttkaker i brun saus med potet og gulerotstuing
Fre: Pizza med bacon, ananas og sopp, toppet med rucculasalat.
Lør: Taco
Søn: Marinert svinefilet med ris, soppstuing og salat



Uke 1:
Mandag: Svinestek og hjemmelaget potetmos og kokte grønnsaker
Tirsdag: Fullkornpasta med stekte kjøttboller, tomatsaus og salat
Onsdag: Laks i terriyakisaus, ris og salat (opprinnelig Tinetoffs oppskrift, tror jeg)
Torsdag: Tomatsuppe med pasta og egg. Hjemmelagde rundstykker
Fredag: Tykk fiskesuppe (Grete Roede-oppskrift. 1 pose Bergensk fiskesuppe tilberedt med 4 dl. vann og 3 dl. skummet melk. Putt oppi 1 boks mais, to gulrøtter i skiver, 1/2 purre, 300 gram torsk og 2 ss lettrømme)
Lørdag: Risgrøt. Egnet varm kveldskos.
Søndag: Utgår fordi vi skal bort.

Uke 2:
Mandag: Kyllingfilet i sursøt saus. Ris og salat.
Tirsdag: Gryterett med karbonadedeig. Kokte poteter og salat
Onsdag: Omelett med spekeskinke og laks. Salat og brød.
Torsdag: Fiskepudding i hvit saus, gulrøtter og poteter
Fredag: Restaurantbesøk.
Lørdag: Risgrøt. Egnet varm kveldskos
Søndag: Ikke bestemt ennå

Uke 3:
Mandag: Grønnsakssuppe av egnede grønnsaker. Brød
Tirsdag: Fullkornpasta med laks. Kokt brokkoli
Onsdag: Chili Con Carne med karbonadedeig
Torsdag: Pannekaker
Fedag: Wok med kyllingfilet og nudler
Lørdag: Risgrøt. Egnet varm kveldskos
Søndag: Ikke bestemt ennå


onsdag

Wok m/kylling:
- en pose frosne wok grønnsaker
- kyllingfilet i strimler
- litt pasta
- noen dæsjer med sursøt chili saus (flaske)



torsdag

Uer
- stekt uerfilet (vender den i mel, salt og pepper først)
- potet
- lett bernaisesaus med noen reker i
- grønnsaker


fredag

lasagne




lørdag

Sursøt gryte
- 1 pk strimlet svinekjøtt (ca 400 g til 2 pers)
- 2ss olje
- salt, pepper
- rød paprika
- rød chili
- sukkererter
- 1 glass sursøt saus
- en boks ananas i biter

- serveres med ris



Søndag

skinkebiff
- 4 skinkebiffer (4 porsjoner)
- 1 squash
- 1/2 glass soltørkede tomater
- oliven (det dropper jeg)
- hvitløk
- salt, pepper og olje

Ha olje på al.folie. Legg på squash skiver. Legg oppå biffen, krydre.
Stek på 200grader i 25 min. Hvil i 5 min. Server med ris/pasta og salat.



mandag

kyllingsalat med pasta
- kyllingfilet
- pasta
- rød løk
- litt grønn salat
- mais
- litt nøtter/brødkrutonger
- pose med dressing (blandet i olje)

Server med brød.



tirsdag

Pitapizza
- pitabrød
- skinke
- pizzasaus
- div grønnsaker
- ost


onsdag

laksefilet
- 4 laksefileter (sprøstekt)
- poteter
- brokkoli og gulrot
- sursøt chilisaus



torsdag

gryte fra Indonesia
- 500 g strimlet svin
- 1 løk
- 1/2 rød paprika
- 1 ss margarin
- 1 pose sjysaus
- 1 boks ananas i biter
- 1 ss soyasaus

Stek kjøtt. Stek grønnsaker. Tilsett kjøtt og grønnsaker + ananas (uten lake) i den ferdigkokte sjysausen. La det småkoke litt. Smak til med soyasaus og ananaslake.

Server med pasta og salat.



Fredag

Kjøttboller med pasta
- 1 pk kjøttdeig av svin
- salt pepper
- hvitløk
- persille
- 2 ts revet sitronskall
- 1 egg
- olje til steking

--> dette blandes og formes som små kjøttboller. Stek sammen med litt chili.

Kok pasta i buljong. Tilsett brokkoli de siste 3 min. Sil av vannet, tilsett sitronsaft, litt olje og nykvernet pepper. Skjær opp noen ringer chili og server sammen.



lørdag

Taco
- den kan dere!



Søndag

Suppelapskaus
- 300 g svinekjøtt (2 pers)
- 1 båt hvitløk
- 1 ss olje
- 3 dl vann + 1 buljongterning
- 1 pk frossen lapskausblanding
- provencekrydder, salt og pepper

Fres hvitløk med olje. Tilsett vann og buljong. Kok opp. Ha i grønnsakene, kjøttet og grønnsakene og la det trekke. Smak til med krydder. Server med brød.



Mandag

Kylling i fajitas
- grillet kylling

Marinade:
- hvitløk
- salt
- limesaft
- kummin

Tomatsalsa:
- 8 tomater
- løk
- chili
- limesaft

Grønnsaksblanding:
- løk
- hvitløk
- paprika



Tirsdag

Laksefilet



Mandag: Laks i folie
Tirsdag: Fullkornspasta og karbonadedeig
Onsdag:Torsk i folie
Torsdag: Fiskekaker i brun saus
Fredag:Tomatsuppe
Lørdag:
Søndag: Skinkebiff i form



Mandag: fiskegrateng med gulrøtter og poteter
Tirsdag: wok med grønnsaker, kyllingfilet og ris
Onsdag: grønnsakssuppe og pannekaker
Torsdag: pastaform (med penne, karbonadedeig, bolognesesaus, creme fraiche og ost)
Fredag: wok med grønnsaker, laks, torsk, scampi og ris
Lørdag: taco
Søndag: Karbonader med kålstuing, poteter, saus og tyttebær


Mandag: Kalkunbrystfilet, broccoli, poteter
Tirsdag: Seibiff med løk a la skolekjøkkenet, men med ris og mais+erter
Onsdag: Pai med potetmosbunn, spinat, broccoli, fetaost og rester: potet, skinke, salamihakk, div ost
Torsdag: Pimpet tomatsuppe, kokte egg, cashewnøtter, rundstykker.
Fredag: Pitabrød med mex-kylling og tomat-avocado-løksalat
Lørdag: Omelett til lunsj, med rester fra fredsagsmiddag. Middag: spørre om søte svigerinne vil lage noe mens vi er på barnehagefest.
Søndag: Biloavafler eller pannekaker til lunsj. Middag: Kanskje biff, eller se hva som er igjen.
__________________



Mandag: Pastagryte med bacon med salat
Tirsdag: Karbonader med potetmos og grønnsaker
Onsdag: Fiskeboller i hvit saus med potet og gulrot
Torsdag: Kylling wok
Fredag: Kjøttdeig og pasta
Lørdag: Pizzasnurrer
Søndag: Koteletter med potet og grønnsaker



# Man: Fersk pasta med tomatsaus og salat
# Tirs: Fiskepudding og reker i hvitsaus i terteskjell
# Ons: Medisterkaker med poteter og makaronistuing
# Tors: Kyllingwok med ris/nudler
# Fre: Taco
# Lør: Hjemmelagd pizza
# Søn: Svin med gratinerte poteter og dessert til slutt



Mandag: Suppe, tomatsuppe/lapskaus el.
Tirsdag: Wok
Onsdag: Fisk av et eller annet slag
Torsdag: Spaghetti & karbonadedeig
Fredag: Taco
Lørdag: Bakt potet m/tilbehør
Søndag: Lasagne
__________________







[:D]
 
Sitter med ukesmenyen nå[8D]
Det blir som følger:

- grønnsaksuppe med pølsebiter
- fiskepinner, potet, gulrot, saus
- marinert kylling, pommes fritez, bretagne kyllingsaus, salat
- torskefilet i folie bakt med purre,paprika og div krydder, potet, brokkoli, hvit saus
- pitabrød med kjøttdeig, ost, salat og dressing.
- bakt potet med skinke, ost, kryddersmør, rømme, mais (pannekaker på dagen)
- helstekt lammelår med hjemmelagde fløtegratinerte poteter, rosenkål, gulrot og saus
 
oi!
her var det mykje bra tips

har vekesmenyar vi også
men føler at eg gjentar meg sjølv igjen og igjen og igjen
 
Her er våre siste ukers meny:

Mandag- Ørretfilet i fløte/rømmesaus med poteter, brokkoli, gulrøtter og agurksalat
tirsdag- Pølsegrateng med foccacia og salat
onsdag- Flyvende jakob med salat og loff
torsdag- Hjemmelaget pizza
fredag- Tacokjøttdeig i pitabrød med salat
lørdag- Grøt
søndag- Viltskav med ris, brokkoli og tyttebær



mandag- Fiskeboller i karrisaus med poteter, gulrøtter og bacon
tirsdag- Kjøttboller, potetmos, stekt champinjong, salat, brun saus og foccacia
onsdag- Hvitløkpepperstrødd kylling, squash, sjampinjong, rød og grønn paprika gratinert med blanding av creme fraishe, melk, chilipulver, basilikum og hvitost. Servert med ris, salat og brød.
Torsdag- Ovnsbakt laks med fløtegratinerte poteter, gulrot, agurksalat og rømme
fredag- Pannekaker, ertesuppe, bacon og blåbær
lørdag- Grøt
søndag- Fårikål


mandag- Fiskeburgere med ris, salat, saus og loff
tirsdag- Rester etter fårikål
onsdag- Kyllingwok(saus av creme fraishe, chilisaus, hvitløkspepper og basilikum) med ris og foccacia.
torsdag- Viltgryte med ris, salat og tyttebær
fredag- Kjøttdeig i toro kjøddeigsaus med tagliatelle og brød.
Lørdag- Kjøpt hamburgertallerken
søndag- Ovnsbakt laks, potet, gulrot, brokkoli, agurksalat og rømmesalat.



Mandag- Lapskaus med pølse og purre og stekte baguetter
tirsdag- Laks med creme fraishe og hvitløkspepper, potet, gulrot, brokkoli og rømmesalat.
Onsdag- grillet hamburger ute
torsdag- peppes pizza
fredag- hjemmelaget lasagne
lørdag- big one og grandiosa med salat og hvitløksdressing
søndag- viltskav med gulrot, brokkoli, ris, tyttebær og baguetter


Mandag- Kylling/pasta/egg- salat med stekte baguetter
Tirsdag- Form med poteter, kjøttdeig, løk, fløte og ost, Servert med salat og hvitløksbruschetta.
Onsdag- Bali kyllinggryte med ris og rundstykker
torsdag- Laksesuppe med pasta og brokkoli servert med rundstykker.
Fredag- hjemmelaget pizza
lørdag- kjøpt hamburger
søndag- lammelår med fløtepoteter, brokkoli, gulrot, saus og tyttebær.
 
Vår meny denne uka er sånn: (har fra fredag til torsdag siden vi har handledag på torsdagen)

Fredag: Nachos
Lørdag: Tapas (kyllingvinger, kyllingnuggets, scampi, grønnsaker osv.. Det man vet ungene spiser)
Søndag: Kyllingfilet fylt med pesto og ost med ris og salat.
Mandag: Indiske kjøttboller i tomat- og youghurtsaus med ris
Tirsdag: Kyllinggryte
Onsdag: Fiskepinner med potet og revne gulrøtter. (Bakt laks med grønnsaker og smør til meg)
Torsdag: Tacogryte
 
Mandag:
Laks med spinat, ris, agurksalat, sitron og rømme.

Tirsdag:
Kyllingwok. (kyllingfillet,kål, gulrot, løk, hvitløk, paprika, ett par ss soya saus)

Onsdag:
Lettsaltet torsk med poteter og smørdampete gulrøtter.

Torsdag:
Biffstrimler og ratatouille.

Fredag:
Fiskepinner, råkost, poteter og løksmør.

Lørdag:
Hjemmelaget potetsuppe med bacon og rundsstykker.

Søndag:
Paella.
 
vi har 6 ukers middags liste som vi bruke omigjen


uke 1

Mandag
stekt seifilet m/potet

Tirsdag
pannekaker m/suppe

Onsdag
kylling kjøttdeig m/ris og mais

Torsdag
fiskekaker i brun saus m/makaroni, potet og gulrot

Fredag
Hjemmelaget lapskaus

Lørdag
Taco

Søndag
biff strimler m/fløtepotet

uke2

Mandag
Fiskeboller i hvit saus m/potet og gulrot

Tirsdag
kjøttkaker i brun saus m/potet og grønnsaker

Onsdag
kyllingvinger m/pomfri

Torsdag
fiskegrateng m/potet, gulrot og rømme

Fredag
Finnebiff m/hjemmelaget potetmos

Lørdag
gresk moussaka m/salat

Søndag
grilling/ koteletter m/potet og grønnsaker

uke3

Mandag
fiskepinner m/potet, grønnsaker og rømme

Tirsdag
svinekjøtt m/wok og nudler

Onsdag
kylling m/ris og pomfri

Torsdag
stekt laks m/potet, gulrot og rømme

Fredag
spise ut

Lørdag
løvstek i pitabrød m/salat

Søndag
kjøtt suppe

uke4

Mandag
Ovnsbakt laks m/potet og grønnsaker

Tirsdag
gryterett m/ris

Onsdag
kyllingwok m/ris

Torsdag
lakse suppe

Fredag
løvstek m/pomfri

Lørdag
pizza

Søndag
rest mat

uke5

Mandag
kokt torsk m/potet og grønnsaker

Tirsdag
kjøttboller m/pasta og wok

Onsdag
kylling strimler m/ris og pomfri

Torsdag
Plukk fisk -> kokt fisk som man steker m/kokt potet og bacon 1-3 dager etter den er kokt og vært i kjøleskap

Fredag
røkt kjøtt m/potet

Lørdag
gresk moussaka

Søndag
elg stek m/potet og grønnsaker

uke6

Mandag
fikeboller i hvit saus m/potet og gulrot

Tirsdag
kjøttdeig og spagetti

Onsdag
Kylling suppe m/baguett

Torsdag
fiskegrateng m/potet, gulrot og rømme

Fredag
spise ute

Lørdag
pizza

Søndag
grilling/ koteletter m/potet og grønnsaker
 
slik ser vår uke ut :

Mandag: Hjemmelaget lapskaus
Tirsdag: WienerSchnitzel med potetsalat
Onsdag: Quesedillas m/tilbehør
Torsdag: Svenske kjøttbulla a la IKEA!![8D]
Fredag: Steak sandwiches med pommes
Lørdag: Sushi??
Søndag: Saltsprengt torsk og poteter
 
Back
Topp