Her er det mye rart, men blandt annet : Kjøttkaker i brun saus,
mange av mine forksjellige hjemmelagde lasangn,
souvlaki i pita,
fredagstaco,
fløtegratinerte poteter med biff, svin eller kylling, til tider små kjøttboller,
Kyllingpai,
viltgryte med ovnstekte poteter,
Hamburger med ovnstekte poteter,
Kylling karri gryte,
karrigryte med skinke,
millionbiff i fløtesaus og poteter,
kylling med fløtesaus og ris/ en eller annen form av poteter,
Ostefylt kyllingfilet med ris/stekte poteter,
Laks, ørret, fiskekaker, fiskepinner,
Pytt i panne,
wok,
kyllinggrateng,
paprikakylling,
biffgryte,
tacograteng,
tacopai,
skinkeform,
kinesisk pepperbiff,
Ytrefilet av svin, surret med serranoskinke
Kyllingbryst surret med spekeskinke
av og til har vi rett og slett kosemat som
rundstykker, sandwich, bagels eller andre ting med eggerøre, masse forskjellig pålegg og sånn.
Siden alt vi lager er fra bunnen av, tar jeg en dag der jeg baker og lager masse av de tingene som kan fryses. Sparer LITT tid når det kan tines over nattan