Menssmerter - 1.trimester - crinone

En tråd i 'Svangerskap og fødsel' startet av Kangaruu, 1 Okt 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Kangaruu Flørter med forumet

  Flere som har erfaring med menssmerter i 1 trimester?

  Jeg er 4+0 i dag, men testet positivt for 5 dager siden. Har i dag mindre av de vanlige symptomene, og har fått menssmerter. Litt mindre vondt enn kraftig mens. Noen ganger veldig vondt, andre ganger mindre vondt, sånn har det holdt på halve dagen. Ikke blødning, men vet ikke om det er fordi jeg går på crinone.

  Håper noen har erfaringer ;)
   
 2. Nord22 Betatt av forumet ❤️Mailykke 2022❤️

  Har mer eller mindre menssmerter hver dag:) men til forskjell når jeg har mensen så er det sjeldnere. F eks kun i en liten halvtime på kvelden. Er 9+3, og var på UL på onsdag og alt så veldig fint ut:) livmoren vokser og strekker seg så er nok derfor. Har også tilsvarende smerter i korsryggen som ved mens, men det var mest i uke 3, 4, 5 og 6.

  hadde så sterke mensensmerter dagen før positiv test at jeg var 100% sikker på at mensen skulle komme den dagen;)
   
 3. Kangaruu Flørter med forumet

  Tusen takk for svar :Heartred. Håper det er helt normalt for meg også :Heartpink. Gratulerer veldig med at alt ser fint ut på TUL :wav
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Stolt mamma Forumet er livet Septemberbarna 2019

  Har tre barn og hatt sterke menssmerter med alle tre 1 trimester. Var verst med nr 1. Det er helt normalt med smerter når livmoren utvider seg.
   
 5. Kangaruu Flørter med forumet

  Så godt å høre, tuusen takk for at du svarer :happy:. Det var bare en dag der smertene føltes helt annerledes, men test har i alle fall fortsatt og slå ut og ingen blod, så krysser fingrene for at det bare var magen som jobbet!!!!
   
 6. Mvilhaliten Andre møte med forumet

  Kjenner meg igjen og skjønner at du spør. Jeg har fortsatt tidvise «mensensmerter» nå i uke 18+4. Veldig vanlig! Men ikke hos alle. Jeg syns det var stressende fordi det også har vært et dårlig tegn enkelte ganger... derimot kan crinone og andre progesteronpreparater gjøre at det murrer ekstra ;) Gått på det til uke 16 i to svangerskap (én IVF og én hjemmelaget). De to som ble/er vellykkede :happy:
   
 7. Stolt mamma Forumet er livet Septemberbarna 2019

  mine smerter var så vonde med alle 3. at jeg måtte bruke varmeflaske. Så var ganske intenst i perioder. Jeg har også vært veldig plaget med etterrier etter fødsel så min livmor jobber tydeligvis på høygir når den enden utvider seg eller går tilbake i normal str.

  har forøvrig aldri mistet så vet ikke hvordan de smertene er i forhold til de smertene jeg hadde.
   
 8. Kangaruu Flørter med forumet

  Tusen takk for svar :Heartred. Smertene gikk bort etter å ha vært rimelig konstante en halv dag. Målte hcg-stigning noen dager senere og den var fin :Heartpink. Så mulig det bare var kroppen min som trodde den skulle få mensen :hilarious:. Veldig godt å høre dine erfaringer!!
   
 9. Kangaruu Flørter med forumet

  Oi, skal si det jobbes hos deg ja - må jo være bra det :happy:. Så flott at det har gått bra alle tre gangene - det er jo en lykke :Heartred.
   

Del denne siden