Melis i stede for sukker? (Hjelp!) *oppdatert*

LittleMonkii

Forumet er livet
Jeg har satt i gang baking og oppdaget plutselig at jeg ikke har noe sukker! Krise! 
Lager en brownie/sjokoladekake og trenger 3dl sukker. Kan jeg bruke melis eller noe? :p

_________________________________________

Den ble faktisk veldig god! Smaker nesten som vanlig. Tok mindre mengde melis enn den mengden sukker det skulle være og den ble altså veldig god :)
 
Du kan men er ikke sikkert det blir like bra.. min bestemor hadde for seg i mange år at hun ikke tålte sukker bare melis.. Så mamma måtte alltid bake kaker med melis..
 
Et lite tips: melis er mye lettere enn sukker, så du må ikke bruke like mange dl med melis som du skulle ha hatt med sukker!
 
Jeg kan garantere deg at det ikke blir bra. Det kommer ikke bare til å bli tørt, men ufattelig dårlig på smak også..
 
Synes JEG må jeg bare legge til :p
 
Back
Topp