Kyllingfileet
chilisaus
løk
mais
frossen grønnsaksblanding
revet ost (gjerne den ferdig revne fra Tine med 4 oster)
krydder
melk
1 pose Toro kremet kyllingsuppe
Kok suppen som anvist på pakken, men bruk 5 dl vann, istedenfor 8.
Skjær kyllingen i små biter og stek de panna sammen med løk. Når kyllingen er ferdig stekt har du på chilisaus. Mengden varierer du ettersom hvor sterk du vil ha den. Krydre gjerne med div krydder også.
Hell kyllingen en ildfast form, og hell suppen/sausen over. Bland frosne grønnsaker og mais.
Strø masse revet ost på toppen, og sett den i ovnen på 225 grader i ca halvtime
Kok ris, og server med salat og hvitløksbaguetter ved siden av.
Alltid en hit!!!!
chilisaus
løk
mais
frossen grønnsaksblanding
revet ost (gjerne den ferdig revne fra Tine med 4 oster)
krydder
melk
1 pose Toro kremet kyllingsuppe
Kok suppen som anvist på pakken, men bruk 5 dl vann, istedenfor 8.
Skjær kyllingen i små biter og stek de panna sammen med løk. Når kyllingen er ferdig stekt har du på chilisaus. Mengden varierer du ettersom hvor sterk du vil ha den. Krydre gjerne med div krydder også.
Hell kyllingen en ildfast form, og hell suppen/sausen over. Bland frosne grønnsaker og mais.
Strø masse revet ost på toppen, og sett den i ovnen på 225 grader i ca halvtime
Kok ris, og server med salat og hvitløksbaguetter ved siden av.
Alltid en hit!!!!